Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 02. 03. 2007 @15:28:04
Delo na Irskem
Andrej
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Mene zanima ce so res place na irskem visje kot v Sloveniji in koliko imajo priblizno place avtomehaniki ter strojni tehniki? LP
Dodan: 03. 03. 2007 @00:13:49
Re: Delo na Irskem
Beti
Gost

Poglej, če kaj piše na http://www.ess.gov.si/slo/Eures/ZaposlovanjeVTujini/ZaposlovanjeVTujini.htm

za strojnike ne vem, lani poleti sem srečala Nemca -štromarja, ki je potoval po Irski in popravljal bojlerje ter si tako prislužil prenočišče..... Začuda, v precej B&B jim je voda skoraj vrela ali pa sploh ni grela.

Srečno!

Dodan: 03. 03. 2007 @09:35:19
Andrej
Gost
ja.. tenx ne, samo mislite da je res to da imajo tehniki-programerji na teden po 3000 EU? LP
Dodan: 03. 03. 2007 @09:38:33
123
Gost
in your dreams
Dodan: 03. 03. 2007 @10:47:45
Andrej
Gost
Ja potem pa profesorji lazejo...
Dodan: 03. 03. 2007 @13:40:08
xy
Gost

Ko sem bila na Irskem in sprasevala o placah je stanje bilo taksno (2005). brez srednje sole ali izobrazbe in za tekocim trakom so bile povprecne place 2000 eur. najbolje placana in iskana sluzba takrat je bila informatik oz. racunalnicar, ki je na mesec zasluzil tudi 4000 do 5000 eur.

takrat so bile sploh iskane tehnicne smeri, ker so menda precej v razvoju in potrebujejo kadre.

po moje so se malo zmotili prfoksi, ko so rekli znesek za teden. po moje so mislili za mesec.

Dodan: 03. 03. 2007 @19:17:30
juhu
Gost
plače na Irskem so prav gotovo višje kot v Sloveniji, je pa res, da je tudi življenje tam veliko dražje kot v pri nas.
Dodan: 03. 03. 2007 @21:47:04
Andrej
Gost
No verjetno res na mesec ja... No ce se ima kdo kake informacije o tem naj samo napise! LP hvala
Dodan: 03. 03. 2007 @23:58:36
Andrej
Gost
Moj mail andrejenator@gmail.com Hvala
Dodan: 06. 03. 2007 @13:52:12
Andrej
Gost

dajte pisite kej

Dodan: 06. 03. 2007 @14:20:57
seter
Gost

Lep pozdrav... mene pa zanima delo na Irskem ali pa v Veliki Britaniji... zanima me predvsem če je kdo od vas delal kakšna kovinarska dela v teh državah? Po poklicu sem ključavničar (monter kovinskih konstrukcij ,varilec itd.) imam pa tudi izpit za visokotlačne kotle. Mi lahko kdo pomaga in mi pove kako je točen prevod moje izobrazbe ali če obstaja kakšna int. stran kjer bi lahko prevedu moj poklic v ang. jezik?

Sprašujem zato ker na netu zasledim samo manufacturing (kar je vzdrževanje točno) ali ingenering (kar mislim da je strojnik (če se ne motim))... ne vem kako pa je moj točen naziv v Englandu. Thanks vsem!!!

Upam da boste kaj razumeli :)

Dodan: 07. 03. 2007 @12:05:27
Andrej
Gost
Ja meni se zdi da se rece po anglesko klučavničarju KEYMAKER... se zglasim kasneje ce kaj zvem.. LP
Dodan: 07. 03. 2007 @12:29:22
Andrej
Gost
Klikni ta link ce ti bo kaj v pomoč! LP http://presis.amebis.si/prevajanje/index.asp
Dodan: 09. 03. 2007 @12:44:27
seter
Gost
Najlepša hvala za pomoč... kaj bi mi brez tako dobrih ljudi!
Dodan: 09. 03. 2007 @21:04:55
Dublin
Gost

Hey Seter,

Vem za firmo ki nujno isce varilce/kljucavnicarje blizu Dublina (Irska). Placa je odvisna od tvojih izkusenj. Ce hoces vec informacij mi lahko posljes e-mail na douglastego2001@yahoo.com

Dodan: 10. 03. 2007 @13:50:37
Gost
Geniju, ki je napisal, da so za tekočim trakom plačani 2000 na mesec bi sporočila da je to ena največjih utvar folka k rine v tujino ker misli, da bo ubogatel. Ljudje z diplomami, ki delajo na banki so plačani manj kot to.
Dodan: 18. 03. 2007 @13:27:02
Matija
Gost
Živjo vsem ja kljucavnicar je po anglesko locksmith strojni pa mechanic fitterin se varilec je welder no potem naprej je odvisno kaj variš.Kar se tiče plače in dela v Veliki britaniji je pravi naslov Jobcentreplus , ki je kot prinas zavod za daposlovanja pri nas.Plačo lahko izracunas okvirno iz ponudb na Jobcentru, kar pa je sevda bruto placilo, kjer moras odbiti se davek ki ga dobis na EURESU " pogoji zivljenja in dela v Veliki britaniji ",zdi se mi da je do 10 funtov na uro za revcke samo 10 % ne kot pri nas 20 jebem ti slovenijo .Verjetno so se nekatiri drugi stroski.Nastanitev flats share internet stran kar poceni se dobi nastanitev za osebo.
Dodan: 02. 04. 2007 @13:23:27
seter
Gost

Najlepša hvala vsem za pomoč in predvsem prijaznost. Če pa ima kdo od vas kakršno koli informacijo o kovinarskih delih v Irski ,bi mu bil zelo hvaležen če mi jih posreduje.

Zelo me zanima če je kdo zaposlen v kakšni delavnici ali kaj podobnega in če je imel težave z uvajanjem?

Jaz že 7let delam kovinarska dela, predvsem z nerjavečimi jekli ,nakj znanja in izkušenj imam predvsem pa imam voljo za zapustit našo malo deželo ker tukaj delo ni cenjeno nič!!!

Dodan: 02. 04. 2007 @16:26:29
zigy
Gost
pa hodi že...kj še čakaš-tepc
Dodan: 03. 01. 2009 @11:42:00
dare
Gost

delal sem na rotterdamo,na platformi in razlicnah ladjah,po poklico sem varilec,ze 10 let delam z kovinami znam dobro anglesko tudi pisati,za kontak me pok. 031849287

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™