Kaj mislite, gre edini slovenski letalski prevoznik v stečaj?pomoje ne,ampak me vseeno zanima,kaj se zgodi z letalsko karto,če imaš vnaprej kupljeno za oktober,imaš pa vezen let iz Ljubljane,kjer te pelje Adria do mednarodnega letališča, nato pa naprej z drugim prevoznikom, ki pa je v bistvu glavni prevoznik na tem potovanju?
http://media-portal.biz/wp-content/uploads/1257353732Vidoviti_Milan.jpg
Zadnji čas, da se je znebimo, morda bo potem končno lahko začel letati tudi Ryanair!
Osebno sem imel priliko bankrota kompanij 2 x - swissair-a in Skyeurope iz Bratislave pri prvi je bila sreca da karta se ni bila iztiskana in mi je agencija vrnila denar - torej brez problema slo se je samo za en dan in vrednost 600 € (let Pariz/Johannesburg in nazaj) Pri Skyeurope pa sem sam preko neta rezerviral in placal z kartico Po enem tednu kompanija deklarira bankrot in sem takoj tekel do moje banke in dal nalog neizplacila iz kartice na to firmo, ki je v stecaju. Torej dvakrat nisem izgubil nic - Pred casom je bil en topic glede madzarske MALEV na tem forumu in ne vem ce so dobili nazaj - normalno ne samo ce je tvoja banka pripravljena stornirati placilo ce je bilo izvrseno z placilno kartico. Jaz sem letos zaradi slamparije RYANAIR a storniral 6 letov placanih z Visa, ker niso hoteli sprejeti placilo kart z Mastercard Prepaid - slo se je za 72 € stroskov na karte in leti so se v enem mesecu pocenili. Razlog za storniranje sem navedel da zavracajo MCP karto, ki je imela dovolj denarja - ce pa placas z Viso pa imas na vsak let in osebo po 6€ stroskov na MCP pa ne. Uspel in se potovanje se je pocenilo namesto 380 € sem prisel na 118 € za dve osebi let pa je bil Trst-Valencija-Porto-Barcelona-Bruxelles-Trst
No sedaj za lete tudi z MCP iz Italije Spanije in Nemcije placas po 6 evrov dodatnih stroskov po letu (administratvni stroski)
Če imaš za povezovalni let iz Lj do Minhna, Frankfurta, Dunaja, Zuricha
let Adrije in koda LH,OS; ali Swiss ni problema.
Če je let Adria in koda JH (Adria) zna biti "sranje".
Jaz ne bi glih rad videl da Adria propade saj je naš edini letalski prevoznik ... skoda bi bilo. Vsaj nekaj da imamo. Nizkocenovniki bodo spravili vse letalske linije z prometa če se bo to nadaljevalo ....
Ptic: zadnji cas...ce pa ne zelis da propade, pol pa kr dajej mesecno plačo v adrio da jo resis...tudi druge drzave nimajo nacionalnega prevoznika, pa je vse ok.. oziroma se bolj...ta adria ni vredna centa... ves tut jest bi imel tako firmo da mi drzava skos daje kes...opa ne gre vec to...
Kako mesečno plačo? Leta 2004 sem letel z Adrio za Amsterdam, vlak taj in nazaj takrat bil 50 000 SIT avionska karta pa 45 000 tak da kar se cen tice je vredu. Itak vsi vemo da letalske karte niso poceni --- a ne?
|
23.05.2013 - 26.05.2013
|
|
|
04.09.2013 - 07.09.2013
|
|
|
05.06.2013
|
|