Živjo,
zanima me, ali bo kdo (skupina ljudi) v juliju potoval po Evropi in slučajno šel z avtom mimo Portugalske do Francije? Okrog 5. julija bi šla namreč iz Lizbone v Francijo, nevem še točno kam...bi mi pa zelo prav prišlo, če bi se lahko s kom peljala, ki bi bil slučajno na kakem eurotripu...
ima kdo kakšno idejo, kako bi drugače najceneje prišla skos glede prevoza na omenjeno destinacijo? Vlak je v eno smer namreč okrog 180€, so mi rekl na železniški postaji v Lj....Fino bi blo tut, če bi se javu kdo, ki bo sam potoval in bi lahko skupaj štopala..
vsem že vnaprej hvala za vse uporabne informacije!!! 
pišite na: debelepodgane@gmail.com
drgač ryanair leti iz porta v par francoskih mest čist poceni 
ne vem kam v fracijo hočeš it.. ni ravno v velikosti slovenije :P
To je res, ja
nisem se še čist odločila, zaenkrat je ta ideja še v oblakih....pomembno mi je ubistvu samo, da pridem v Francijo in grem potem na vlak, ker je velik ceneje, kot če grem direkt iz Lizbone...Ryanaira pa še nič nisem gledala...sem samo prej Skyscannerja iskala in ga ni blo na seznamu...tako da hvala za info! 
mislim, da te bo avion v vsakem primeru prišel ceneje, ker vlaki čez španijo so precej dragi (busi so sicer cenejši).. ampak če boš karto za avion kupla prej, je lahko precej poceni 
V petek 6 julija Lizbona/Lyon z Easyjetom = 16.99 € PLUS 11 € stroskov v cetrtek 6.7 pa je Easyjet Lizbona/Benetke za 48 € + 11 za stroske - Najceneje ti je ta zadnja opcija ker se cisto priblizas Slo od tu iz Mester pa so avtobusi do Ljubljane ali pa vlak do Trzica (Monfalcone) in te nekdo pride iskati na zeleznisko postajo
super, hvala
...ampak se moram potem še nazaj vrnit v Lizbono...sem pri ryanairu našla povratno karto Faro-Nantes za 50eu, kar mi je ful ugodno...tko da mislim, da je to to!
|
19.06.2013
|
|
|
07.08.2013
|
|
|
29.05.2013
|
|