Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 13. 09. 2012 @21:00:34
plačilna kartica mastercard
T
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Lp mogoče kdo ve kje, oz. pri keri banki se da dobiti plačilno kartico masrtercard ki se ja da nafilat, se pravi če greš u tojino daš gor npr. 1000E ali če plačuješ preko interneta, namreč imam samo posojilno NLB iz katere pa lahko vzammeš samo "kredit" do 300....pa prosim ne o zlatih in podobnih karticah če se le da ker eni pač nimamo tolk denarja hvala

Dodan: 13. 09. 2012 @21:29:08
Re: plačilna kartica mastercard
tink
Registriran uporabnik

http://www.kartica.eu/  za mastercard prepaid.

Viso electron si pa lahko urediš direkt (fizično) pri banki, npr. Abanki.

Dodan: 13. 09. 2012 @21:35:28
T
Gost

aha in katera je boljša oz provizije pri dvigih? a če vzamem to pri Abanki moram račun na NLB zapret?

Dodan: 14. 09. 2012 @01:59:37
S
Gost

Ne rabis pri NLB zapret, ce odpres pri A banki (lahko imas odprte racune pri 10 razlicnih bankah, ce zelis).

Dodan: 14. 09. 2012 @07:30:35
gost
Gost
Dodan: 14. 09. 2012 @08:04:36
Seba
Gost

Banka Koper ponuja prepaid Viso..

http://www.banka-koper.si/Fizicne_osebe/Placilne_kartice/Moja_predplacilna_kartica_Activa_Visa_Electron

Nekaj malega stroškov je za izdelavo kartice, žal pa si zamudil akcijo.. do 31.8. je bila povsem brezplačna. Ne rabiš biti komitent.

lp

Dodan: 14. 09. 2012 @08:50:25
jansi
Registriran uporabnik

Jaz imam mastercard navadno, sem si pa na novo naredil še viso electron predplačniško in je res super. Provizije so še nižje se mi zdi in v tujini mi je povsod delala.

Ta predplačniška je superuporabna predvsem za potovanja in internetne nakupe, saj se ti ne morejo obesit na kartico in ti sunit več denarja kot ga imaš gor.

Pozanimaj se pri svoji banki, če imajo kakšno predplčaniško kreditno kartico. Če je nimajo, pa z lahkoto odpreš račun pri drugi banki za to kartico, brez bistvenih stroškov (mislim, da je kartica 10€ v enkratnem znesku- ni mesečne "naročnine" ali dodatnih stroškov).

Dodan: 15. 09. 2012 @22:03:07
en
Gost

Provizij itak ni pri plačevanju niti z Mastercardom niti z predplačniško Viso electron, torej to ni merilo za nabaviti eno ali drugo. Članarina je pri Mastercardu letna tam okoli 15€, morda tudi več, za zlato je okoli 80€ letno, Visa electron nima članarine. Pač pa je pri Visi Electron potrebno imeti TRR, za to je pa treba plačevati vodenje računa. Jaz plačujem pri A banki okoli 1,20€ (približno) mesečno in tolikome torej stane ta kartica.    Zaključek je, da ni nič zastonj.

Dodan: 15. 09. 2012 @22:05:17
en
Gost

odgovor na vprašanje v prvem prispevku pa tule:

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2989737

Lp

Dodan: 18. 09. 2012 @08:09:49
jansi
Registriran uporabnik

No, provizija za dvige na bankomatih je tako pri eni kot drugi kartici.. le da so pri electron nižje ;-)

Vodenje računa pa plačaš v vsakem primeru. Torej ali imaš kartico, ali ne... tako da tudi to ni ravno merilo za mesečno naročnino za kartico...

Edino kar se plača pri tej predplačniški kartici je nakazilo za dobropis. Gre namreč za normalno 'položnico' s katero iz svojega računa plačaš na kartico. Lahko pa ti tudi kdo drug nakaže-spet po položnici...

Dodan: 24. 09. 2012 @18:42:22
Re: predplačilna kartica mastercard
ana
Gost

Ali  mi prosim lahko kdo pove, kaj sem pri prijavi za mastercard predplačniško kartico pri Skril Money.., narobe naredila pri prijavi, ker so mi napisali, da mi bodo poslali pošto, za potrditev gesla ali kaj, potem pa naj bi nadaljevala s potrditvijo računa.

Lepo prosim, če ima kdo izkušnje, da mi pove kaj več, ker je moja angleščina očitno slaba.

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

ce zelite kak vec? naredite
Smesno se mi zdi da
nina hvala za odgovor.. kako
Živjo. S punco nameravava oktobra za
V Stone townu lahko greš
sprejmem tvoje mnenje .. zanima
konec aprila je imela Alitalia
pazite se kolarja,in podobnih ne
od kdaj naj bi bilo
Meni se zdi, da gre
oddam enoinpolsobno stanovanje v Šiški
Pozdravljeni!   Ima kdo kakšne nedavne izkušnje
Oo, super! Kam si pa potoval-
Okoli 20. bi šla nazaj
Srečno novo leto tudi tebi
Ja, nepismeni ljudje.
lep pozdrav; nekaj me zanima:je
Ne. Sem pa bil pred kratkim,
oj, a bi se lahko
kdaj se pa vračaš?
@slo, hahahaha kaj pa velike
Smo oktobra rentali vozilo preko
sicer nimam pojma kak je
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™