Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 07. 08. 2006 @01:14:46
DELO NA NAFTNI PLOŠČADI
ROK
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
A ima kdo kakšne informacije o delu na naftni ploščadi (Evropa, Sev. Amerika? Kam in kako se prijaviti ipd, karkoli. Hvala za odgovore!
Dodan: 07. 08. 2006 @15:23:32
Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI
puji
Gost
gor prides prek vez. sicer pa zahtevana izredno stroga disciplina in niti najmanjse napake!!!! si pod stalno kontrolo.
Dodan: 07. 08. 2006 @22:34:09
Rok
Gost
To kako naj bi blo delo, in delovno okolje si lahko mislem, ampak zdej tko zaenkrat sam zbiram informacije. Me zanima, a si bil ti gor tud, al kako veš da je v pizdi??Če maš kakršnkoli info, se še javi prosim
Dodan: 07. 08. 2006 @22:34:30
Gost
Dodan: 07. 08. 2006 @22:35:57
Rok
Gost
To z vezami zna bit problem ja, ampak neki kar sm iskal po internetu, ful rabjo ljudi za delo, tko da mogoče se da tudi brez, al se motim?? Disiplina in delo mi pa nikoli niso predstavljali problema, tud pri 12 urnem delavniiku ne...
Dodan: 07. 08. 2006 @23:09:33
Gost
3m šlaufa pa dobra pluča da vlečeš nafto na dan
Dodan: 07. 08. 2006 @23:17:54
pici
Gost
delaš 18 ur na dann namesto plače te utopijo v nafti - pa nazdravje
Dodan: 07. 08. 2006 @23:19:08
jaro
Gost
bolje slabo jahati kot pa fajn delati
Dodan: 10. 08. 2006 @10:13:21
puj
Gost
Spoznala sem enega, ki hodi gor 1x na mesec. vse se dela z računalniki. ko si gor, si v 24 urni pripravljenosti. hja, pa nobenega alkohola. potem pa po 14 dneh greš na celino, pa imaš 14 dni prosto, pa spet nazaj. bolj ko fizično delo je pomembnejša psihološka pripravljenost. plačano pa je mastno dobro... seveda, če ti je motiv denar, potem lahko pozabiš na vse drugo - gori se družiš samo s sodelavci. lahko pa probaš delati kot čistilka, tudi te rabijo. sicer pa upam, da ti bo uspelo kaj najti, četudi brez vez - po internetu.
Dodan: 10. 08. 2006 @12:46:37
Rok
Gost

Hej puj...Hvala za info. Me pa zanima, ce mi mogoce lahko kaj vec napises na moj mail, mogoce tudi mail, od tega znanca, ce ne prosim prevec.

Mam se kar nekaj vprasanj in dilem...sm preprican, da bi mi blo to ful v pomoc. Nekako mam idejo v glavi, nevem pa se, ce se bo vse realiziralo, ampak zbiram info...

Se moj email: freebirdadventure@googlemail.com

LP

Dodan: 13. 08. 2006 @19:53:01
puj
Gost
Hej! Žal sem tistega moža spoznala le enkrat, tako da nimam njegovega kontakta. Je pa povedal, da je šel v Norveško, ko je delal pri neki firmi, in da so slučajno takrat rabili nekoga za delo na ploščadi, inženirja, pa je šel. Je rekel, da je zgoraj celo mesto, samo pač vse pod kontrolo, vse prek računalnikov tudi; to pa zato, da vejo, koga imeti na muhi, če do česa pride. Ful je bilo sranje, ko se je nekaj let nazaj potopila ena od ploščadi v norvešškem morju. v glavnem so zaradi tega poostrili nadzor. tak da, ta 'znanec' v bistvu ni znanec, samo to kar mi je povedal, me je prepričalo, da jaz recimo ne bi šla tja delat, ker imam rajši celino in naravo:) če bi lahko, bi ti pomagala. upam, da ti bo uspelo kaj najti po netu ali pa... kar direkt kontaktiraj naftaše, pa vprašaj, če koga rabijo. napiši, kaj znaš delati, pa da ti ni fizično in psihično pretežko, potem pa samo čakaj... Je pa nekoč en prijatelj od tete delal na Nizozemski ploščadi, samo je mu bilo po par letih dovolj. Zdaj ne vem več, kje živi. Oba, ki sem ju spoznala, pa sta hodila pogosto domov, ker so potni stroški z onega konca ob taki plači zanemarljivi.
Dodan: 16. 08. 2006 @05:37:38
nik
Gost
mene tut zanima delo na ploščadi, predvsem zaradi denarja:)) in me zanima, če si uspel zbrati kakšne koristne informacije in, če bi mogoče lahko šla skupaj? mislim, da je lažje, če sta 2;) Če te zanima, da bi šla skupaj mi piši na : magic.nik@gmail.com
Dodan: 06. 10. 2006 @19:22:09
florjan
Gost

ojla!

a je mogoče že kej novga za delo na naftni ploščadi. tudi jaz že ure in ure, dneve in dneve tipkam, pa mi ne uspe ravno najti prave strani, kjer bi dobil koristne informacije. če se je najdl kej bi lepo prosil za informacije, pa gremo pol trije ke gor al pa ke dol..... ;) lahko tudi po meilu: florjan.svetina@skavt.net ali telefonu 051/341-651.

upam, da se slišmo al pa vsaj potipkamo.

lp florjan

Dodan: 20. 10. 2006 @15:16:00
denis
Gost
no ne verjamem da bi statoil zgresil, pa vendar: http://www.statoil.com/statoilcom/po/nr303104.nsf?OpenDatabase&lang=en sicer se pa ne bo tezko spomnat se kakega imena naftnega koncerna, da boste pogooglali.
Dodan: 20. 10. 2006 @15:21:20
denis
Gost
ce link ne dela http://www.statoil.com/jobb upam da je ta kul pa srecno na morju
Dodan: 27. 10. 2006 @21:40:36
simon
Gost
Tisti link ne dela. Če kdo dobi kakšne konkretne informacije naj prosim napiše. Jaz bi tud šel tako da bi bičli že štije. LP
Dodan: 28. 10. 2006 @13:03:50
$
Gost

jst bi biu ps peti!nujno rabm dnar!če kdo kej ve naj mi piše na blazson@hotmail.com

hvala

Dodan: 28. 10. 2006 @13:58:27
vinko
Gost
če ima kdo kakšno pravo informacijo jo lahk pošlje tud men,hvala abcx@email.si
Dodan: 28. 11. 2006 @18:05:39
simon
Gost
A se splača oz. je kdo prijavljen na tej strani: http://www.oilcareer.com/index.htm Ali je to samo proč vržen denar? Naj kdo pove če je že kdo prijavljen na omenjeni strani. Me pa tudi zanima, če kakšen Slovenc dela na ploščadi bilo kje?
Dodan: 28. 01. 2007 @22:28:50
nino
Gost
jst delam
Dodan: 31. 01. 2007 @12:49:31
alak
Gost

Nino a mi lahko posreduješ kakršnekoli informacije ki bi mi pomagali priti na naftno ploščad

alakkala@mail386.com

Dodan: 13. 02. 2007 @12:37:28
uf
Gost

nino tut jest bi te prosu če bi mi lahko posredoval kake informacije za delo na ploščadi!

hvala

moj mail: frelihorama@gmail.com

Dodan: 28. 02. 2007 @11:34:55
dv
Gost
nino - če imaš kakšne info, bi tudi jaz prosil, da mi jih pošlješ na mail: dva_wolk(at)email.si
Dodan: 05. 03. 2007 @08:53:54
matyaz
Gost
jz bi tud prosu za kakršnekoli informacije: matyazh@gmail.com lp
Dodan: 05. 03. 2007 @21:49:21
MIKI
Gost
BI LAHKO BOBIL TUT JEST PODATKE ZA DELO NA NAFTNI PLOŠČADI HVALA
Dodan: 05. 03. 2007 @21:54:34
MIKI
Gost
ŠE MOJ MEIL:uros_celebic@yahoo.com
Dodan: 15. 03. 2007 @12:50:13
motorhead
Gost

Helo,

Kdo ve kaj novega glede oilplatform dela? Kakršnekoli informacije glede zadeve,,,prosim na moj mejl

blazblaz@gmail.com

Hvala

Dodan: 16. 03. 2007 @12:02:41
abdul
Gost
Dodan: 18. 03. 2007 @14:08:12
MIHA
Gost
Nino mene tudi zanima delo na naftni ploščadi,pa bi prosiv če bi mi lahko posredovav informacije o tem kaj,kje delaš?in kako si si sploh to zrihtov! Če mi lahko pošleš na meil:kos_tjasa@email.si ali pa če mi narediš neodgovorjenga na 051 341163,pa te bom poklicov Hvala !raje vidim če me pokličeš! Če pa ima kdo drug info. o tem bi vas pa enako prosiv za pomoč hvala
Dodan: 25. 04. 2007 @20:37:01
franci
Gost
živjo MENE pa ful zanima za to naftno ploščad res fulful sm zaintereseran pa če bi mi kdo prosm povedu kako in kaj RES LEPO PROSM pa že v naprej se zahvaljujem kontakterajte me na prule67@siol.net HVALA.
« prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Očitno sem se narobe izrazila.
Spoštovani gospod / gospa, Pred drugimi
Pozdravljeni, Jaz sem Gospod Raymond Hills
Mi gremo konec junija in
Spoštovani gospod / gospa, Pred drugimi
Zanimivo...nama, ko sva lani letela
airasia leti na don muang
EMPOWER NETWORK - Enostaven Internetni
Air Asia zagotovo leti iz
toplo priporocam koh tao... rajsko...
Nekateri samo čakate, kdaj bo
Mi smo sicer lani leteli
Tudi jaz imam dobre izkušnje
tako je, najprej je treba
Pozdravljni, Tisti ki ste potovali z
Reče se "s" stavami, ne
sem nasla ugodno karto za
Air asia leti iz starega
Valjda se splača za nekaj
AirAsia od 1.10.2012 leti z
Midva sva lani letela z
Kako poteka rezervacija letalske karte?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

07.06.2013
22.05.2013 - 28.05.2013
31.05.2013
03.09.2012 - 30.06.2013
10.07.2013
01.10.2012 - 30.06.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™