Živjo! Imam en problem: prek strani hostelworld sem pred približno dvema mesecema rezervirala sobo za 12 nočitev za dve osebi. Iz hotela so mi dvakrat poslali potrditev moje rezervacije, sedaj pa so mi poslali, da gre za napako v ceni... problem je v tem, da so se zmotili za tri ničle in je cena zdaj pretirano visoka... zanima me, kaj lahko naredim oz. če je že kdo imel podobno izkušnjo. Letalsko karto imam že kupljeno, sobe pa po tej ceni ne bom dobila nikjer več.
ja ne morjeo ti zdaj kar zaračunat. njihova napaka je bila! Napiši jim mail tko kot si nam povedal/a.
ja upam, da bom kej dosegla...
preberi še pravila poslovanja na Hostelword, ziher je kje napisano. Kolker vem, je navadno krivda na strani hostla, in so si sami krivi, če ne znajo vpisat prave cene.
ja zdej so mi odgovorl, da so napačno pretvorili valuto in da mi bojo skenslal rezevracijo, kr neki... tko, da bom še na hostelworld poslala, pa vidla kaj bojo tm rekl...
a lahko navedes valuto,pa priblizno cena sobe,ker me res zanima...
haha , kakšna je pa cena, da se razlikuje za 3 ničle, to je ja 1:1000. malo neverjetno.
Čudno. Kako so se zmotili kar za tri ničle? A si rezervirala sobo za 3 evre, cena je pa 3000 evrov al kako? A ti ni bila cena nič sumljiva?
Drugače pa ja, pritoži se na spletno stran, kjer si rezervirala. In preberi njihove pogoje poslovanja. Verjetno se da kaj zmeniti.
Tko nekak ja... ja glede na to, da sm to iskala prek strani hostelworld mi ni blo čudn, ker se da dobit prenočišče za eno osebo za par evrov na noč... pa glede na to, da so mi booking 2krat potrdil... ja sm poslala in so mi odpisal, da bojo neki zrihtal... 
Zmotil so se pa tko, da so narobe pretvorl valuto... je bla pa fora, da so mel povsod isto ceno napisano pa sem gledala na ene 4ih straneh... no v končni fazi, če se nebo nč zrihtal si bom pač neki druzga najdla... ker nemislem plačvat draži za sobo v aziji kot pa v evropi
|
05.06.2013 - 06.06.2013
|
|
|
19.10.2012 - 30.06.2013
|
|
|
24.05.2013 - 25.05.2013
|
|