Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 07. 02. 2010 @10:08:39
kam najceneje v afriko?
tereza
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Pozdravljeni vsi popotniki ! Že dolgo me mika Afrika  , a so moje finance zelo skromne, letalske karte pa visoke. Kam v Afriko bi se torej dalo z malo denarja? Predvsem me zanimajo poceni letalske karte , za hrano in prenočišča bi si itak našla najcenejše variante. Hvala vsem, ki mi boste znali svetovati. 

Dodan: 07. 02. 2010 @11:19:29
Re: kam najceneje v afriko?
Pika
Gost

tudi mene bi to zanimalo. pa prosim ne ta obalni pas Maroko, Tunizija, Egipt. Hvala

Dodan: 07. 02. 2010 @12:57:45
slon
Gost

afrika nikakor ni poceni,kakšna etiopija mogoče,ampak so karte kr drage,resnicno pravega nasveta nimam,ali pa d agres v maroko ki je pocnei za prit s kaksno air arabio iz benetk potem pa gres s kaksnim prevozi,skratka afrika je v primerjavi z latinsko ameriko,azijo draga,tako glede viz kot tudi letalskih kart,na žalost

Dodan: 07. 02. 2010 @14:01:44
Barbara
Gost

Glede letalskih kart se morda najbolj splača preverit, katere so tiste malo cenejše in še vedno dobre letalske družbe, ki letijo v Afriko. Sama sem recimo že letela s Qatarci in Emirati, pa tudi z Airfrance in KLM, pa karta nikoli ni presegla 800 eur (s prevozom do Munchna ali Londona vred). Lahko pa potem preveriš še tiste lokalne letalske družbe države, ki te zanima. Veliko povezav ima tudi Kenya Airways, Ethiopian Airways ali pa South African Airways. S prvimi sem bila jaz čisto ok zadovoljna, res pa je, da je šlo za krajši let, z drugimi še nisem letela, tretjih pa ne priporočam (iz lastnih izkušenj in izkušenj drugih - veliko prepogosto zamujajo in izgubljajo prtljago!).

Seveda pa je vse odvisno od lokacije. Najcenejše bi verjetno bile kaka Akra, Nairobi, Johannesburg (čeprav ta se bo verjetno zdaj malce podražila), pa tudi kam v Tanzanijo. V Maroko pa mimogrede leti tudi Ryanair, tako da se zagotovo da zelo poceni leteti. No, malce pobrskajte, pa bo.

Dodan: 08. 02. 2010 @09:38:39
sequoia
Gost

Zelo poceni let.karte ima tudi Afrikiyah.

Dodan: 08. 02. 2010 @14:06:44
maja
Gost

Maroko je super in relativno poceni. v Maroko leti tako ryanair kot easyjet, je pa res da moras, ce zelis leteti s temi letalskimi druzbami, tudi presedati...

Dodan: 08. 02. 2010 @14:27:54
mila
Gost

ne razmišljat, da je afrika poceni, da bo prenočišče in hrana že nekej,

nasprotno, tam je za tujce, posebej belce, vse zelo drago, vse preplačamo, ker enostavno vzamejo tam, kjer oni mislijo, da je, zato previdno, razen organizirano seveda, ki se mi zdi za afriko še najbolj primerno,

dobro so povedali tile mladi zdravniki, ki so tam prostovoljno delali, zastonj so jih zdravili, pa so še hoteli denar od njih, čeprav poskušaš razumeti, je to vseeno najlažje od daleč

Dodan: 09. 02. 2010 @09:20:17
jaka
Gost

Ma karte za Etiopijo so poceni, 430+ EUR, za Kenijo dobi kaksne last minut variante ze za 200 EUR, ce si dovolj fleksibilna je pa druga stvar. www.odklop.com. Seveda dobis tko poceni karto redko in je ponavadi ob napacnem casu, cas do odhoda dan ali dva, s tem, da rabis kak dan, da prides do letalisca. Sam se da. Pripravi vse najbolj nujne stvari, ce nisi na nic vezana, pol pa pocakaj na karto.

Dodan: 09. 02. 2010 @15:57:51
Poce
Gost

Do Casablance z Airarabia za cca 100 Eur in nato po kopnem naprej. Ravnokar sem na tej poti. Casa - Dakhla 50 Eur, 30 ur. Dakhla - NAdibou (Mavretanjija) 8 ur, 30 Eur...

LP iz Atarja, Mavretanija

Dodan: 09. 02. 2010 @17:44:21
ha
Gost

ni problem počakat na ugodno karto, jaz se tudi lahko spokam v par dneh. Kaj pa vize? aha  aha, na to ste pa pozabili ! teh pa v par dneh ne dobiš ! no ja, za Maroko je res ni treba. Kam v Afriko še lahko greš brez vize?

Dodan: 10. 02. 2010 @09:14:59
jaka
Gost

Ha pa si ti ze kdaj slisalza pridobivanje vize pri vstopu v drzavo? V veliko afriskih drzav lahko prides tako (Kenija, Tanzanija 100%). V Etiopijo ne mores, ceprav nekateri trdijo drugace. SAm cena za Etiopijo je redna in mislim, da ni slaba.

Dodan: 13. 02. 2010 @08:23:56
luna
Registriran uporabnik

V Egipt leti ful poceni TUI FLY, ful dobra letalska družba in za malo denarja (js sm dala 160 EUR iz Munchna u Cairo in nazaj ter bla ful presenečena nad njihovo ponudbo med samim letom).

U Kenijo in Tanazanijo pa je ful draga karta sama zdej spremlam k jo rabim za januar 2011 al pa februar 2011 pa je še kr visoka vse okrog 750 EUR, bo treba mal še počakat upam, da padejo.

Dodan: 15. 02. 2010 @09:55:19
Poce
Gost

Viza za Mali 25 Eur na meji, Mavretanija v Rabatu v istem dnevu (30Eur), za Senegal v Naoukchottu v enem dnevu (4 Eur).

LD

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Hana, naslednjič se poskusi z
gre kdo v Benetke 25.9. zjutra
Pozdravljeni, želim si dela
jaz sem pa iz lokve na krasu&n
zakaj pa ne greste na vlak ki
kdaj v oktobru
Se mi je zdelo, da Gambir 
Prodam polno in neodprto &scar
dragi aaa, zanima me, če si
ja, od kje pa? jaz sem iz &sca
ha ha ha, brez klime se ne da
Tam bi moral biti ob 5h zjutra
iščem prevoz do sežan
Za dobre tri tedne (vključno
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™