Pozdravljeni!!
Sem študentka iz Lj in se septembra odpravljam na poteo po Indoneziji. Začnem na Baliju kam me bo pot odnesla pa še nevem!! Grem pa sama. Zanima me če bo kdo na Baliju na Javi, Lomboku, da skupaj malo posurfamo ali pa se odpravimo na kkšn potep
)
Lep in sončen dan še naprej!!
Carpe Diem 
Sori, če morim, ampak vedno me moti, ko folk reče, da gre na potovanje po Indoneziji, na koncu pa pristanejo na Baliju in Lomboku (klasika) pa nekaj dni za znamenitosti na Javi porabijo. Indonezija je ogromna! To je tako, kot, da bi rekel da greš na potovanje po Ameriki, čeprav greš samo v Kalifornijo. Vseeno lepo potovanje, Indonezija je super!
Se popravljam... Potovanje po Baliju, Javi in Lomboku... Se zdaj pocutis bolje?? Eni se pa res obremenjujete z vsako malenkostjo, in ce ne nebi po tem odpravila naprej na Kitajsko bi pa najbrz res malo vec Indonezije prepotovala
)
Zdravo!
A mi lahko poveš, kdaj v septembru planiraš it v Indo ter koliko časa tam ostat?
Jst razmišljam o 8 tednih, sredina septembra do sredina novembra (in v tem primeru otoke res prekruzat, kolikor se le da, seveda low budget backpack varianta)... še kdo? 
Hei!!!!
Jaz ostanem do novembra po vsej verjetnosti pridem pa sredi septembra in imam isti namen!!!!!
hej jaz bi šla lahko mi pišeš na mail petra .lak@gmail.com jaz tudi iščem nekoga za potepanje 
haj,
okej jaz sem tudi za en odklopljen trip septembra!
kolk mate pa kej budgeta za enomesečno vandranje po otokih?
lahko me dobite tudi na
nmninja@gmail.com
N
|
31.05.2013
|
|
|
21.07.2013
|
|
|