Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Delo v tujini » najceneje do pariza
| Maja - najceneje do pariza |
Zdravo, zanima me če kdo trenutno načrtuje pot proti parizu - kako najceneje do tja? Trenutno se mi zdi najceneje ryanair iz trevisa...še kakšna druga varianta? lp |
Dodan: 21. 08. 2008 @10:57:05
|
Odgovori |
| petra - Re: najceneje do pariza |
| vueling - marco polo benetke easy jet - marco polo benetke sicer pa pobrskaj po starih temah, velikokrat je bilo ze isto vprasanje zastavljeno |
Dodan: 22. 08. 2008 @10:38:42
|
Odgovori |
| pika - Re: najceneje do pariza |
| Najceneje kar sem jaz našla, je bi Ryanair iz Trevisa. Plačala sva 85€ na osebo. Samo leti pa na letališče Beauvais, ki je eno uro in pol z avtobusom iz Pariza oz. do Pariza. Glede prevoza ni problema, avtobusi skoz vozjo, moraš pa računat, da te to stane še 13€ v eno smer. |
Dodan: 22. 08. 2008 @15:08:12
|
Odgovori |
| Jan - Re: najceneje do pariza |
| Poglej Easyjet iz Benetk in Ryanair iz Trevisa. Easyjet ima mislim da nekoliko bolj ugodne ure (nazadnje ko sem gledal je Ryanair priletel v Pariz šele okrog 23h in če je bilo malo zamud si prišel v mesto ko metro ni več vozil), poleg tega pa leti na CDG, ki je s centrom povezan v metrojem (oz. železnico iz metro sistema). Tako da če je cena podobna ali pa je Easyjet malo dražji, se splača vzet Easyjet, ker mislim da generalno gledano vseeno pride ceneje. Res pa je tudi da je parkiranje v Benetkah več kot še enkrat dražje kot v Trevisu .... Moje izkušnje z rezervacijami te linije pa so takšne, da če kupuješ dosti naprej je ponavadi Easyjet cenejši, če pa kupuješ malo bolj pozno, pa mislim da se bolj izplača Ryanair.... to pa vse kakor ni pravilo. Če pa kupuješ karto malo pred odhodom, pa mislim da se še najbolj splača AirFrance iz Ljubljane. Cena je 200€ na osebo za povraten let, vse vključeno (prtljaga itd.) Sicer pa če želiš res najnižjo ceno, primerjaj ceno kart na koncu rezervacije, ker se cene prtljage razlikujejo (oz. nekje je sploh ne plačaš), potem ti Ryanair računa še Prijavo na letališču in še za vsakega potnika nekaj za transakcijo (mislim da je zadnje 7€ po potniku). |
Dodan: 23. 08. 2008 @09:21:04
|
Odgovori |
| klara - Re: najceneje do pariza |
| vlak iz venecije 100 ali pa bus eurolines, iz venecije (tud iz zagreba, dunaja) malo cenejse. bon voyage! |
Dodan: 27. 08. 2008 @10:14:26
|
Odgovori |
| baronica - Re: najceneje do pariza |
| Kaj tistih smešno poceni letaskih kart iz Mariborskega letališča do Pariza ni več? Sem slišala nekaj, da bodo te lete ukinili, samo je za preverit. Vem da so imeli smešne cene. |
Dodan: 27. 08. 2008 @14:09:37
|
Odgovori |
| nekdo - Re: najceneje do pariza |
| klara a lahko kaj več napišeš o tem vlaku? A 100 € je v eno smer ali kako? Kje se da dobit te informacije in cene vlakov iz italije? Avtobusne povezave obstajajo, vendar ponavadi ne vozijo vsak dan... Npr. iz Ljubljane je tudi možno z avtobusom, v eno smer je 95€, povratna pa nekje okoli 175, vendar ne vozi vsak dan. Podrobnosti dobite na avtobusni postaji Lj. hvala |
Dodan: 04. 09. 2008 @17:34:56
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
|