Je mogoče že kdo prespal v omenjenih krajih? Ne potrebujem luxus, zgolj postelja in tuš... Veste za kaj, kar se izplača?
Hvala.
Cube hotel/hostel, čisto zraven spodnje postaje gondole, dejansko v obliki kocke ("cube"). Vse je prilagojeno smučanju... lockerji za opremo, zajtrk, ki je na voljo do 12h, sauna brezplačno... meni je blo super, čeprav je "basic", pa še cena je bila dost normalna, edino mislim, da se splača če vas gre več, da rezervirate sobo z min 4 posteljami...
evo, sem še link poiskala: http://www.cube-nassfeld.at/en/rates-and-special-offers/
Hvala za info, sem si pogledala, ampak tole je precej zasoljena cena, 121 e za eno noč, no sicer dobiš še karto ampak vseeno... hmmm, je za premislit, greva namreč samo dva
hvala
jaz sem gledala ceno za študente; 158 eur/osebo za 3 × polpenzion, in 3 dnevni ski pass plus ugodnosti (adrenalinski športni park, sauna, zajtrk do 15h...). glede na redno ceno dnevne smučarske karte in glede na visoko sezono, se mi zdi poceni, a verjetno ne ponudba za dvoposteljno sobo. se pa gotovo najde kaksen B&B v bližini. Uživajta!
|
27.05.2013
|
|
|
14.06.2013
|
|
|
19.07.2013
|
|