Je mogoče, kdo za srečanje v mexico-citiju v soboto 27.2.ali 28.2.?
LP Š&S
Jaz pa imam ravno namen 27. zapustit Mexico City in se počasi odpravit proti Acapulcu.
A v Mexicu City imaš že kaj rezervirano? Jaz še nimam prenočišča, lahk kaj priporočaš mogoče?
Kdaj pa priletiš v Mehiko (mogoče 26.2.)? Tudi midva bova šla v Acapulco, možno da že 28.2. Kar se pa prenočišča tiče pa še nimava rezervacije. Pravijo, da je vredu Moneda hostel. Sem pa gledala po netu in imata najbolj ugodne variante STA in Odklop. Potuješ sama? LP Š&S
živjo. jaz sem bila v monedi in je kar ok. zajtrk super pa tudi večerje. precej izbire, to mislim. pa še na glavnem trgu, super lokacija. priporočam. in ni bilo drago, ker ..se ne spomnim točno... sem bila 5 dni se mi zdi. in če 5x prespiš, je ena noč zastonj. neki takega. uživajte.
V Mehiko letim 24. s svojim fantom, potem pa v soboto zjutraj z rentanim avtom v Acapulco. Dalje v Mexicu City prav gotovo ne bova, ker je že to bil kompromis za mojega dregega, ki ga čimprej vleče proti morju, predvsem pa v Acapulco.
Mogoče se pa res še kje v istem hotelu znajdemo (hvala za nasvet obema!), pa lahko pade kako večerno pivo al pa jutranja kava 
Lahko pa se dobimo v Acapulcu, midva bova 01.03. že sigurno tam?! LP Š&S
Ah Saša, se bojim da bova midva vedno prej zapustila kak kraj, preden bosta vidva prišla.
Veš kaj, piši mi na crazyeurochick@hotmail.com, pa se lahko še kaj poveževa, pa da vidimo. Fajn bi blo kako pivo spit skupaj, al pa si celo it kaj skupaj pogledat, če bi se ujeli.
Mexiiiicoooooo!!!! 
Ups! Špela ... ne Saša ... ne vem od kje se mi je zdaj ta Saša vzela ... sorry 
No Špela? Si že poletela? Bi blo fajn, če bi se kaj javla, mogoče pa res kako pivo še kje pade!
marca cancun, bo kdo tam? 
Mogoče, ne veva še, če bova šla do Cancuna al ne. Daj javi se na moj mail zgoraj, pa bomo v stikih.
|
01.11.2011
|
|
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |