Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » internet check-in

taja - internet check-in
zivjo! a mi lahko kdo prosim pove, kako se opravi internet check-in? potujem namrec le z rocno prtljago in ob rezervaciji karte sem oznacila, da opravim check-in preko interneta (le-ta je bil namrec brezplacen). a to pomeni, da ko pridem na letalisce niti ni treba k okencu, da mi izprintajo karto? hvala vnaprej za vse odgovore! taja
 Dodan: 21. 08. 2008 @15:27:30
Odgovori 

nina - Re: internet check-in
načeloma se pri večini družb lahko prijaviš na let 24 ur pred odhodom letala. greš na spletno stran družbe, vtipkaš kodo svojega leta, izbereš sedež in si sprintaš bording pass. in to je to.
 Dodan: 21. 08. 2008 @17:24:34
Odgovori 

loonanai - Re: internet check-in
Ja, določene družbe imajo pa tudi avtomate (kot bankomati), kjer lahko opraviš check-in, da ne stojiš v vrsti. Pametna zadeva, definitivno!
 Dodan: 21. 08. 2008 @19:45:55
Odgovori 

primmus - Re: internet check-in
caw vsem. jaz bi pa nekaj drugega vprašala. enako sem si izbrala on line check in, vendar pa sem ugotovila, da ne bom mogla imeti sabo le ročne prtljage, tako, da bi morala spremeniti prtljago. Ali se da to urediti preko spletne strani? Da dodaš torbo? Seveda se moram potem čekirati na letališču, vendar ne vem če je to mogoče narediti. Hvala
 Dodan: 21. 08. 2008 @22:07:54
Odgovori 

nina - Re: internet check-in
tudi s prtlajgo lahko čekiranje opraviš prek i-neta in potem samo na posebnem okencu letalske družbe oddaš prtljago (vsaj pri Lufthansi in KLM je tako).
 Dodan: 22. 08. 2008 @07:51:17
Odgovori 

jaffa - Re: internet check-in
ja, pri ryanairu vrjetn da ne, ker komplicirajo za vsako stvar.:)
 Dodan: 22. 08. 2008 @14:32:16
Odgovori 

ina - Re: internet check-in
Check-in pri Ryanairu narediš največ štiri dni in najmanj nekaj ur pred letom. Jaz sm ene pet dni prej dobila mail z linkom, kjer sm nardila check-in. Pazi da to pol direkt sprintaš, ker jaz sem nekej kopirala in mi je kolegica sprintala pa ni blo v redu. Mora bit vse na enem listu. Sej če direkt sprintaš, pol je v redu. Za dodatno prtljago pa mislim, da jo lahk kr na letališču prjaviš, če je prej nisi, na check-in-nu, samo moraš seveda doplačat. Tko je pr Ryanairu. Lp
 Dodan: 22. 08. 2008 @15:05:09
Odgovori 

Jan - Re: internet check-in
Za enkrat lahko še spremeniš na internetu in doplačaš za prijavo na letališču + prtljago. Bo pol ceneje kot če to narediš na letališču.
 Dodan: 23. 08. 2008 @09:11:01
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
Zaradi zanimive ponudbe.
Ker želim preizkusiti nekaj novega.
Ker rad/-a potujem v skupini.
Ker so mi to priporočili drugi.

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: