Zdravo
že kar nekaj časa me mika potovanje po vzhodni obali zda (Chicago, Clevelend, Pittsburg, Buffalo, Toronto, Niagarski slapovi, Boston, New York, Philadelphia, Washington...), vendar nekako ne najdem sopotnika, zato sem se odločila, da preiskusim srečo tukaj.
Če ima kdo željo obiskati vzhodno del Zda naj pusti email in se mogoče kaj dogovorimo.
Lep pozdrav
Špela 
hej, lahko mi pišeš na marxon@yahoo.com
Kdaj pa bi šla?
moj e-mail je evca_o@hotmail.com
Z izpiti zaključm konc septembra tko da mam čas več al manj kadarkoli od oktobra naprej . kdaj maš pa ti čas? aja jst sm stara 22 kok pa ti?
Midve s kolegico tudi načrtujeva potovanje po vzhodni obali, enkrat oktobra-novembra, prej ne. Tako da pusti mail in se zmenimo. 
evo moj e-mail spela_porenta@hotmail.com
se slišva

Kdaj pa bi sla?
Čas mam od oktobra naprej. kdaj bi ti lahko šel?
še vedno se iščejo sopotniki... 
zahodna obala je bolj kul 
Se opravičujem, ker pišem pod vašo temo
ampak a gre mogoče kdo na road trip po Vzhodni obali USA v septembru/oktobru? 
Obe obali sta kul sam za eno se je treba najprej odločit 
glede septembra zanima tudi mene... Kakšen naj bi bil plan?
Ja v bistvu se je plan že nekoliko spremenil, ker nisva našla sopotnikov sva si kupila letalske karte in mislim, da sva s tem zelo prihranila na času in denarju. Če pa bo kdo v Miamiju od 24.9.-1.10. pa naj javi, si lahko skupaj kaj pogledamo oz. si delino stroške za kak trip po Floridi
Tea, pustiš mejl prosim! :-)
Še vedno se iščejo sopotniki za vzhodno obalo ZDA (chicago, detroit,cleveland,niagarski slapovi, toronto, boston, ny, philadelphia,washington)!!!
extra_mini_tea@yahoo.com 
še vedno se išče sopotnik... kaj ni res nobenga?
|
06.08.2013
|
|
|
01.09.2013
|
|
|
14.06.2013
|
|