Zanima me, če za polet na Luno velja tudi osebna iskaznica ali je potreben potni list. Prav tako bi vprašala, če se je priporočljivo cepiti proti kakšnim boleznim. Je kdo že potoval tja? Je bilo lepo?
ne ne, oZsebna iSkaznica bo dovolj.
Jih je ze nekaj bilo tam, menda so vsi imeli jopco moja-moja pa se belo tabletko so dobil. Jih je pa vsak dan vec tko da ce hoces gor kar pohiti 
Hej za potovanje na luno rabis potni list,ker dobiš štempl na carini
Drugače pa je tam ful lepo in zanimivo...Potep z vesoljsko ladjico na plazma pogon te stane okoli 5 vikingških run na uro...Je pa isto kot pedolino pri nas na morju...Cepit se je najboljše proti kakim spolnim boleznim...ker je gori ful obrabljenih ruskih in ukrajinskih punc...Sicer imajo vse nekakšno elektronsko blokado med nogami in se nisem posluževal teh uslug..Hrana je dobra in poceni...Space cake te stane cca. 2 vikingški runi...Spal sem v open air hotelih nad morjem tudi poceni in usluge zelo kvalitetne...Seveda še bom par krat obiskal luno ampak je najdrazji prevoz gor...Dol prideš z njihovim nizkocenovnim prevoznikom...Spakirajo te v malo kapsulo in potem te spuzva prdne na planet zemlja.Uzivaj na luni jaz sem se glih vrnil s cudovitega dopusta.Lp
ja sem bil že parkrat gor, z raketo, ki sem jo pojedel
in nisem videl le lune, pač pa celo vesolje, boga, elvisa preselya, cobaina, gunsnroses.. ej, niso mrtve te legende, z njimi sm densal po vesolju xD resno!!
ne vem od kdaj so gunsi mrtvi
od takrat ko elvis
a mogoče ve, če se da gor tut na bone jest in pa kaj priporočate?
grem na erasmus, zato me zanima
hahahahaha umiram od smeha. paše tole med učenjem.
))
A je kdo ze nasel kksno akcijo za gor prek STA-ja? Al pa last-minute?? In kko je kej z delovnimi vizami?
(p.s.najboljsa tema!)
mene pa zanima, al je bl ugodno it, ko je mlaj, al ko je polna??
Nic ne rabis, vakum je zastojn in v neomejenih kolicinah, pa se kamncke lahko nabiras, sam jih zaplenijo pr nas na carini. Najboljse da gres takoj, preden se vzpostavi turizem in bos morala vse to dxrago placati.
ja bojda k je polna luna da je mal dražje..pa še bankomati so dostikrat prazni, k se jim jih ne da filat... (pr nas bi rekl da jih luna nosi) ... sosed, ki je nekaj let nazaj gor pomagal nekaj graditi (železokrivec), pa prav da je sicer narava fina ampak se nikakor ni mogel navadit da more srat z glavo obrnjen navzdol...in da je driska bojda zaželeno agregatno stanje dreka ...
http://www.virgingalactic.com/
Ej men so rekl u menjalnici, da vikinške rune ne obstajajo.
A se da ot gor zamenjat?
|
19.08.2013 - 22.08.2013
|
|
|
02.09.2013
|
|
|
20.05.2013
|