Zdravo...
ravno sm izvedela, da sem brez prevoza do letalisca...Let imam ob 6.30 iz Benetk...
Zaenkrat sem nasla le GoOpti prevoz ob 2.45, ampak je prihod tja predviden sele ob 5.30 + tako obstaja moznost, da zamudim let...
Ima kdo kako idejo
?
Hvala za pomoc in lp.
Ce nimas drugega prevoza mogoce vlak iz Ljubljane ob 20:49 prek Beljaka, prihod v Benetke ob 3h:
http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/destinacije/italija/benetke
Ce te lahko kdo zapelje do Trsta pa mogoce en od vecernih vlakov do Mester, pa tam v hostel?
Tnx..sam stvar je v tem, da pred 23h sploh se ne morem iz LJ, ker mam se opravke...
zdilaj se za taxi,enkrat sem plačal 200 evr iz lj...nažicaj koga da te pelje,pa gres ob1 ali 2
tnx...sj doma me lahko 1 pelje, sam mi je mal beno d morjo sam zarad tega sred noci v Beneteke...
kaj točno pa bi želela? kar nekaj nasvetov so ti dali, pa še sama imaš možnost preko domačih da te peljejo... Pa pred 23h ne moreš!
Izrazi se bolj natančno, pa boš mogoče dobila ša kakšen tip, drugače je vse to brezveze.
Ali želiš, da te nekdo tuj pelje? ali želiš se komu, ki gre ravno zgodaj zjutraj (in še danes bere ravno ta forum!?) priključit? ali kaj bi točno rada?
druge možnosti so za tako zgodnji let žal izčrpane....
Morda pa jo letalo lahko spotoma pobere..
ne morš vrjet!
jaz sem iz sežane. lahko te peljem od tu , če plačaš za bencin pa še 100 eu povrh. bo šlo?
O, matr. Pred 23h ima opravke (manikura?), pa domači jo lahko peljejo, njo pa skrbi, da bo zamudila let.
Kokoš!!!!!!!!!!!!!!
kaj- a je preveč , da te peljem sred noči dol za 100 eu? ko je bla nuja, se že koga peljala, očitno ni gužve.
Pejt z Go Opti.
Ne boš zamudila...
Morda pa jo letalo lahko spotoma pobere..
Haha, dobra.
|
03.06.2013
|
|
|
21.06.2013
|
|
|
28.06.2013
|