Zivio,
Je kdo zainteresiran za kamping na pagu kakih 5-10 dni?v sredini julija...Lp
Jz ampak najprej kar lahko grem je 18.7. nekje zjutraj.
A Pag še obstaja? Niste še vseh kamnov odnesli?
Js sm zainteresirana za julij. Sam me zanima kakšne plane imaš?
Zivio,
Najraje bi šel 15.7...
Planov nimam nobenih...Vjutro bi šel nekam na peščeno plažo,popoldan bi že nekaj našel,zvečer pa bi šel v mesto ali pa se dolgocasil v kempu....Ne vem no, bolj na izi vse skupaj...Brez pretiranega zapravljanja ,ker sem omejen s financami...
Ne pricakujem nobenih uslug!sopotnico/ka iscem zgolj zaradi deljenja stroskov (bencin,cestnina,itd...) in ,da se imam fajn v druzbi brez kompliciranja...letos je pač tako naneslo da moram iti sam, ker frendi ne morejo vec kot en teden na dopust jaz pa bi ostal kakih 10 dni...
Pusti kak majl naslov pa te kontaktiram in se dogovorima...Lp
V ker camp greš?jaz sem bila lani nekje v novalji ne spomnim se tocn imena in je bil kr soliden..letos bi tud sla.
Praviš da greš na Pag. Me smo tri punce brez avtov,.. in če že ponujaš deljenje stroškov, bi bile zainterisirane za deljenje stroškov za prevoz, cestnine,trajekt? (ker smo bolj zainterisirane za apartma)
) tako imaš pa še zmeraj plac za enega sopotnika/sopotnico?
) imele smo pa tudi v mislih 15.julij,.. isto za kakšen tedne, deset dni... povej če ti je v interesu?
Živjo!
Tudi jaz iščem kako sproščeno sopotnico (ali do 3 - placa je v avtu dosti ) za podaljšan vikend na Pagu (četrtek popoldan do nedelje) - ali julija ali prvi teden avgusta. Verjetno kar kamp Straško, prevoz je z moje strani. Javi se na mail party.gremo@yahoo.com
|
02.10.2012 - 30.06.2013
|
|
|
28.07.2013
|
|
|
18.01.2013 - 18.06.2013
|
|