Zdravo!
zanima me, če kdo ve, kako strogi so pri pregledu velikosti osebne prtljage na letališču v Trstu za Ryanair? ker vem, da včasih sploh ne gledajo, včasih pa so zelo strogi. zanima me zato, ker imam kovček pravih dimenzij, vendar ima še kolice, ki so 5 cm preko dovoljnee dimenzije. Ali lahko komplicirajo okoli tega?
Hvala, lp, Liza
hej!
italijani so bili vedno kul, men niso nikol komplicirali, pa sm mela vecjo prtljago al pa vcasih tud vec kosov. lahk ti pa mogoc v kaki drugi drzavi (v belgiji sm mela celo stalo.)
srecno!
oj
v trstu sploh ne komplicirajo, medtem ko na drugih ryanair boarding pa kr... sicer ne s tezo ampak s tistim njihovim stojalom (saj ves... if it fits
... )
ampak v trstu je kul
lp
nič več...same težave zadnje ćase tam z ryanairom,izogibajte se jih, na celi črti,ali igrajte po pravilih
kdaj si letel-a s?
Iz Trsta sem letela z njimi pred dobrim tednom. Nic niso preverjali. Mogoce je bila le sreca. Ponavadi (izkusnje z drugih letalisc) ful tezijo.
za prvojamske iz trsta. tehtali in merili ročno prtljago tako v trstu kot v dusseldorfu. sreča, se je tehnica ustavila pri 9,8 in je blo vse ok 
Pred enim mesecem za Valencijo kontrola samo nekaterim potnikom brez tehtanja. V Valenciji za let v Porto kontrola do zadnjega potnika- V Portu smer Barcelone nicesar, ker je avion zamujal in smo dobili meile en dan pred poletom da avion kasni - Iz Barcelone za Charleroi nabasani let, brez kontrole , menda dve tri stih probe . Dva dni pozneje v Charleroi-ju nicesar vse brez tezenja ... Najhujsa je Valencija lani sept za 1 kg prevec placal 40 €
meni so pa na trstu prav pregledli prtljago, kaj imam not, kot še nikoli do sedaj. Pa ne cariniki, ampak njihovo osebje, tam ko gledajo karte. Tako da težko je rečt. Bodi vsaj prej tam, da ne bo komplikacij, če ti zavrnejo kovček, da ne zamudiš leta.
Avgusta ni bilo nobenga problema v Trstu glede ročne, pač pa na vseh britanskih letališčih vedno dajo v tist modelček (vsaj po mojih izkušnjah)
Je že nekdo enkrat napisal, pa bom še jaz:
Ne vem zakaj sprašujete take zadave, pravila so jasna, če se odločite letet z neko letalsko družbo,preberite terms&conditions! Poleg tega morš obkljukat klukico, da se strinjaš z njihovimi pogoji,da sploh lahko letiš! Tak da ne pol jokcat, če boste mogli plačat,ker bojo ravno takrat kontrolirali, ko boste vi meli preveč prtljage
Če vas to moti, pa ne letite z njimi...
Mogoč poklicna deformacija, samo pravila so z razlogom in treba se jih je držat oz. ne jamrat, če se jih ne
)
Meni je ryanair čisto kul, za cenej kot bi šla z vlakom iz mb do lj, pridem skoraj kamorkoli po evropi in valda imajo neke zahteve, od nečesa pa morjo met profit
))
Pa kolk prtljage se pa sploh rabi za 1 tedn?
) ...jaz v moj mali kuferček spravim svašta, pa vedno je debelejši,kot tista škatla, ampak not se jo pa da spravit-če se da stisnit,je lahko v debelino tud 100cm,sam da paše v škatlo, ko ga stisneš
ti kar idi s kovčkom s koleščki,pa boš do zadnjega trenutka na trnjih in živčna kaj se bo zgodilo,isto za nazaj,in kaj bos imela od takšnega potovanja/dopusta, bore malo, premisli malo,se sploh splača tolk sekiranja... UPOŠTEVAJ PRAVILA
Mogoče še te v Trstu ne pregledajo, kaj pa pot nazaj?
|
22.07.2013
|
|
|
31.07.2013
|
|
|
04.07.2013
|
|