Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Potep po Srednji ameriki

Dodan: 24.11.11 @09:57:11

Tara

Gost
A bi sou kdo 10.januarja na potep po Srednji Ameriki ? Od Cancuna pa mogoce vse do Paname ?

Racunam 3 tedne in low budget. Spanje v poceni hostlih ali Couchsurfing. Videt in doživet čimveč.

0     0

Blaž

Gost
A Mehika te pa tolk ne zanima? (glej prejšnji post o Mehiki). Čeprav razmišljam tudi o kratkem skoku v Gvatemalo in Belize.

 

LP, Blaž

0     0

nejcko

Registriran uporabnikZapečkar

Sem sel pred 3 leti podobno pot, ampak iz Panama city do Cancuna (in vse drzave vmes). Low budget, chicken busi / stop, spanje v hostlih (couchsurfing bolj malo ker ni bilo veliko aktivnih clanov in nisem vedu kdaj bom kje).

Hocem edino opozorit, da sem takrat skupaj potoval 7 tednov in je bilo se vedno veliko premalo, za si vsaj kolikortoliko dobro ogledati te zanimive drzave. Predlagam da premislis o podaljsanju takega potovanja na vsaj 2 meseca (itak je ful poceni- se posebej guatemala in nikaragva, ki sta meni osebno tudi najbolj zanimivi-) ali pa da se omejis na do 3 drzave.

Za vec info in slikc blog od takrat:

http://sites.google.com/site/najinsvet/Home/amerika

za kaj bolj konrektnega pa lahko pises pa tudi mejl: nejc.konjedic@gmail.com ali vprasas tu..

0     0

R.

Gost
če bi šla začetek februarja bi biu jaz kar zainteresiran..

0     0

seu

Gost
Mogoče kdo za mehika-kuba konec februarja-konec aprila?

0     0

Tara

Gost
Gledala sem ponudbo pri enem popotniku (ne bom delala reklame) ki ima v programu 3 tednom iz Cancuna do Paname. Vem da je samo skakanje iz enega konca v drugega. Lani je sla kolegica z njimi in dozivel ogromno za minimalnon ceno.

Jaz sem imela namen priletet v Cancun (Mehika me tolko ne zanima), Belize, Gvatemala, mogoce do Costa Rice. Oziram se bolj na to kam in iz kje so najbolj ugodne let.karte.

Casovno sem pa tako, da moram biti do konca februarja nazaj, torej bi sla cimprej po novem letu.

Lahko tudi kaksna druga opcija kar se drzav tice, ampak kot sem rekla Mehima minimalno mogoce 3-4 dni max.

0     0

Rok

Gost
Eno miceno vprašanje pa ne me napadat k vem, da je blo že o tem govora. A se da potovat (budget, backapacking varianta) po srednji ali južni Ameriki brez znanja Španščine? Okej mal bi pred potovanjem pogledala, mela slovar sabo, itd... ampak znala sigurno ne bi.

Namreč s punco sva se odločala med potovanjem po Indiji ali Latinski Ameriki. Zdaj sva se nekako odločila za Indijo, tudi zaradi jezikovne prepreke. Latinska Amerika bo pa že počakala še par let da se bova naučila jezika

Preden pa dokončno kupiva karte pa sem vseeno hotu prevert, če ma kdo izkušnje z takim potovanje ne da bi znal špansko pa kako je bilo s sporazumevanjem, iskanjem prenočišč, prevozov...

 

hvala!

 

0     0

Makaronman¸

Gost
Jaz sem s punco potoval po srednji ameriki 2 mesca pa na začetku nisva znala skoraj nič špansko. sva rekla da se bova doma nekaj naučila, pa ni šlo. V Gvatemali sva šla za 5 dni v šolo španščine, da sva dobila občutek za jezik in natoje šlo brez problema. Je pa super če znaš špansko, se lahko kje pogovarjaš o čem drugem kot samo kje je avtobusna, kdaj pelje bus in ali imajo sobo za 2 Vse se da

 

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb