Pozdravljeni,
za septembra letos planiram krajše potovanje po Indiji (do 1 mesec) in iščem sopotnika/sopotnico. Je kdo, ki ima namen potovat po Indiji (varianta low-budget backpack)?
hej!
načrtujem za drugo leto.
povej kakšno izkušnjo, ko prideš nazaj...
Indija -september 2012 - anyone?

ojj..
Tudi jaz se odpravljam septembra v indijo
imaš že kupljeno karto ?
ojj..
Tudi jaz se odpravljam septembra v indijo
imaš že kupljeno karto ?
Jaz imam plane takrat enkrat odrinit v Indijo.. Pusti meil pa se lahko kej zmenimo skupaj 
Kako pa je s kartami?
Kolk so kj normalne cene..?
Karte še nimam, načrtujem nakup zdaj kmalu
moj mail helena.vrecko@gmail.com
Tudi plana še nimam tako da se da vse zmenit
mi2 sva dva punca in fant, greva pa od 15. septembra do 15. oktobra, karte so okoli 500 €.
moj mail spelapotocar@gmail.com če je še katera/kateri zainteresiran mi lahko piše na mail. 
Pozdravljeni,
spet obujam to temo, gre kdo v Indijo letos septembra?
Če imaš take plane, pusti mail
Lp
ola, jaz sem tud danes zjutraj prsu na idejo da bi sel mogoce septembra v indijo... nevem se, morem malo prespat 
sem bil 1 mesec leta 2009 in sicer od oktobra do novembra na severu... pa bi se 
kje se da dobit karto najceneje, kok casa rabis da dobis vizo...
hvala
Spet obujam tole temo, sicer ne za september, ampak za januar? Se najde kdo ki bi šel? pišite na meil:
taja.lesjak.silak@gmail.com
grem bilokdaj če gre kdo več kot 60 dni
moj mail (monsante123@gmail.com)
Sami pejte v Indijo, neki najlepšga, ali pa z najdražjo
9.oktobra bom v Varanasiju, za kaken teden ali dva, potem pa potujem proti Goi. ce kdo planira v istem terminu bi bla zlo vesela slovenske druzbe po dolgem casu! 
v varanasiju in v goi imam prijatelje indijce, urejeno prenocisce in dozivetje ki je mogoce samo z lokalnimi prijatelji
se vidimo!
jaz sem časovno totalno neomejena, te kontaktiram na meil 
|
29.05.2013
|
|
|
13.08.2013
|
|
|
23.05.2013