Kam te nesejo krila?

Delo v Londonu

Za mehak pristanek pri iskanju službe v Londonu

Bi rad izkoristil možnosti, ki jih ponuja prosti trg dela v EU? Potem si gotovo pomislil na London - angleško znaš, mesto je super in letalske karte niso drage. Vendar žal ni vedno lahko začeti z iskanjem službe, sploh če si v tuji državi in v tuji kulturi.

Začni svoje življenje v Londonu brez stresa. Po prihodu te britanska agencija Britbound takoj povabi na tipično britansko dobrodošlico - pivo v tradicionalnem londonskem pubu. Tam spoznaš celotno ekipo, se povežeš z ostalimi "soiskalci" in dobiš vse informacije o življenju v velikem mestu. Da lažje najdeš prvo službo in ohraniš stike s svojimi novimi kolegi, te Britbound poveže s pravimi ljudmi, pomaga odpreti bančni račun in uredi pridobitev davčne številke (national insurance number), ki je nujna za začetek dela, ter ti da vse zemljevide in vodiče, ki jh potrebuješ pri obiskovanju vseh intervjujev za službo. Povrhu ti dodajo še 3-dnevno članstvo v fitnesu, da boš poln energije in moči ob pričetku nove službe.

Paketi Britbound so idealni za vse, ki se odpravljajo v Veliko Britanijo na delo - ne glede na status. Edina omejitev je starost med 18 in 35 leti.

 

Nimaš časa za branje? Naroči se na brezplačen posvet pri nas v pisarni!

Rezerviraj termin

Britbound Basix

Kaj vključuje?

 • Izbira in odprtje bančnega računa
 • Brezplačen prenos denarja
 • SIM kartica (izbereš operaterja)
 • Zaposlitveni nasveti in vzorec britanskega CV-ja
 • Uvodni sestanek
 • Pomoč pri pridobitvi davčne številke (NIN) in pri davkih
 • Nasveti in pomoč pri iskanju stanovanja
 • Brezplačen WiFi v prostorih Britbounda

PLUS!

 • Arrival info party
 • Tradicionalni Pub Lunch
 • Prost vstop v 'The Church' night club
 • 3-dnevno članstvo v fitnesu in popust na mesečno članarino
 • Brezplačen vstop v Ministry of Sound
 • Tematsko obarvani Monopoly pub crawl
 • Članstvo v Social Events Club

Cene

Britbound Basix

Cena za imetnike ISIC / IYTC / ITIC izkaznic 

102 € 

Cena za vse ostale 

105,5 € 

CV Consultation (+ 61 €)

Kvaliteten življenjepis ti da večjo vrednost in lažjii začetek ob iskanju službe. Za sestavo svojega življenjepisa dobiš osebnega svetovalca, ki oceni tvoj talent, sposobnosti in pripravi prenovljen življenjepis, ki kar najbolje predstavi tvoje sposobnosti in izkušnje. Potem bomo skupaj pripravili strategijo, kako najbolje najti delo v sektorju, ki je najbolj relevantno glede na tvoje sposobnosti.

Britbound Job Starter Pack (+ 246 €)

Če je tvoj cilj, da začneš z delom čim prej, je Job Starter Package prava izbira zate! Iskanje službe lahko traja tedne ali celo preko enega meseca, z našim paketom pa ti Britbound službo poišče v roku 14 dni po prihodu v London - če ne, ti vrnejo denar.

14-dnevno zagotovilo se začne po izpolnitvi vseh obrazcev in po testiranju tvoje angleščine in izkušenj.  Če delo dobiš pravočasno, ampak v enem mesecu ne zaslužiš toliko, kot je strošek Job Starter paketa, ti Britbound povrne razliko.

Job Starter Package ti poišče službo na področju gostinstva (Bar/Hospitality), gradnje in obrti (Construction and Trades), poučevanja (Qualified Teacher), asistiranja učiteljem (Teaching Assistant) ali varstva otrok (Childcare) v roku 14 dni po tem, ko se registriraš z zaposlitvenim strokovnjakom. Sestanek se določi pred odhodom in nastopi takoj, ko je mogoče po prihodu. Zaradi tega se moraš na ta program prijaviti vsaj 5 tednov pred prihodom v London. Prazniki se ne štejejo v čas 14 dni.

Za udeležbo na tem programu moraš biti na voljo za delo vsaj 3 mesece.

Program vključuje tudi vse storitve Basix paketa!

Pogoji za prijavo

Prijava

Prijaviš se lahko kadar koli med letom vsaj tri dni pred odhodom za Basix programa ter dober mesec prej za Job Starter Package in CV Consultation - osebno pri nas v pisarni ali preko mejla. Vse, kar potrebujemo za začetek prijave, so ime in priimek, mail, telefonska številka ter datum rojstva in okviren datum prihoda. Točen datum uvodnega sestanka določiš sam preko spletne aplikacije po potrditvi prijave!

Kaj pa letalska karta? Zavarovanje? Itn?

Pri nas ti lahko poiščemo tudi ugodne cene rednih letalskih kart, ki so najprimernejše za takšne podvige, saj ponujajo ugodno spremembo datumov, brezplačno prtljago in lete iz Ljubljane.

Zavarovanje imaš med delom običajno že urejeno, za tistih nekaj dni pred začetkom dela pa si lahko omisliš potovalna zavarovanja, ki jih ponujamo mi.

Poleg tega ponujamo še vrsto aktivnosti in izletov v Londonu in okolici - od London Sightseeing kartice do enodnevnih izletov v Stonehenge itd. Večina aktivnosti prinaša še dodatne popuste za imetnike ISIC izkaznic.

Za informacije piši na delo@stapotovanja.com ali pokliči 040 822 558.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb