Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

poceni in zanesljiv taksi v Ljubljani?

Dodan: 03.02.09 @12:15:32

xx

Gost
je res da je taxi interex res najcenejši in z dobrimi avtomobili, prijazen do uporabnika ampak odnosi znotraj podjetja to pa je pač druga zgodba, vse to se če sežene se pa bo v bližnj iprihodnosti poznalo tudi v storitvah in prijaznosti voznikov do uporabnikov, kajti šikaniranja in ostalih nemogočih razmer se pač ne da tolerirati v nedogled.

to povem z lastnih izkušenj

pa tudi vprašajte se zakaj je toliko novih voznikov in skoraj ni razen parih izjem stalnih voznikov

jast reje pokličem drug taxi

0     0

Luksuz

Gost
Oj,

Kakšen vozni park majo taksi legende? Drugače se jaz vozim z zmajčki z enim tipom, k ma Mercedes S če pa on ne pride pa pošlje enga z Mercedes E. Pa tud pri Rondoju se vozim z enim, k ma Mercedesa E. Pa tud z enim A8 od Lagune

drugač pa Metro/Intreks/Intertours/Rondo/Laguna so velikokrat umazani,smrdljivi z razmahanimi avtomobil nesramnim dispachom izjema Rondo pa goljufivimi taksisti, ki te u enoprostorcu voz po ceni za 6 potnikov,

0     0

janez

Gost
Nic vec se ne racuna po 2 tarifi zato ker je ukinu drazjo tarifo ki je veljala samo nad 4 potnile sedaj se je samo ena se kr prepricite.2.ljudje ste si sami krivi ki ne pogledate cenika med voznjo in ce vam je prizgal drazjo niste dolzni placat v takem primeru se poklice na centralo na licu mesta in poveste in bo bilo takoj izklop in okrepiteve.

0     0

curious

Gost
Ljudje, kateri taxi je potem najboljše s Pučnika do nekje do tivolija na en naslov?  Legende so rekli da pripeljejo za 20€, ampak mi ni jasno če je treba pri vseh vnaprej naročit pa plačat ali ne?  Ker drugače ko jaz rabim taksi naročim in plačam ko grem.  Dajte lepo prosim priporočat no. Če je kak cenejši/ shuttle se priporočam za info. 

0     0

curious

Gost
Aja pa še to.  Bili bi 2 osebi.  Da ne računajo še to potem kaj ali prtljago.  Oba bi imela skupaj 4kose.  2kovčka,  2ročni

0     0

Ptic

Gost
Jaz in dva moja kolega ko smo se vracali v soboto ponoci iz centra LJ do obvoznice (izanska cesta) smo placali za taksi 60 EUR, tak da se pazite taksistov v LJ!

0     0

Niala

Registriran uporabnik
Najbolje se je vnaprej dogovorit s taksi službo oziroma še bolje z voznikom, po možnosti s kakšnim 'preverjenim', da ne pride do natega, pa ziher so točni, tako da še čakanje odpade... Že nekaj časa uporabljam nekaj kontaktov (tudi za prevoz do letališča), če koga zanima, mu pa lahko tudi napišem na privat, da ne bo kdo rekel, da delam reklamo..

0     0

Taksi Taxi

Gost
Če koga zanima, tukaj si lahko pogleda celoten seznam vseh taksi služb po Ljubljani in celi Sloveniji: http://mojtaksi.si/

0     0

Tya

Gost
Nekdo zgoraj sprašuje za shuttle- obstaja shuttle Prevozi Tima - peljejo za 9 eur iz Lj do Brnika.

LP

0     0

Zviz

Registriran uporabnik
http://www.taximetro.si/

0     0

hribar

Registriran uporabnikZapečkar

Živjo. Da ne bo pomote. Sem  taksist v Ljubljani.

Cene na km in čakalne ure, ter štartnine so prekalkulirane tako, da ena firma ne skače drugi firmi v zelje. Vsi lastniki taxi firm so naskrivaj poslovni partnerji, kar je za taksiste spošno znano.

Ali se pelješ z metrojem, laguno, interkurcom,rondojem sploh ni neki bistvene razlike.

Razlike nastanejo na semaforjih, gostem prometu in najkrajših poteh.

V konici prometa je pot naokoli večkrat kot ne cenejša kot pa najkrajša in posledično najgostejša pot.

Kot poklicnemu vozniku se pa tudi meni kdaj zgodi, da mi zatorkira orientacija in kje napačno zavijem. V tem primeru sem fer do stranke in kompenziram, da ne plača za mojo napako.

Vem da je veliko težav na področju taxi obrti v Ljubljani kot tudi povsod drugje po svetu, tudi v Nemčiji, ampak ne metati slabe luči na vsakega taksista, če sami niste nikoli bili taksist.

Jaz osebno sem delal v vseh omembe vrednih taxi podjetjih v Ljubljani in moje mnenje je naslednje:

1. mesto OCENA 3/5

TAXI RONDO (tukaj zaposlen) - Za zaprtimi vrati vlada red in tukaj je prihodnost firme. Na forumih, ki sem jih obiskal je bil najhujši komentar to, da je stranka predolgo čakala. Je tudi edina firma, ki se dolgoročno vidim v njej. Preko ukv postaje vlada disciplina. Centralarke so izbrane zaradi občutka do ljudi in sodelavcev. Še se najdejo ljudje, ki poznajo osnove obnašanja.

2. mesto OCENA 2/5

TAXI LAGUNA - Lastnik leze Jankoviću v rit in posledično se trudi imeti boljši nivo. Samo malo ga jebe pohlep za denarjem.  Preko ukv postaje vlada nemir. Centralarke so zmaji.

TAXI METRO in TAXI INTERKURC pardon (INTERTOURS)  OCENA 0/5

NI vredno mojega življenjskega časa, da bi se z njima sploh ubadal. Z eno besedo Vam povem vse.

CIGANI.

 

LEP POZDRAV Andrej Hribar.

PS Imam JAJCA napisati svoje ime!!!

 

Janković mora v zapor!!!

0     0

Taxi

Gost
Takole jaz sem pogosoti potnik 90% mojih voženj je z taksijem. Sem sprobal že vse in imam svoj seznam. Poglejte nočem delat reklame.
 Pa tudi kritka je moje osebno mnenje. Cene so informativne. Uporaba taxija na lastno odgovornost

 

1.) Taxi Društvo (9/10)

Prijazen dispatch, ter urejena vozila. Večino (80%+) je premium vozil (BMW 5, Mercedes E, Audi A6). Ostalo pa povprečna vozila. Vse na nivoju. Povprečen čakalni čas v centru je 5 minut.

Cena za 10 km ter 5 minut čakanja je: 14,15€

 

+

Dober vozni park (3x Mercedes-Benz 2013)

Samo 1. Tarifa

-

Nekateri vozniki so neprijazni

 

2.) Taxi Laguna (7/10)

Vredu dispatch, ter urejena vozila. Nekaj (10-25%) je premium vozil (BMW 5, Mercedes E, Audi A6). Ostalo pa so povprečna vozila. Vse na povprečnem nivoju. Povprečen čakalni čas v centru je 6 minut.

Cena za 10 km ter 5 minut čakanja je: 10,93€

 

+

Samo 1. Tarifa za osebna vozila

-

Nekateri vozniki so neprijazni

Nekatera vozila so stara ter obrabljena

 

 

3.) Taxi Rondo (6/10)

Vredu dispatch, ter  v večini urejena vozila. Nekaj (10%) je premium vozil (BMW 5, Mercedes E, Audi A6). Ostalo pa so povprečna ter slabša vozila. Večino na povprečnem nivoju. Povprečen čakalni čas v centru je 10 minut.

Cena za 10 km ter 5 minut čakanja je: 10€

 

+

Samo 1. Tarifa za osebna vozila

Ugodna cena

-

Nekateri vozniki so neprijazni

Nekatera vozila so stara ter obrablena

 

4.) Taxi Intertours (4/10)

Slab dispatch, ter  v manjšini urejena vozila. Nekaj (15%) je premium vozil (BMW 5, Mercedes E, Audi A6). Ostalo pa so povprečna ter slabša vozila. Večino na slabše povprečnem nivoju. Povprečen čakalni čas v centru je 12 minut.

Cena za 10 km ter 5 minut čakanja je: 15,10€

 

+

Ugodna cena, vendar le na klic

-

Nekateri vozniki so neprijazni

Nekatera vozila so stara ter obrabljena

Več tarif

Dispatch ne pozna Ljubljane

 

5.) Taxi Metro (4/10)

Slab dispatch, ter  v manjšini urejena vozila. Nekaj (20%) je premium vozil (BMW 5, Mercedes E, Audi A6). Ostalo pa so povprečna ter slabša vozila. Večino na slabše povprečnem nivoju. Povprečen čakalni čas v centru je 4 minut.

Cena za 10 km ter 5 minut čakanja je: 11,85€

+

Hiter odzivni čas

-

Nekateri vozniki so neprijazni

Nekatera vozila so stara ter obrabljena

Več tarif

Ni možno izbirat vozila

 

6.) Taxi Intereks

Slab dispatch, ter  v manjšini urejena vozila. Nekaj (10%) je premium vozil (BMW 5, Mercedes E, Audi A6). Ostalo pa so povprečna ter slabša vozila. Večino na slabše povprečnem nivoju. Povprečen čakalni čas v centru je 15 minut.

Cena za 10 km ter 5 minut čakanja je: 9,10€

+

Nizka cena

-

Nekateri vozniki so neprijazni

Nekatera vozila so stara ter obrabljena

Dolg čas čakanja

 

Evo to je moje mnenje

 

 

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb