Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Če še zmeraj dvomite o odhodu

Dodan: 12.03.11 @06:06:08

Suzana1

Registriran uporabnikTurist

Za delo v Švici iščemo:
- tesarje
- krovce: za ravne strehe (varjenje hidroizolacije- izotekt, sika, sarnafil)
- krovce: za pokrivanje dvokapnih oz. večkapnih streh z opeko, pločevino 
- kleparje
- zidarje
- slikopleskarje
- fasaderje
- knaufarje
- vodovodne inštalaterje
- električarje
- keramičarje
Urna postavka 32 frankov BRUTO.
Znanje nemškega jezika.

Kontaktna številka: 031/287-047 Suzana,  od ponedeljka do nedelje med 8 in 20 uro.

e-mail: suzana.delosvica@gmail.com

0     0

SLO

Gost
Klavdija priznam pa,da vsak,ki se mu je nasmehnila sreča in je srečen mu privoščim,če pač vsi ne moremo tega uživati ni prav,da drugprav.emu tega ne privoščimo.Sem pač takšna,da ne želim drugim slabo, pa četudi me spremlja večina nesreča. 

l.p. 

0     0

SLO

Gost
Klavdija priznam pa,da vsak,ki se mu je nasmehnila sreča in je srečen mu privoščim,če pač vsi ne moremo tega uživati ni prav,da drugprav.emu tega ne privoščimo.Sem pač takšna,da ne želim drugim slabo, pa četudi me spremlja večina nesreča. 

l.p. 

0     0

Klaudija

Registriran uporabnikNomad

No, se le najdemo pri določenih zadevah.

Izhajam iz tega, da s tem nisi mislila povedati, da pa jaz komu komu kaj ne privoščim.

 

Pa tudi ne želim povedati, da je pri meni vedno vse samo super fino fajn. To verjetno nikomur tako ne uspeva. Tudi meni grejo kdaj stvari narobe, sem že rekla da se tudi jaz velikokrat jezim nad tem, kako stvari potekajo v Sloveniji. Še posebej ko vidim drugje, da se da kaj boljše. Ampak moj način gledanja na življenje je pač tak, da suma sumarum vidim kako lepo mi je z vsem kar imam, ne kako slabo mi je z vsem česar nimam.

Pa vsem vse dobro.

0     0

SLO

Gost
Ne Klavdija, nič slabega nisem mislila, sploh pa nisem pomislila,da bi ti želela komu kaj slabega.

L.P.

0     0

sirija

Gost
bojim se da smo na pragu Sirije, cca 30% je priviligirancev, pristašev UDBE, živijo kot v pravljici in 70% brezpravnih, brez vsega, to lahko vodi samo v vojno, tako se meni zdi, tako kot v siriji

0     0

sramota

Gost
še ena bolana, 70 % je brez vsega, zanimivo.  čigave so pa gore novih avtomobilov, lepih hiš z vrtovi in živimi mejami, polni nakupovalni centri itd.

slovenijo bo pokopala lastna favšija in pohlep...

1     0

dovolj

Gost
Že 20 let "levi" in "desni" poslanci onesnažujejo politično in medijsko klimo z nerazrešenimi travmami partizanov, domobrancev, rdečih, belih, udbe in ne vem še kaj vse ... A mormo res to prenašat tud na tem forumu?

0     0

sirija

Gost
žal je točno tako, socialna država je tule samo za naše, povsod politika, povsod naši in vaši, ve pa se kateri tukaj absolutno prevladujejo po pravicah socialne države in na čigavi strani so, Sloveniji se obeta grozljiv scenarij ...

0     0

Senna

Gost
Kašnih delovnih mest za ženske pa ni?

 

0     0

Suzana1

Registriran uporabnikTurist

Dela se najdejo za oba spola, seveda odvisno od izobrazbe, delovnih izkušenj. Če nimaš izobrazbe ali imaš neustrezno izobrazbo išči za začetek dela v pralnici perila, sobarica, snažilka, delo v vrtnariji, pomoč v kuhinji, hostesa..Če imaš izpite C,E,D kategorije kot vozinica tovornjaka, avtobusa.

0     0

Zoran g

Gost
Suzana, a omenjena dela tudi posreduješ: delo v pralnici perila, pomoč v kuhinji, snažilka?

 

 

0     0

Suzana1

Registriran uporabnikTurist

Mogoče se bo kaj našlo, če ne prej, po dopustih.

0     0

Peter

Gost
Živjo!

Tvoja objava je sicer že stara nekaj mesecev ampak bom vseeno odgovoril nanjo. Tudi sam imam včasih in občasno dost tega, da v Sloveniji če si dober delavec, se trudiš pri svojem delu vseeno ne moreš dobiti oz. opravljati dela, ki si ga želiš. In se kar naveličam tega, da pridno delam, ne morem pa si kaj dosti privoščiti oz ŽIVETI tako kot bi želel, pa ne da je to odvisno samo od denarja, sploh ne. Pogrešam tudi to, da se ljudje tu niso navajeni veliko družiti, delujejo bolj zaprto, kot da se skrivamo eden pred drugim. Zelo težko si je pridobiti njihovo zaupanje. Tako, da tudi jaz razmišljamo tujini. Sem iz stroke, ki je najbolj razvita v Skandinavskih državah. Po eni strani pa me zelo mika tudi Avstralija. Najraje bi šel kam blizu morja. Veliko mi pomeni, da bi lahko npr. po službi vsak dan se tudi malo sprostil kje ob morju. Ta izguba službe mi je dla tudi razmišljati kaj sploh želim v življenju, kaj mi je najpomembnejše. Kaj si želim v prihodnosti. Kaj me bo najolj osrečilo.

Imam opravljeni pripravništvo in še nekaj mesecev sem nadomeščal porodniško. Denarja za v tujino pa tudi nekaj potrebuješ. Lahko sicer prodam avto. Razmišljam o različnih opcijah, da bi odprl s.p. A ne vem, če bi to šlo v mojem kraju. Mogoče bi bilo res najbolje iti ven, si nabrati nekaj novih izkušenj in denarja in potem, ko pridem domov odpreti kaj svojega. Vedno sem si namreč želel nekaj mojega. Sratka sem človek, ki se želi razvijati.

Trenutno pa se ukvarjam tudi z nečem, kar mi lahko zagotovi dolgoročno finančno svobodo, delo ki ga lahko opravljam iz kjerkoli po svetu. Potrebujem le internet, računalnik in kamero. Tako, da če bi se želel vsaj seznaniti s tem se mi javi na: peter.cvar@skavt.net. Več nas je, ki bi bili radi v življenju, povežimo se in pomagajmo en drugemu na bolje, pa nam bo vsem lepo. Kdaj če ne zdaj.

Pa tudi sicer me zanimajo tvoje izkušnje iz tujine.

Hvala in lep pozdrav

Peter

0     0

jaz

Gost
a  rit  kazes na kameri?

 

0     0

yugonateg

Gost
Suzana, koliko od teh 32 fankov BRUTO gre potem tebi v žep, da ne bodo potem tile upa polni bodoči "bogataši" razočarani, ko bodo dobili v žep par frankov neto, ob velikih stroških!

0     0

Suzana1

Registriran uporabnikTurist

Če znaš brati, je napisana urna postavka bruto in ni noben nateg. Če si bil že kdaj zaposlen, veš kako izgleda plačilna lista, da se pride do neto plače.

Stroške nastanitve, hrane imaš tudi doma (razen če si na grbi staršev in misliš, da je samoumevno, da te vzdržujejo in ti dajejo streho nad glavo z vsem konfortom še po tvoji polnoletnosti). V tujini so stroški večji, je pa res, da več zaslužiš in se da kljub večjim stroškom še kaj privarčevati, seveda odvisno od vsakega posameznika.

Vsak ima možnost, da si delo sam poišče kjer koli po svetu!!!!!

 

 

0     0

yugonateg

Gost
Še zdaj ne vem, kolikšna je tvoja provizija? Mnogo pričaš a malo kažeš...

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb