Septembra se z agencijo odpravljam na potovanje v Maroko. Cena je ugodna, ponudba zelo zanimiva. Kljub skupini, bi bila vesela družbe 
1talloulah@gmail.com
s katero agencijo pa potuješ
Kakšna pa je cena in za koliko dni greš?
jst grem decembra v agadir za 21 dni...cena 650 eu hotel in letalo...pr nas sneg tm pa 24C zuni... morje 19C....
tudi mi planiramo pot po Maroku - 14 dni z nahrbtniki, predviden termin 28.9-14.10. Ker še letalskih kart nimamo je tudi datum okviren. Iščemo še dodatne popotnike, ki bi se nam želeli pridružiti.
več info: talika.balika@gmail.com
Tudi Mi2 greva 29.09. v Maroko, letiva pa iz Bentk v Casablanco. Gre še kdo takrat?
Hey...js nameravam v drugi polovici septembra malce v Marocco...Tagier, Rabat, Casablanca, Marrakech, Fes itd...
Lahko bi se kje dobili
Hey...js nameravam v drugi polovici septembra malce v Marocco...Tagier, Rabat, Casablanca, Marrakech, Fes itd...
Lahko bi se kje dobili
Mene bi tudi zanimal Maroko... Talika, sem ti poslala mail. Kaj pa ti Saki, kakšen plan imaš? Sprejemaš sopotnike? 
Moj plan je začeti v Andaluziji [Seville]...potem čez gibraltar do Tangier-a in ob obali do Rabata [1dan], Casablance [1dan]...potem do Marrakecha [3-4 dni - vključno z obiskom puščave [2dni - 1 nočitev]...potem Fez 2-3 dni...in Chefchaoen [2 dni]...in potem čez gibraltar v Malago in potem iz Sevile nazaj domov
tako nekako ampak je prilagodljivo vse skupaj...namen sem imel potovati sam in v raznih hostlih spoznati kakšne popotnike...ampak, če kdo hoče iti zraven sem za
O, ful dober plan... Sicer bi jaz npr. malo več obale. Si ogledujem agencije že nekaj časa pa me vedno kaj moti, najbolj datumi. Me zanima kaj več, piši mi na nekajpacze@gmail.com
Koliko pa si star?
Sem v Maroku od 9-18 septembra. če je kdo v tem obdobju v maroku se lahko dobimo. mojklub@gmail.com
Saki, a imaš še tak plan?
|
24.05.2013 - 25.05.2013
|
|
|
15.07.2013
|
|
|
24.05.2013
|