Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 12. 06. 2012 @20:00:54
S trebuhom za kruhom nujno.Se kdo pridruži ali pa pomaga?
joecam
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Pozdravljeni!

Sem mlad obupanec,ki si želi nekaj delat ampak,ker v sloveniji ni in ni priložnosti za to saj je konkurenca tu prehuda pa še država je čisto na tleh.Ne blatim po svoji državi nasprotno ljubim slovenijo,ker je lepa država bolj mi grejo na živce ljudje,ki so jo uničili.Zato sem se odločil,da bi poskusil srečo v drugi državi in ne preko maila,ker to ni uspešno v večini primerov ampak tako,da bi šel malo po tisti državi in povprašal po firmah,če rabijo delavce itd.Najprej bi poskusil v avstriji in nemčiji,saj mi je zadnjič en gospod povedal,da se na vsakem vogalu najde delo,če je le volja in tudi prijatelj mi je povedal,da se v nemčiji takoj dobi delo saj jih je menjaval nonstop.Zdaj je ustaljen in prejema plačo 3000eur,ampak na žalost so na tej firmi delovna mesta že zasedena zato meni ne more on trenutno nič pomagat.Sem pa pripravljen iti do konca zgubiti ne morem nič,če bom doma sedel delo ne bo prišlo do mene zato sem se odločil,da dvignem rit in ga najdem sam.Če še je kdo zainteresiran,da bi se z mano podal na pot pri iskanju dela naj mi piše na mail: joecam92@gmail.com.Delal bi vse tudi najtežja dela saj sem navajen trdo delat in sem natančen človek.Moram začeti mlad in hitro,da si ustvarim boljšo življenje in,če je še kdo takšnega mnenja naj mi prosim javi.Lp vsem skupaj,srečno

Dodan: 13. 06. 2012 @11:22:30
Re: S trebuhom za kruhom nujno.Se kdo pridruži ali pa pomaga?
tilen
Registriran uporabnik

HEEJ JOE DEJ KONTAKT ZGANJER.TILEN@GMAIL.COM JZ BI ŠEL ZRAVN TEBE S TREBUHOM ZA KRUHOM V TUJINO KER JZ SE NE BOJIM TUJINE...NA SPLOŠNO MAŠ PRAV GLEDE slo MOGO Z MALIM NAPISAT KER JE BEDASTA DRŽAVA KI HOČE SAMO KRAST LJUDEM JE ČISTO NA DNU BOLJ KO PA BOSNA PA DRUGE DRŽAVE ŠE CELO HAITI JE BOLJŠA DRŽAVA KO PA slo TK DA 040493854 POKLIČI PA LAK KR GREMA ČE SI ZAINTERESIRAN

Dodan: 13. 06. 2012 @13:25:47
coldaa
Gost

Svašta majka rodi!

...kakšni komentarji...

Dodan: 13. 06. 2012 @14:07:52
gost
Gost

heheheheh

Dodan: 13. 06. 2012 @16:17:48
mars
Registriran uporabnik

tilen, že prej sem ti napisal, ne blati SLO, pojdi čimprej ven, med drugim tudi taki kot si ti, mečejo slabo luč na SLO, povedal sem tiže, da poznam dobršen del Evrope in tudi drugje ni samo med in mleko in romantika

lp

Dodan: 14. 06. 2012 @11:16:55
joecam
Registriran uporabnik

Ja Slovenija je lepa država in se mi smili kaj SO eni ljudje iz nje naredili.Se strinjam nikjer ni blaginje delat je treba vsepovsod razen,da te v nekaterih državah vsaj smatrajo za človeka ne pa za smet.

Dodan: 14. 06. 2012 @20:24:29
tctc
Gost

Seveda da je treba tudi v tujini zavihat rokave in trdo delat za si prigarat kruh, sam tam je vsaj delo, tle pri nas je pridnih in delovnih Slovencev kokr češ, sam kaj ko je naša ekonomija po vodi splavala...

Dodan: 14. 06. 2012 @20:49:10
joecam
Registriran uporabnik

To je prava beseda

Dodan: 15. 06. 2012 @18:08:04
res_bedno
Gost

Ti ce bi hotu it resnično ven v tujino, ne bi tukaj iskal nobenga na forumu, da gre s tabo. Ta k bo s tabo šov bi te samo oviral pri tem.

Do zdaj bi že lahko bil v Avstriji čisto komot in morda že imel službo, sej si sam reku da se je najde na vsakem vogalu. NOT!!!!!!

Res ne vem od kje tolikšna naivnost. Službe def. ne najdeš na vsakem vogalu. V Nemčiji Avstriji je res, da je več izbire, ampak, da bi kar tako menjal službo pa ne. 

Tako, da pejd že danes na vlak, bus karkol in išči. Tukaj na forumu ne boš našel ničesar konkretnega, posebej ne se tolažiti s tem, da gre nekdo s teboj.

Se že takoj vidi, da nimaš poguma narediti ta korak. Če je nimam prav, potem si pa zdaj že v tujini in imaš službo.

Pa en lep pozdrav, pa še men zrihti kakšno službo.

Dodan: 15. 06. 2012 @20:25:26
joecam
Registriran uporabnik

Saj grem glihkar se dogovarjam z eno osebo da gre z mano,je pa res in se strinjam,da bi lahko šel že sam ampak sedaj je govora o malo bolj oddaljeni destinaciji za katero pa še nimam denarja za karto ipd ampak pravkar urejam zadeve tako,da upam da bom v kratkem dobil gotovino pol pa bomo videli kako naprej ampak glede tega ,da pa bom odšel pa sem trdno prepričan in si ne bom premislil v nobenem primeru pa naj traja kolikor hoče svoj cilj bom dosegel v to sem prepričan

Dodan: 16. 06. 2012 @00:49:59
joecam
Registriran uporabnik

Nismo vsi prekleti razvajenci sinčki bogatunčki kot si ti TELE mamino..in pa gdo je rekel da nimam nič denarja?seveda ga imam vendar še ne zadosti za tisto destinacijo,če pa se misliš delat norca z ljudi kateri nimajo denarja pa zadrži komentar sploh ti noben ni reko,da lahko komentiraš bolnik en,ki sereš po ljudeh kot,da si ti kaj več.Res me zaživcirajo negativni komentarji

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Hahaha 28,27 pa 23
Koliko ste pa stari?
Seos vsem, trije kolegi se odpravljamo
????????
No, mene pa resno zanima
Se tudi jaz že lep
zakaj mislim, da se ne
saj se ne gre za
Pozdravljeni! Nujno bi rabila prevoz 30.5.2013
Ojla, bila sem v Namibiji 5
Že velikokrat sem videla na
Oddam odločbo (julij, avgust, po
tako, datumi so zunaj. nam
o tem zanzibarju je bilo
Mogoče si se mal narobe
zivjo  "jazgrem" ne es ne grem
ce zelite kak vec? naredite
Smesno se mi zdi da
nina hvala za odgovor.. kako
Živjo. S punco nameravava oktobra za
V Stone townu lahko greš
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™