Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Latinska amerika - priložnostno in volontersko delo!

Dodan: 26.02.08 @20:49:06

robibe

Gost
S prijateljico se naslednje leto odpravljava na potovanje po latinski ameriki. Nisva še naredila točnega načrta vendar gre približn takole. Priletela bova v Mehiko ali pa Gvatemalo. Če priletiva v Gvatemalo bova preskočilo Belize, drugače pa vse pride v poštev. Vrnila pa se bova ali iz Caracasa ali pa Rio de Janeira.

Ne veva točno koliko bo trajalo potovanje. Leto, dve...(go with the flow:), ali dokler ne zmanjka denarja al pa naju začne domotožje dajat.

Zdej me pa zanime, če ima kdo kakšne informacije ali lahko da kakšne nasvete za prostovoljno delo v kateri koli od držav v centralni ameriki. Ampak ne takšne agencije katerim ti plačaš da lahko delaš, kar se mi zdi traparija.

V mislih imam bolj način da, pač delaš, pomagaš pri katerikoli stvari, v zameno za posteljo in hrano ali en obrok na dan. Za Mehiko in Belize imava že nekaj informacij.

V poštev pa pridejo tudi priložnostna dela. Da s v nekem mestu ustaviš za dlje časa(mesec,dva,tri..). Delaš karkoli,(delo v strežbi, gradbišče, v kakšnem hotelu na recepciji-jezik ni ovira, učenje angleščine..., karkoli uporabnega). Pri priložnostnih delih vsaj veš, da delaš za denar.

Zelo prav bi prišle tudi informaije o samih državah, ali zahtevajo pri vstopu v državo, da imaš povratno avionsko karto ali določeno vsoto denarja, ker je midva ne bova imela, ker ne veva od kod in kdaj se bova vračala.

Thanks vnaprej. Vsi nasveti, informacije dobrodošli!

Lp robi

0     0

Janaj_207

Registriran uporabnikTurist
Hej! Tudi js sm mela v mislih en tak 'projekt'.. samo ni nobenega, ki bi z mano šel - sama pa za prvič glih ne bi šla! Bi bil kakšen problem če bi se vama pridružila? lp
0     0

nina

Gost
Kam je zginila tema in moj odgovor? Zakaj je ni vec na prvi strani? Robibe, jz tudi razmisljam da bi sla poleti dol za nekaj mesecov. Samo ne bos dobila nikjer takega dela da ne bos rabla nc placat. Vsaj za hrano in prenocisce bos zihr sama dala denar. Tuki je pa neki dobrih napotkov ki sm jih nasla. http://www.potuj.org/prostovoljno-delo-v-tujini-napotki-t40.html pa povej ce bos kej pametnega nasla. lp, nina ps:Upam da ne bojo se enkrat zbirsali
0     0

robibe

Gost
Oj Janaj! Tkole, načeloma ne misliva nobenga vzemat sama, ker jst sem v začetku mislil it sam, ampak sem malllll popustil. Ampak, se pa lahko še zmeri dobimo pa vidmo kako pa kej, mogoče se pa kej zmenmo. Moj mail je beto_si2@yahoo.com, da če hočeš kej več kontaktirat me lohk na moj mail.

Nina. thanks, sem neki na hitr pogledu, pa se mi zdi neki kr uporabno v redu. Pravm v Mehiki pa Belize-ju sm najdu, kjer se nič ne plača in mas pojstlo pa hrano gratis v zameno. Bomo vidl kako bo šlo. V končni fazi se delo za plačilo vedno lahko najde, če nisi preveč zbirčen. ps nisem punca ampak fant ;)

lp robi

0     0

ines

Gost
hej robi.. tudi sama iscem nekaj podobnega.. poglej tole stran.jih je kar veliko in celo zastojn.. http://www.volunteersouthamerica.net/ srecno!:) ines
0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb