Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 06. 07. 2012 @21:12:42
Zürich - delo v čistilnem servisu
Marko
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Pozz,

zaposlen sem pri Hrvatu iz Züricha kot čistilec (nočno delo) v AsiaSpa centru (Sihlcity) v Zürichu. Ta bi rad zaposlil žensko iz Slovenije, ki bi opravljala dnevno čiščenje. Uredil bi ji tudi nastanitev v neposredni bližini.

Za dodatne info (plača itd.) prosim kontaktirajte Tomi-ja - njegov mail je: zhreinigung@gmx.ch 

Zraven priložite CV s fotografijo. Prošnja naj bo v HRVAŠKEM jeziku.

LP Marko

Dodan: 08. 07. 2012 @11:29:56
Re: Zürich - delo v čistilnem servisu
riba
Gost

hej, a je  kakšno takšno delo za fanta?Ful bi šel delat v švico.Sem priden in se hitro naučim vsakega dela!Če so kake opcije bi se priporočal.Lp

Dodan: 08. 07. 2012 @14:27:11
Marko
Gost

Hej, delo je vsekakor tudi za fanta...čeprav bi Tomi raje videl punco (dnevna ekipa je ženska)...

Napiši mu mail, pa mogoče bo kaj iz tega...

LP Marko

Dodan: 08. 07. 2012 @15:06:30
?.
Gost

Zakaj pa rav iz Slovenije?

A druge nacionalnosti ne čistijo bolje oz. dovolj dobro?

Dodan: 08. 07. 2012 @15:35:10
Marko
Gost

Percepcija prebivalcev držav tretjega sveta glede čiščenja nasploh je bistveno drugačna od prebivalcev ex-YU. In če poznaš razmere na trgu dela z t.i. kvoto 2000 v Švici, potem so Slovenci logična izbira. Plus če računaš da "Zahodnjaki", nasploh pa Švicarji ne opravljajo teh del  je odgovor še enkrat bolj jasen.

Dodan: 10. 07. 2012 @12:24:58
tomi
Gost

Marko,

poslal sem gospodu e-mail, cakam na odgovor ... a lahko dobim se tvoj mail da se pomeniva, ali pa  pisi na tegale prosim, za vsako pomoc pri sluzbi se bom oddolzil, tine204@yahoo.com 

Dodan: 10. 07. 2012 @13:38:16
edinchy
Registriran uporabnik

Hej, tudi jaz bom poslala prošnjo Tomi-ju. Znam hrvaško A kaj več za koliko časa potrebuje žensko, ki bi opravljala to delo? Hvala.

Dodan: 10. 07. 2012 @14:56:53
Marko
Gost

Evo mene, bom kar tu odg., drugače bo mejl preveč zasipan.

Ravnokar sem šel preštevat število prošenj/število odgovorov na prošnje, ki sem jih poslal v mesecu marcu potencialnim delodajalcem v Švici.

Poslal sem 54 prošenj, odgovorov je bilo 21, od tega 18 negativnih, od 3 preostalih sem bil vabljen na 3 intervjuje, od teh 3 je bil 1 intervju na agenciji, glede na ostala dva intervjuja sem kasneje dobil delo, tako da mi znese sedaj ca. 90% delovnih ur na mesec.

To sem napisal zato, da me ne bo kdo kasneje "krivil" češ, da ni dobil odgovora na poslano prošnjo. Po mojih izkušnjah je to čisto normalno.

Moj delodajalec me je le prosil, da mu naj najdem Slovenca(ko), ki bi bil pripravljen delat v Švici za čim dlje časa, moj delež pri tem je le v tem, da sem objavil zgoraj objavljen "oglas". 

Večja jeba tukaj (Zürich) je najti naslov (prebivališče), saj sem poslal še več prošenj kot za delo, ko sem iskal t.i. WG-Zimmer. Na ca. 70 prošenj, le 20 odgovorov in po 5 "ogledih" (= beri zasliševanje tipa ali si homo ali hetero, ali imaš tatoo in ali si katolik...ipd.) mi je le uspelo.

Ko rešiš vprašanje Arbeitsbewilligung-a in Einzugsanzeige-a, odprtje Konta (računa), eventuelnega Parkplatz-a (za junake ki bodo prišli z avtom), ko medtem dobiš še enih parkrat Busse (kazen) si pa zmagal.

Eto.

Pozz vsem, Marko

Dodan: 10. 07. 2012 @15:26:22
tomi
Gost

Marko,

ja nc, bomo pa se mal pocakali, morda pride odgovor, morda ne ...

veliko srece v svici, kako ti je pa drugace kaj vsec, a govoris nemsko dobro ? kasne so cene, a se pride s placo cez ?

Dodan: 25. 08. 2012 @06:39:35
Marko
Gost

Pozz,

V AsiaSpa centru (Sihlcity) v Zürichu se išče: čistilka v dnevni izmeni in čistilec v nočni izmeni.

Za dodatne info (plača itd.) prosim kontaktirajte Tomi-ja - njegov mail je: zhreinigung@gmx.ch 

Zraven priložite CV s fotografijo. Prošnja naj bo v HRVAŠKEM jeziku.

LP Marko

Dodan: 25. 08. 2012 @09:23:35
tomi
Gost

Marko, a nisi ti v nočni izmeni, a to pomeni da odhajaš ?

Mene bi nočna zanimala, a lahko namigneš koliko plačajo in koliko imaš stroškov ?

Lahko tudi na mail : tine204@yahoo.com

Dodan: 25. 08. 2012 @12:15:56
Marko
Gost

..sem ti poslal mail...

Dodan: 25. 08. 2012 @12:55:07
Ptic
Gost

Marko, mislim da ti ne bi smel biti problem najti cistilko, to sklepam po številu objav za delo v Švici je na tem forumu. Švica je na udaru .... he he

Dodan: 25. 08. 2012 @13:09:33
Marko
Gost

pred dobrim mesecem in pol sta se oglasila samo dva, tako da v sloveniji le ne more biti tako hudo...

Dodan: 25. 08. 2012 @13:13:13
celjan7
Gost

ste vzeli nekoga na probo, pa ga po enmu mescu nagnali brez plačila, a? in bi se zdej radi še tako naprej šlepali na črno in brezplačno? Dobri ste, ni kej.

Dodan: 25. 08. 2012 @13:22:39
Alan
Gost

Marko, pred dobrim mesecem in pol sem poslal mejl na navedeni naslov in niti odgovora nisem dobil. Če ste dobili samo 2 mejla, potem, mislim, da bi lahko odgovorili na oba.

Dodan: 25. 08. 2012 @13:25:33
Alan
Gost

... pa že iz tega foruma je vidno, da sta se javila več kot dva.

Dodan: 25. 08. 2012 @14:05:22
Marko
Gost

ok ok

..do mene je prišel šef v četrtek z besedami: "zašto se ljudi ne javljaju, zar nitko ne želi da radi?" Sem bil presenečen nad tem in ga vprašal koliko ljudi se je javilo in je rekel da samo dva. Hm, sem rekel da me to čudi, da se je samo na forumu oglasilo več ljudi.

Torej, ne vem. Sem zaposlen pri njem in ne iščem dela jaz, temveč on, delam mu samo "uslugo" s tem da sem dal na ta forum tale oglas.

Mene je tudi blazno živciralo ko sem pošiljal prošnje in ni bilo niti odgovora, to se mi ne zdi korektno.

Je pa res, da je zadnjič striktno iskal žensko (mogoče ti zato niti ni odgovoril ker si pač moški), zdaj išče in m in ž.

Dodan: 03. 09. 2012 @11:19:17
deyan
Gost

sem mu poslal prošnjo za oba z ženo, pa ni nč odgovora,...sva zelo zainteresirana, da bi prišla gor, in delala to delo, mi lahko mogoče posreduješ kakšne dodatne informacije in nasvete na mail:smogavec85@gmail.com

Dodan: 04. 09. 2012 @19:13:03
okoli
Gost

ljudje preverite malo, da ni vse skupaj potegavščina:

https://www.google.si/search?q=zhreinigung%40gmx.ch&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a

Dodan: 17. 09. 2012 @13:45:41
Suzana
Gost

Zdravo Marko,

me zanima ali je delo še prosto? 

Hvala za odgovor in lp

Suzana

Dodan: 17. 09. 2012 @17:14:03
Marko
Gost

hej suzana, piši na markovecm@gmail.com, ti dam tel. številko

pozz

Dodan: 26. 09. 2012 @18:12:52
kiki
Gost

živjo.a ve gdo za kako delo v avstriji ali pa švici.kot fizički radnik.res prosim za bilo kako info.gregor0258@gmail.com

Dodan: 26. 09. 2012 @18:37:57
Pripravljen na delo
Gost

Jaz tudi se zanima za delo v Švici. Opravljal bi bilo katera dela, problem je samo v tem ker ne znam nemški jezik zato bi prišlo prav, da bi opravljaldelo v skupini, ki pa v takem primeru je dovol eden, da zna nemški jezik . Za konkretne informacije in zanesljive je tukaj moj E-mail : dimifurlan@gmail.com , imam 33 let

Dodan: 02. 10. 2012 @15:05:27
inaa
Gost

živjo...mene tud zelo zanima tole delo...a tvoi šef še mogoče koga rabi ? 

Dodan: 26. 10. 2012 @15:57:46
polona
Gost

polona.zala.hleb@gmail.com   ... če še iščeš mi piši.. Nujno rabim delo in nujno moram zamenjat okolje saj, v naši državi več ne preživiš, če nisi baraba... Jaz pa bi si rada prislužila denar zase.

l.p

polona

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Že velikokrat sem videla na
Oddam odločbo (julij, avgust, po
tako, datumi so zunaj. nam
o tem zanzibarju je bilo
Mogoče si se mal narobe
zivjo  "jazgrem" ne es ne grem
ce zelite kak vec? naredite
Smesno se mi zdi da
nina hvala za odgovor.. kako
Živjo. S punco nameravava oktobra za
V Stone townu lahko greš
sprejmem tvoje mnenje .. zanima
konec aprila je imela Alitalia
pazite se kolarja,in podobnih ne
od kdaj naj bi bilo
Meni se zdi, da gre
oddam enoinpolsobno stanovanje v Šiški
Pozdravljeni!   Ima kdo kakšne nedavne izkušnje
Oo, super! Kam si pa potoval-
Okoli 20. bi šla nazaj
Srečno novo leto tudi tebi
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™