Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 10. 05. 2012 @13:37:34
Marocco
brb
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Ali se da potovati z ruzakom po Maroccu z majhnim budgetom oz. koliko je minimum z letalsko karto vred..kakšne so cene, varnost, kam iti...itd??

hvala in lp

Dodan: 13. 05. 2012 @10:42:13
Re: Marocco
Katja
Gost

Midve s kolegico sva dale 70€ za karto (ročna prtljaga). Letele sva pa Treviso- Girona - Fez, nazaj pa Marakeš-Girona-Treviso z ryanairom. V 15 dneh sva za vse skupaj zapravle 350€, s tem da smo tud rental avto pa šli v puščavo za en dan... Tko, da Maroko je res pocen sam morš glihat kar se cen tiče

Dodan: 13. 05. 2012 @11:36:09
Neska
Registriran uporabnik

Sva šli s kolegico letos februarja, leteli z Air Arabia Treviso - Casablanka za 100€ (rukzak + 2kosa ročne prtlage). Potovali sva 18dni (Rabat, Fes, Meknes. Chefchoun, Merzuga, Cascade d'Ouzoud, Marrakesh, Agadir, Essouira) prenočišče sva iskali sproti, potovali z CTM busom in skupaj zapravili 500€. Bi lahko še ceneje skos prišle, (sva bili 3 dni v puščavi pa so naju dobr s ceno okol prnesli - sva plačali 120€, srečale pa v Rissani-ju Angleža, ki je plačal za 4dni puščave 70€ ), poleg tega bi z boljšim barantanjem glede cen lahko prišparali še vsaj kakšnih 80€ . Če pa rentaš avto je pa še toliko bolje napram avtobusom

Dodan: 13. 05. 2012 @23:24:31
Eva
Gost

avto rentat se kar splača ja..ne vem sicer kako je z busi, ampak mi smo se ful ustavljali v vaseh in marskej vidl kar niti nismo imel v planu, pa so domačini predlagali.

smo pa leteli isto z airarabio do casablance (200 &euro spali smo v naslednjih mestih Fes-Chefchaouen-Midelt-Erraschidia-Merzouga-Essaouira-Marrakech-Casablanca. pa vmes smo se ustavljali še kar se nam je zdelo zanimivo, pokrajina od Fesa do Merzouge je noro lepa-od jezera na višini 2000m, opic, hribi, pa vse od puščave..noro kaj vse najdeš na dokaj majhni razdalji

folk je super prijazen, sploh v manjših vaseh (fes je bil glede ljudi men obupen), nam so ful pomagali sproti in to brez da bi kdo zahteval kaj denarja. so nas pa precej spraševali po oblekah, če mamo kaj, kar jim lahko damo-tega nisem prej nič zasledila pa sem prebrala veliko reportaž, tako da smo jim žal šenkali samo par majic..če bi to vedla prej bi vzela več stvari dol..tako, da res če bo še kaj placa v prtljagi vzemi kaj oblek, ki jih ne rabiš..veseli bodo tut kakšnih discmanov, starih telefonov in podobnih stvari

aja še nasvet..spominke itd..kupuj samo v Marrakechu in Essaouiri povsod drugje je drago (tut v vasicah).

za 14 dni je mene celo potovanje prišlo 630 €: od tega je za spat zelo poceni-1600 Dh za dva, pa skoraj vedno svoja soba. za hrano je meni kar nekaj denarja šlo (več kot za spanje), je ful različno v Casablanci smo našli sendviče z mesom z žara za 8 Dh, med Merzougo in Marrakechom so samo manjša mesta in ni blo tajina za manj kot 45 Dh, v Essaouiri moraš iti na ribe-mi smo štirje plačali s pijačo in solato 250 Dh, ni najceneje, samo se pa splača.

tudi jaz bi lahko kakšen Dh prišparala z boljšim barantanjem..sam na začetku še nisem vedla kako to gre (prvič v arabski državi), proti koncu se ti pa za tistih par Dh niti ne da več "boriti" velja pa da če se ti cena zdi v redu kupi..četud je stvar vredna kšn Dh manj, pa če je tebi ok, kupi, pa pač prodajalcu šenkaš malo.

mal sm se razpisala..ampak maroko je res fajn

Dodan: 14. 05. 2012 @15:20:45
Jaka
Gost

Tole maroko bolj na izi, tudi mene zanima.

Kako je, če potuješ z javnimi prevozi, ker bom šel najverjetneje sam se mi ne bo splačalo najeti avta...

kaj januarja oz. februarja je dol zelo mrzlo?

Dodan: 17. 05. 2012 @10:26:08
electric
Registriran uporabnik

Seos!

Mene pa zanima kako je v maroku s kajenjem hašiša.Ali ga lahko dobiš na ulici na vsakem vogalu ali se je potrebno potrudit in iskati...
Ne me zdaj napadat kaj pišem o nekem hašišu in če sem z marsa padal, ker v maroku je 75% proizvodnja hašiša za v evropo in je zelo kakovosten..

Dodan: 17. 05. 2012 @19:37:51
Eva
Gost

Lahko ga dobiš na vsakem koraku Mi smo ga kupili v Chefchaouenu, kjer maš tudi plantaže v hribih in proizvodnjo za cel svet, greš lahko tut pogledat. Dobiš pa tudi v drugih mestih, te skos spašujejo: "Hašiš?" )

Dodan: 17. 05. 2012 @21:02:10
electric
Registriran uporabnik

To je to!Hvala za odgovor!

Dodan: 17. 05. 2012 @21:54:54
Eva
Gost

Pa v Essaouiri prodajajo na velko kukije..ampak so bli kr navadni piškoti, ni blo nobenga učinka . Aja kolegica mi je pravla, da te lahko prodajalci tut začnejo izsiljevati kao da te bodo prijavili policiji..ne vem kako je s tem, pri nas je blo vse ok. Ceno smo zbil na 200 Dh za okol 10g..ne vem al je to drago al ne, men se je zdela cena ok.

Uživaj

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Slišala sem, da moraš osebno
Ja, med poletjem je za
Pozdravljeni, precej odgovorov na omenjeno
Pa faaaaak!!!! S  čim se
prodam žensko odločbo na topniški,čez
..v kosezah, ob tržnici se
Skyscanner priporočam, ti vrže vn
Premikanje po Madagaskarju je zelo
jaz sem šla, sicer že
Ogledujem si Madagaskar in bi
Wuhuuuu thanks vsem za info!
poglej iz münchna. tui, neckermann...
Bali sam je zelo lep,
Zdravo, V sredo 22.05. nudimo kombi
Zdravo Urška, jaz iščem ponavadi na
Zdravo, bi mi znal kdo
Glede STA programov bi tudi
Prodajam absolventski izlet za eno
ma moraš štartat iz španije? vsedeš
zdravo, želela bi kakšne koristne
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

06.02.2013 - 18.06.2013
24.08.2013 - 28.08.2013
18.07.2013 - 20.07.2013
14.06.2013
07.05.2011 - 07.05.2015
01.09.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™