Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 22. 10. 2006 @23:42:31
delo v Angliji
Shanti
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Če koga zanima, naj pošlje prošnjo (CV) v angleščini na spodaj napisan naslov. Če se nas do konca oktobra zbere 30, naredijo intervjuje v Ljubljani:

VELIKA BRITANIJA
Naziv delovnega mesta
: Negovalec
Število delovnih mest:
Ni omejeno
Podjetje
: Complete Care Holdings Ltd.
www.completegroup.co.uk
Rok prijave: do 31.10.2006 oz. do zasedbe delovnega mesta
Opis
delovnega mesta: Delodajalec išče osebe, ki bodo ljudem s poškodbo hrbtenjače, možganskimi poškodbami, cerebralno paralizo, multiplo sklerozo ter drugimi degenerativnimi boleznimi, nudili potrebno pomoč. Izbrani kandidati bodo dobili v oskrbo eno osebo. Delovne naloge bodo obsegale osebno nego (kopanje, oblačenje, skrb za izločanje urina in blata...) ter hišna opravila (kuhanje, čiščenje).
Pogoji:
Predhodno znanje ter izkušnje s tovrstno nego so zaželene ne pa nujni pogoj, saj bo delodajalec nudil ustrezno usposabljanje. Zahteva se dobro pisno in ustno znanje angleškega jezika. Delodajalec išče ljudi, ki so to delo pripravljeni opravljati vsaj eno leto.
Podatki o delovnem mestu:
Kandidati morajo biti fleksibilni glede tega kje v Angliji bodo delali ter na kakšen način bodo delali. Negovalci delajo na dva načina. Nekateri v 8 – 12 urnih izmenah, čez dan, noč in vikende ali pa s svojimi ''varovanci'' živijo neprenehoma dva tedna, potem pa so en teden prosti. Plačilo za tiste, ki delajo v izmenah se giblje od 6.35 £ do 6.80 £ bruto na uro, plačilo za večerno delo znaša 7.49 £ bruto na uro, plačilo za dnevno delo med vikendom znaša 7.56 £ bruto na uro ter 9.04 £ bruto na uro za delo med vikendom ponoči. Kandidati, ki živijo pri ''varovancih'' neprenehoma, dobijo plačilo v znesku 66.00 £ bruto na dan, obenem pa jim v tem obdobju ni potrebno plačevati nastanitve in hrane saj oboje delijo z ''varovancem''. Delodajalec za izbrane kandidate krije stroške vozovnice za Anglijo ter stroške nastanitve in prehrane v obdobju izobraževanja (5 dni). Kasneje si stroške nastanitve, ki mu jo, če to želi, poišče delodajalec, in prehrane delojemalec krije sam.
Kontakt:
Za dodatne informacije se obrnite na Eures svetovalko Katarino Zajec na elektronski naslov katarina.zajec@ess.gov.si.
Informacije in prijava:

CV s spremnim pismom v angleškem jeziku pošljite Eures svetovalki Katarini Zajec na elektronski naslov katarina.zajec@ess.gov.si .

Dodan: 05. 11. 2007 @14:51:56
Re: delo v Angliji
emanuel
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Zanima me, če mogoče, kdo ve kako poteka delo z keramiko? Če je teško dobit to delo v angliji in kako je plačano? Odgovor pošljite na svezi33@gmail.com

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™