Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

GoOpti

Dodan: 16.06.11 @12:49:37

Nita

Gost
Medo, en dan pred odhodom dobiš mail in SMS s točno uro odhoda. Ne rabiš nič sprintat, samo vozniku poveš svoje ime da te odkljuka na seznamu.

0     0

skhoti

Registriran uporabnikZapečkar

Pozdravljeni! prodam kodo za popust pri gooptiju v vrednosti 60€ velja do 3.2.2016

cena je 45€ info na : primoz.avdio@gmail.com

0     0

skhoti

Registriran uporabnikZapečkar

Pozdravljeni! prodam kodo za popust pri gooptiju v vrednosti 60€ velja do 3.2.2016

cena je 45€ info na : primoz.avdio@gmail.com

 

0     0

skhoti

Registriran uporabnikZapečkar

Pozdravljeni! prodam kodo za popust pri gooptiju v vrednosti 60€ velja do 3.2.2016

cena je 45€ info na : primoz.avdio@gmail.com

0     0

sannik

Gost
Goopti je odličen kaj se tiče prevozov, kaj se tiče telefonskih pogovorov ali ti pisarne posamezne ženske so vedno neprijetne in zelo neprijazne, gospod Tomaž je vljuden,profesionalan od njega bi se morale ogromno naučit.Vozniki so čist v redu,brez nobene pripombe sem, pogosto potujem z Gooptijem.

0     0

PetraK

Gost
Smo turistična agencija. že dalj časa ugotavljamo, da se GoOpti večinoma izplača le v primeru enega potnika. Včasih še za dva potnika. Čim potujejo najmanj trije, ni več računice. Govorim o gorivu in parkiranju. Pa še primer LJU - MUE: 4 vlaki na dan, ki vozijo 6 ur. Cena > 29 €. Toliko o tem. GoOpti: 42 € ena smer po osebi. SEveda cene varirajo, amapk definitivno je vlak veliko bolj udobna in varna izbira, kljub temu, da je v MUE potrebno priti do letališča. O pročanju potnikov o utrujenosti voznikov, ki so se vozili z GoOpti, pa ne bi izgubljala besed. Nešteto zgodb o tem, ko so se morali z vozniki pogovajati, da niso zakinkali. 

0     0

PetraK

Gost
No, za GoOpti pa se itak ve, da so okupirali vse možne forume, skupine na FB ...., kjer pišejo sami zase. Seveda vse oh in ah. Tudi tukaj je tega precej. 

0     0

jože

Gost
Še to .Če letiš iz munchna s kakšno nemško agencijo v našem  primeru Schauinsland imaš prevoz od banhofa do letališča in nazaj zastonj z S bahnom.Velja preveriti.To je sicer  v eno smer 10 evrov po osebi.

0     0

gost

Gost
Da ne bo samo slabih stvari o GoOpti, prejšnji teden sem se peljala Lju-Milan-Lju in je bilo vse po načrtu, pobrali ob uri, voznika v obe smeri prijazna, razložila kdaj se bomo ustavljali, kako dolgo bo trajalo, prišli smo hitro, skratka nobenih problemov.

0     0

Eva

Gost
ker prevoznik pa je cenovno potem še blizu goopti? ker benetke so 15 € v eno smer, je še kaj tako ugodnega?

0     0

Ita

Gost
Karta za vlak do Münchna je 29€ samo če jo uspeš ujet dovolj zgodaj (mislim da so samo 4 karte po tej ceni na voljo na vlak), plus tega ta ponudba velja samo za dva od teh štirih vlakov na dan, ne za vse. Če ti ne uspe tega pajsnit, pa plačaš cca 100€ za povratno. GoOpti ima čisto realne cene, sploh če potuješ sam, ne zdaj glumit.

0     0

Jann

Gost
Jaz se večina vozim z Goopti, bi pa bil zelo vesel, če bi dobil npr. kakega cenejšega prevoznika. Če se le da plačam prevoz čimprej, ker cena je potem vedno višja. Bi pa res želel, da tisti, ki pač pravite, da je Goopti drag, da napišete kje se da dobitei kaj ceneje, koneckoncev si marsikdo od nas želi privarčevati še kak EUR.

Se pa strinjam, da je za daljše relacije (Munchen....) ceneje vlak, sploh če imajo kako ugodno varianto. Slabost tega je, da se lahko v nekaterih primerih voziš celo večnost...

0     0

zmagoslav

Registriran uporabnikTurist

Pozitivna izkušnja z GO-opti. Imel sem plačan povratni prevoz cirka za en mesec naprej za določen datum ob točno določeni uri. Problem nastane z letali.. Zamujajo tri štiri ure.. Go-Opti pravi da čaka eno uro cirka. OK. Povem da se mi ne bo izšlo torej po pogodbi prevoz zapade.. Ker pa je Go-opti najbolj razširjen prevoznik v SLO in ima posledično največ prevozov, mi ponudijo da grem na naslednji kombi ki "fura" proti domu brezplačno ker je še plac. KUL. Sicer nekaj časa čakam na letališču(6H) ampak domov me pripeljejo brez panike. Res fer. Zelo zadovoljen. Dvomim da bi se lahko s katerimi ostalimi prevozniki tako zmenil sploh zaradi tega ker nimajo toliko dnevnih prevozov iz najbolj razširjenih destinacij (Benetke, MUnchen), tako da se vam že iz tega vidika splača vzeti Go-Opti (nikoli ne morete biti 100% da letalo prileti ob pravem času).

0     0

Eva

Gost
joj podražili so mi prevoz :/ a mate izkušnje, je lahko kasneje še kaj ceneje ali se mi splača kar kupit?

0     0

darja

Gost
sem šla že parkrat z njimi in je vedno vse štimalo, nimaš problemov z vožnjo ponoči, pridejo te iskat, lahko spiš med vožnjo, v bistvu se ne utrujaš z vožnjo, nam je super in nikoli ni bilo nobenih problemov, je pa res, da so včasih boljši, včasih slabši avtomobili...tako pač je, pa še cenovno je ugodna varianta...kakorkoli obrneš, to je dobra izbira...

 

0     0

shamo

Gost
Kar se tiče MUC, smo v ponedeljek uporabili metro S1 od letališča do avtobusne (vožnja 40 minut, starta pa vsakih 10 minut) in IC BUS (za Ljubljano, Zagreb gre 2x na dan, traja cca 5h z enim postankom na poti).

Cena 58 Eur za 2 odrasla in 2 otroka.

Greš na spletno stran Deutche Bahn in kupiš karto za vse skupaj.

IC Bus je dvonadstopni, ob 15.45 je bil samo četrt zaseden in smo potovali zelo udobno.

 

 

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Stran 8

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

NOVA GORICA
T: 05/ 721 58 20
M: 041 721 511
M: 041 612 711
L: Tolminskih puntarjev 4, Nova gorica

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb