Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 21. 05. 2012 @10:26:15
Najceneje do Ugande
Skatja
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Hej,

zanima me, s katero letalsko družbo se da najceneje leteti do Ugande iz Dunaja/Londona/Milana/...

Gledala sem Turkish, Emirates, EgyptAir, Swiss, BrusselsAirlines. Najcenejši je Egypt air (nekaj čez 600€ iz Dunaja). 

Ve kdo za kakšne druge poceni? Načeloma lahko tudi do Kenije (Nairobi).

Dodan: 21. 05. 2012 @10:36:38
Re: Najceneje do Ugande
traKas
Gost

Kateri termin, za koliko casa?

Dodan: 21. 05. 2012 @10:47:31
traKas
Gost

Jeseni lahko npr. dobis zelo ugodne karte do Entebbe-ja iz Milana, Rima ali Budimpeste. Egypt Air jih trenutno ponuja za cca 500EUR. Do Milana in Rima lahko prides z dokaj poceni leti iz Trsta ali Benetk ali pa se ceneje in se vedno hitro z vlakom.

Tudi z nam blizjih letalisc so trenutno karte ugodne, tako npr. lahko letis ob dolocenih terminih iz Benetk s KLM za 550EUR.

Dodan: 21. 05. 2012 @10:54:41
traKas
Gost

Do Nairobija imas trenutno akcijo Swiss iz Benetk za 450EUR (prosti so se doloceni datumi jeseni). Za 450EUR imas tudi lete s Turkish iz Milana ali Rima. Za 440EUR z Egypt Air z Dunaja ali za 420EUR iz Budimpeste.

Dodan: 21. 05. 2012 @16:39:03
Skatja
Gost

Hvala za izčrpen odgovor!

Sicer bi odpotovala začetek decembra (tako da imam časa za nakup kart še dovolj), nazaj pa začetek februarja. Tja do Entebb, nazaj pa iz Kenije.

Bom sproti preverjala, če bojo kje kakšne poceni variante...

LP

Dodan: 22. 05. 2012 @00:06:48
traKas
Gost

Ne vem s katerega konca Slovenije si, ampak trenutno imas za tvoje datume (zacetek dec. do zacetek feb.) super ugodno ponudbo z Egypt Air iz Rima ali Milana za 450EUR (tja v Entebbe, nazaj iz Nairobija). Do Rima prides ze za 19EUR z vlakom iz Benetk ali za malo vec iz Trsta ali Trzica (Monfalcone).

Dodan: 22. 05. 2012 @11:08:56
Skatja
Gost

Čudno, meni pa pokaže malo pod 400€ ali celo več v eno smer...

Kateri vlak pa pride tako poceni? S Tranitalio pride Trst-Rim 85€.

Dodan: 22. 05. 2012 @13:16:05
traKas
Gost

Ce si s primorske predvidevam da razumes italijansko. Pojdi na expedia.it, izberi "Volo", potem "piu destinazioni", potem VOLO 1: aerorporto di partenza FCO, aeroporto di destinazione EBB. Datum vnesi 2. december 2012.

VOLO 2: aerorporto di partenza NBO, aeroporto di destinazione FCO. Datum vnesi katerikoli od 3. do 7. februarja 2013, npr. 4. februar 2013.

Izberi se stevilo oseb in voila! Dobis ceno 456EUR.

Nato vneses vse podatke in rezerviras. Ce ne razumes italijansko, lahko enako poskusis npr. na ebookers.co.uk, ne pozabi izbrati Multi city. Dobila bos ceno v funtih, ko pa preracunas v EUR je enaka.

Za vlak gres na trenitalia.it, iz Benetk (Mestre) imajo PREZZI MINI ponudbo do Rima za 9EUR v eno smer. Iz Monfalconeja ali Trsta pride cca to x2, prestopis pa v Mestrah. Je pa res da nimajo se nalozenega voznega reda za december oz. februar 2013, Predvidoma bo nalozen enkrat septembra, takrat pa lahko tudi rezerviras karto po omenjeni ceni. Sicer pa lahko poskusis tudi z Easyjetom iz Benetk.

Dodan: 23. 05. 2012 @09:14:03
Skatja
Registriran uporabnik

Hvala še enkrat!!! Sama verjetno ne bi nikol našla tako poceni variante.

A bodo cene ostale iste (za letalske), ali se zna podražiti? Ker nimam namena kupiti že zdaj.

Dodan: 23. 05. 2012 @12:15:19
traKas
Registriran uporabnik

Napoved, koliko casa bo cena trajala je nemogoca, glede na zelo ugodno ceno verjetno prav dolgo ne, saj bodo sedezi (letalska druzba prodaja omejeno stevilo sedezev po ugodni ceni) slej kot prej razprodani.

Je pa res da znas do cca 1,5meseca pred odhodom se najti dovolj ugodne ponudbe.

Dodan: 21. 08. 2012 @17:26:32
anjaaa
Gost

Živjo.

Iščem letalsko karto do Ugande (entebbe). Je kdo izmed vas kakšen vohun poceni kart? Ker jst trenutno najdem za 600 eurov pa iz Bruslja.

No, hvala za odgovor

Lp

Dodan: 22. 08. 2012 @12:05:18
Tina
Registriran uporabnik

Povej okvirne datume, bo malo lažje pomagati. Cena se glede na čas potovanja lahko kar dosti razlikuje...

Dodan: 24. 08. 2012 @01:25:39
loti
Gost

A so v Ugandi najboljš salame?

Dodan: 26. 08. 2012 @13:49:09
Skatja
Registriran uporabnik

Anja, kdaj imaš namen iti v Ugando? Jaz bom tam pozimi. Če ti kaj pomaga: jaz sem karto kupila pri Swiss-u do Nairobija, ker do Ugande žal ne leti. Ampak če nimaš namena potovati po Keniji, je to bz. Preveri Egyptair.

Dodan: 28. 09. 2012 @20:40:51
Najceneje do Ugande
anjaaa
Gost

Zdravo!

Trenutno sem našla karto z turkish iz Benetk do Entebbe za 635€. Drugje ne najdem ceneje.Grem pa okoli 15.2 do 15.5. CCa...

Mam pa težave pri plačilu s kartico. Ali je potrebno vnesti oznako SI56? Pa kako? Ker črke namreč ne primejo...pa kakšna je razlika med debitno in kreditno kartico?

Hvalaaa za pomoč

Dodan: 28. 09. 2012 @21:03:46
perorec
Gost

Za plačevanje po netu rabiš kreditno kartico, Glede na to, da si omenila SI56 - to je debitna kartica.

Razlika: Debitna kartica je taka "osnovna" kartica. To je kartica tvojega tekočega računa.

Kreditna kartica: imaš različne Mastercard, Visa,... Deluje pa tako, da z njo plačuješ "na kredit". Torej z njo "plačuješ", nato pa ti enkrat na mesec iz tvojega tekočega računa (debitna kartica) trgajo ta znesek.

Dodan: 28. 09. 2012 @22:10:10
Najceneje do Ugande
anjaaa
Gost

Hvala ti za odgovor!

Od ponudnika (turkish airlines) imam obe možnosti plačila, z debetno in kreditno. Ker sem lastnica samo debetne kartice, bi rada plačala z debetno, samo me je strah zaradi varnosti, pa tt ne vem kaj napišeš namesto SI56. Veš mogoče, kaj?

Hvala vnaprej

Anja

Dodan: 28. 09. 2012 @23:42:12
sunshinebeam
Gost

halo, halo ne bluzite  prosim... , malo splošne razgledanosti ne škodi.

ma kakšen SI56 ??? to je začetna koda IBAN (mednarodna številka bančnega računa) številke posameznikovega računa in SI- oznak Slovenije in 56 kontrolna številka za Slovenijo. To nima nobene zveze s številko, ki jo moraš vpisati, ko kaj kupuješ preko spleta!

Nima pa tudi poster pred menoj prav, ko trdi da ne gre plačevati z debetno kartico. Seveda gre, vendar (običajno) ne z BA oziroma Maestro/Cirrus kartico(razen npr. pri Adra Airways). Je pa brez težav mogoče plačevati z VISO electron, ki je debetna kartica...

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Pozdravljeni! Imam ponudbo zate za delo
Nudim prevoz Koper (natančneje Strunjan)
Koh chang, Koh Samet, preveri
Lizboooona! Jaz grem septembra 2013
Da oživim temo... Avstrijska vinjeta, veljavna
Sej vem glupo vprašanje za
kaj pa je narobe v
Živjo, a je ta vodič
pozdravi perasovo... mogoce sem debil,
zanzibar <3
kaj ta cena 15eur je
sva mlada, ma nimava namena
Oj Seveda za leto 2013. Najraje bi
Koh samui. men zelo všeč.
zelo blizu in lepo ter
Jernej! brez njih ne grem
Enako je, ko kupuješ npr.
S fantom greva novembra za
se popravljam. je možno vseljivo
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

18.07.2013
27.03.2013 - 27.06.2013
31.12.2012 - 30.06.2013
02.09.2013
31.05.2013
02.04.2013 - 11.05.2014
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™