Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 07. 11. 2009 @11:46:39
najcenejse do Tenerifov
soncek
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Ali kdo ve kako najcenejse priti do Tenerifov?
Dodan: 12. 11. 2009 @20:02:31
Re: najcenejse do Tenerifov
igor
Gost
poglej čarterjeiz Munchna, -
Dodan: 16. 11. 2009 @16:08:50
l
Gost

poglej ryanair

lp

Dodan: 16. 11. 2009 @21:08:15
Gost
Js sem kupu povratno iz Munchna do Tenerifov za 272 € prek odklop.com
Dodan: 17. 11. 2009 @14:13:27
:)
Gost

Z Easyjet-om Ljubljana-London in London-Tenerifi prav tako Easyjet.

Lahko za vse štiri lete (povratne karte) daš okol 200€, odvisno kdaj letiš.

Dodan: 18. 11. 2009 @04:25:22
Gogi
Gost
iz pise(florenece) z ryanarom imaš do gran canarie karto s povratnim letom za 60 evrov...tko da si poglej tudi za tenerife...
Dodan: 18. 11. 2009 @07:06:00
Gašper
Gost

Ejla,

odvisno kdaj planiraš iti ... Jaz sem gledal za konec januarja 2010 za 10 dni in sem dobil najcenejšo karto z ryanair okorg 120EUR, imam zapisano doma od prek katerega letališča (Trst ali Venecia) pa London - Tenerifi.

Lp Gašper

Dodan: 18. 11. 2009 @18:09:29
Klaudija
Gost
Poglej airberlin.com ... letijo iz več bližnjih lokacij, cena pa seveda odvisna od datuma.
Dodan: 19. 11. 2009 @01:30:06
Mitja
Gost
Mi smo šli iz Graza preko Girone z Ryanairom in je blo dost poceni.
Dodan: 27. 11. 2009 @11:49:14
sonja
Gost
Jaz bi sla okrog 13 . februarja! Mi lahko sporocis s katerega letalisca v Londonu letijo do Tenerifov? Hvala
Dodan: 27. 11. 2009 @11:51:25
sonja
Gost

Kako pa je z Rayanairom, sem slisala da dostikrat odpovejo lete, ali pa imajo potniki tezave s prtljago, ki zamuja ali ne pride ? :S

Dodan: 02. 12. 2009 @08:32:00
Gašper
Gost

Ejla,

kar se Ryanaira tiče jaz nimam slabih izkušenj ..... Pred kratkim sem se vrnil iz eurotripa, 10 dni 7 letov in vsi so bili točni. Pa tudi prej sem veliko letel z njimi in do sedaj nisem imel nikoli problemov (naj bo tako tudi naprej ....) .

Tu imaš link kjer lahko vidiš od kje vse se da leteti do Tenerifov (Ryanair) http://www.ryanair.com/en/cheap-flight-destinations

Jaz sem gledal da je ceneje leteti do Gran Canarie, namen si imam ogledati oba otoka, potem pa z trajektom do Tenerifov. Trenutno gledam za marca in sem dobil najcenejšo karto za 152 EUR Trst - London - Grand Canaria - Tenerifi - London - Trst ali Venecia . Ker greš v tople kraje in ne rabiš veliko prtljage lahko greš tudi samo z ročno prtljago 10kg (odvisno od posameznika) in je potem karta 92 EUR.

Tam pa se splača vzeti rent a car in lahko pregledaš vse kotičke otoka.

Ko bom imel več časa in bom dobil še kakšne uporabne informacije pa jih napišem tle gor.

Lp Gašper

Dodan: 04. 12. 2009 @14:04:43
tia
Gost

živjo,

sama že nekaj dni voham za najcenejše lete do Tenerifov...no na koncu sem se odločla da grem v Gran Canario, ker je v času od 28.2.2010 tam karneval in me to zanima, z ryanair-om bom šla za 75 eurov..povratna karta..takse vštete..no mal bo trba v Barceloni počakat na naslednji let..

Zanima me, če ima kdo kake informacije glede trajektov, ki plujejo med Tenerifi in Gran Canario..bom tam namreč 10 dni pa bi šla mal tudi vulkan pogledat..tnx

Uživajete!

Dodan: 05. 12. 2009 @22:40:26
/
Gost
sej maš vse na netu... vtipkaj tenerife gran canaria ferries pa boš dobila...
Dodan: 10. 12. 2009 @01:19:13
dejan
Gost

Cao.Jaz sm ravno na tenerifih in sm letel z iberio.Tuki pa mi je vse zrihtu Jan,slovenec ki zivi na tenerifih.Od apartmaja do rent a car-ja.Njegova spletna stran je:www.canary-tenerife.com

Dodan: 20. 01. 2011 @20:49:58
iva
Gost

kak pa pol na spletni strani Ryanair veš da je s prestopanjem. tak teško je izkat od kod.

Dodan: 20. 01. 2011 @20:55:30
iva
Gost

mene pa zanima kak to poiščeš mi bi tudi šli marca sam nevem natančno kako iskati. kje lahko označiš ta prestopanaj???? hvala v naprej

Dodan: 21. 01. 2011 @08:14:43
carniolan
Registriran uporabnik

Da vidis kje moras prestopati postavi v iskalnik na Ryanair-jevi strani (departing from) poisces Tenerife in v spodnjem delu obrazca ti pokaze kam gredo leti iz Tenerifa na kontinent  ko to vidis pogledas iz kontinenta Evrope kako se priblizati Trstu - Celovcu ali Trevisu(Benetkam) 

Dodan: 21. 01. 2011 @09:13:21
iva
Gost

jaz tega departing from na obrazcu ne najdem jaz sem na tem obrazcu http://www.ryanair.com/hr. mogoče obstaja še kaki drugi. kaj je možno da se cene pri ryanair-u cene za isto potovanje ves čas spreminjajo??? meni se zdi da sem gledala 11.3-18.3 bologna-tenerife prvo mi je kazalo 338 evrov danes pa je 582 evrov  !!! (za 3 osebe- 1 najstnico pa 2 odrasla)

zakaj pa mi včasih zaračunajo takse včasih pa ne???

meni so na agenciji predlagali iz bolonije let.je že kdo šel iz bolonije????? al je drugje ceneje???

Dodan: 21. 01. 2011 @15:29:02
carniolan
Registriran uporabnik

Tudi na tem htrvaskem obrazcu je  departing ga odprl in to je to - najdi potem nekoga ki zna rezervacije delati preko neta ce se ne znajdes

Dodan: 21. 01. 2011 @15:55:35
carniolan
Registriran uporabnik

pravilno si citala povratna BOLOGNA/TENERIFE  = 582 €

Nasel TRST/VALENCIA/PORTO/TENERIFE  539 €  racunajte iz Trsta  za nazaj treba prespati eno noc v Valeciji Tenerife/Valencija/Trst ogromno iskanja

Dodan: 21. 01. 2011 @16:12:11
carniolan
Registriran uporabnik

Moznost tudi  TRST/BRUXELLES/TENERIFE  povratne karte 13_20/3 = 452 € za tri  ce imas Master prepaid karto

Dodan: 01. 02. 2011 @18:20:11
Chemiche
Gost

http://www.tuifly.com/Select.aspx poglej se na tem. Ko priletis na tf me pa poklici 00 34 672 866 958

Dodan: 03. 02. 2011 @11:40:53
carniolan
Registriran uporabnik

Priletel sinoc na Tenerife - potovanje preko Porta - zal sem sel iz Francije in se vracam v Francijo - Karta me je stala povratna z navadno viso  52 € Rezerviral preko booking com v Oro blanco za 1 teden 243 € - garsonjera za tri osebe - dve postelji pl;us kavc

Postanek v Portu zelo interesanten - cudovito mesto vredno ogleda vsaj 2 dni.  Let iz Porta na Tenerife - Jug traja 2,5 uri

Dodan: 03. 02. 2011 @15:08:17
Chemiche
Gost

V San Egenijo dobis apartma za7 dni za 135€. Na Playa Paraiso, pa lahko na divji plazi kampiras BREZPLANO.

Dodan: 03. 02. 2011 @18:17:47
carniolan
Registriran uporabnik

Gledam in vidim da z prvim aprilom RYANAIR  prekinja linijo Trst/Valencia - Skoda bile so dobre povezave z Canaries, Portugalsko in Marokom

Dodan: 03. 02. 2011 @22:12:50
deki
Gost

@Carniolan

Bratranec je pred dnevi bukiral let Trst-Valencia za aprilski termin. Ni prejel nobenega mejla o odpoveda leta, tudi na Ryanairovi strani ni nobene novice.

Je pa res, da se danes teh letov ne da več bukirat, lahko pa da gre za kakšen error - to se včasih zgodi.

Dodan: 05. 02. 2011 @05:08:07
jpm
Gost

od kod tebi carnolian, da ryan prekinja ta let??? ne vidim prav nobene spremembe!!! normalno se da rezervirat za maj...

Dodan: 05. 02. 2011 @10:18:04
carniolan
Registriran uporabnik

drugega tretjega in cetrtega februarja so bili vsi dnevi precrtani in sem gledal celo do avguswta ni delovalo, Danes zjutraj pa so se pojavile zopet cene in dnevi letov. Pri Ryananoven O'Leary-u je vse mogoce - zaprl celo bazo v Marseju in jo prenesel v Barcelono - Sestnajst linij ukinil iz MRS

Dodan: 06. 02. 2011 @22:45:23
deki
Gost

Jp, leti so se spet nazaj pojavili, ampak dnevi letov pa so se spremenili. Zdaj letijo ob pon, sre in pet.

Pri njih res nikoli ne veš....

« prejšnja 1 2 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Vem, sem bila sama pismena
glede zemljevidov google maps je
Zdravo. Mojca kam pa potuješ? Mogoče
hojla. kolko sta pa za
Zdravo. Tudi jaz grem julija
@cebuano   lahko mi tudi narišeš, pa
a je kdo v Bristoluuuuu?   
S, meni je junij prezgodaj,
Imam isti proeblem. si že
JA Munchen je kar zanimiv,
A je res tok slabo
Holaaa! Planiram tale Costarica trip in
Odlično, hvala za informacije!
Odločba pač pomeni, da ti
pozna mogoce kdo poceni prevoze
Lep pozdrav! Tudi jaz grem v
Kako si zrihtala? Ker sem
zakaj pa se ti je
Pozdravljeni, tudi jaz sem dobila viso
Prodam 1x uporabljen Lonely Planet-Tajska..
bali je eno leglo turizma
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™