Živjo,
iščem družbo za katero izmed last minute all inclusive ponudb za počitnice v Turčiji ali Egiptu, po možnosti še v juniju.
Doplačila za enoposteljne sobe so oderuška, ravnokar sem od ene izmed naših največjih agencij dobil ponudbo namesto 469 EUR (dvoposteljna soba) kar 814 EUR (enoposteljna soba). Po preračunu je to kar 73% doplačilo, vendar jim takega veselja ne bom naredil! Že iz principa raje plačam teh 73% sopotniku / sopotnici kot pa agenciji.
Skratka, če te zanima izležavanje na plaži in uživanje v all inclusive hotelu, pa tudi tebi ni v interesu plačati 'davka' na enoposteljno sobo, mi piši na miha.pocitnice@gmail.com.
LP
Ali je možno v juliju? Tudi jaz iščem družbo.
Vse je možno... Piši mi, pa se bova že zmenila.
jaz pa bi šla zdaj zadnji teden junija 
jaz imam čas...bi katera z mano delila sobo...?
mene bi to tud zanimalo. piši mi na email: nastika88@hotmail.com
Živjo vsem,
ravno sem se vrnil iz Turčije (šel sem sam) in je bilo super. Sem še pod vtisi, take počitnice bo potrebno kmalu ponoviti! Tako da zdaj iščem še koga vsaj za drugi del dopusta (in morda tudi za tretji, če ne grem na potovanje).
Deja, on36, pišita mi na mail, da se dogovorimo! Nasti, tebi sem pa pisal že jaz.
LP!
še iščeš družbo za dopust
piši na mail
Gorazd koga sprašuješ
zdravo, vsem ki pridete na to stran. Sem samska, 50 let, simpatična 160/50, želela bi spoznati nekoga, ki bi lahko šla prijateljsko skupaj na dopust. Leta niso važna, saj bi bilo zaradi družbe, in ne upam sama kam v tujino, ni važno kam...mogoče Malta, Ciper, Grčija, samo da je človek resen, lahko tudi ženska.... pod last min.
če koga zanima, naj mi piše pod rrosa64@gmail.com.
lp
Rrosa
kaj bi šla sedaj nov tudi v Egipt?
lp
Viki
Še kdo išče družbo za nl v tujini se javim, ker so res visoka doplačila za enoposteljne sobe. Destinacija se ni določena..
Tudi jaz bi šel nekam na dopust.Sem moški srednjih let,družaben,če katera hoče dobre družbe naj napiše svoj mail.
Lp
pusti email naslov , v dvoje je dosti boljše tudi zaradi varnosti in stroškov itak
|
03.07.2013
|
|
|
25.05.2013
|
|
|
27.06.2013
|
|