Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 04. 02. 2010 @19:55:48
Par dni okolica Benetk
Rok
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

19. 2. moram Beneško letališče pobrati svojo familijo in sva s punco prišla na idejo, da bi se v Italijo odpravila že par dni prej in si naredila cel road-trip Najprej sva hotela it do Firenc in celo do Pise, ampak sva hitro ugotovila, da je to vseeno malce predaleč za 3-4 dnevni izlet. Sedaj sprašujem kaj se splača pogledati in kje spati v bližini Benetk( v bližini je relativno, lahko je 1-2 uri daleč )..  Pa na Gardskem jezeru in v Veroni sva že bila, tako da kaj drugega  Bi bila tudi kakšen dan v benetkah, a je problem kje poceni pustiti avto za čez noč, tam so pa cene parkiranja ulala drage:/ Če kdo ve če se da pustiti kje poceni avto oz. celo ve za kkšn poceni hotel, ki ima parkiranje zravn?

Hvala

Dodan: 06. 02. 2010 @08:07:17
Re: Par dni okolica Benetk
carniolan
Registriran uporabnik

Poglejta Oglej, (Aquilea) sedez nekdanjega patriarhata  Lignan in Murano Ogled Vidma je tudi interesanten - univerza etc

Dodan: 06. 02. 2010 @08:08:11
carniolan
Registriran uporabnik

Poglejta Oglej, (Aquilea) sedez nekdanjega patriarhata  Lignan in Murano Ogled Vidma je tudi interesanten - univerza etc

Dodan: 07. 02. 2010 @13:06:37
..
Gost

Oglej je na razdalji udobnega enodnevnega izleta iz Lj. Če si v Benetkah (poskusi najti kakšen hotel za razumno ceno npr. v Mestrah ali blizu letališča), se bolj splača pogledati mesta, ki so do pribl. 1 uro oddaljena: Treviso, Conegliano, Castelfranco (kjer je menda ravno zdaj razstava Tizianovega učitelja Giorgioneja) in Padovo, pa recimo vožnja ob kanalu Brente med Padovo in Mestrami, kjer so razkošne vile nekdanjih beneških patricijev, pa še cel kup zanimivih manjših krajev, kamor sicer človeka pot ne zanede, je tam okoli.

Dodan: 07. 02. 2010 @13:08:06
..
Gost

Pardon, "zanese", ne "zanede"

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Čaki, iz tega linka sklepam,
slike --> http://alice.trinet.si/slo-galerija.html  
Dva para 50ih in 60ih
tu so vse informacije: http://www.triestetrasporti.it/index.php?descrizione-e-cenni-storici
je kar razlika v januarskih
 motiš se to kar se
je kdo tu s kakšnimi
kdaj je pa prekinil vozit?
ima mogoče kdo kakšno info
Ja ponovi vajo samo v
eh ne. to sam na
NUJNO iscem prevoz do Munchna
Jaz pa hodim v ordinacijo
a že deluje tramvaj? mogoče
Hej hej, jaz potujem na Portugalsko
Taša hvala.  Zanimajo me cene notranjih
Letošnjo zimo je v okolici
Zdravo! Gre mogoče kdo v
Res čudovita klima vlada v
Živjo!   S kolegico se septembra odpraulava
Hvala ti! 800eur se že
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™