Kam te nesejo krila?

Potovanje okoli sveta

Tako potovanje si želi vsakdo, izpelje pa ga le peščica srečnežev. Danes ta podvig ni več tako oddaljena želja, saj si ga lahko privošči praktično že vsak. Potovanje okoli sveta lahko traja od dveh mesecev pa vse tja do enega leta. Potovanje se prilagaja tebi in s pomočjo agencije STA potovanja je takšno potovanje še bolj prilagojeno tvojim željam in potrebam. Na voljo boš vedno imel našega agenta, ki bo poskrbel za tvojo rezervacijo letov, nepredvidene spremembe poti ali nesporazume, ki bi lahko nastali z letalskimi družbami. Na voljo imaš namreč 24-urno brezplačno telefonsko podporo. Se sliši dovolj mikavno, da raziskuješ dalje? Da, definitivno! Odpri svoje srce in sledi svojim sanjam.

No, pa dovolj besedičenja, preidimo direktno na akcije. Pripravili smo že nekaj super kombinacij. Katera opcija je zate najboljša?

Popolna kombinacija popotništva in počitnic. Od mestnega raziskovanja, do potapljanja na rajskih otokih. Doživetje, a hkrati popoln odklop. Primerna kombinacija tako za pustolovce kot adrenalinske športnike ali gurmane. Doživiš lahko vse, odpraviš se na adrenalinski plezalni pohod v Aucklandu in hip zatem že plešeš v festivalski mesečini na Fidžiju. Si večji ljubitelj odlične tajske hrane ali slastnih burgerjev? Ni pomembno, na tvojem krožniku se bo tako ali tako znašlo vse.

Izziv potovanja: Drzni si premagati strah in skoči z bungeejem iz Kawarau Bridgea v Novi Zelandiji


Za vse, ki so se vedno želeli izgubljati v velikih svetovnih mestih ter doživeti blišč in utrip kaotičnih metropol. Kombinacija letov zajema ravno pravo dozo adrenalina, raziskovanja, zabave in sprostitve. Glavni šoping te čaka v Dubaju, kjer boš lahko ugodno nabavil/a vse, kar potrebuješ za preostanek potovanja, potem pa se nadaljuje pot preko Tajske, Avstralije in Nove Zelandije, kjer te čaka nepozabno raziskovanje naravne dediščine. Zaključiš v sončni Kaliforniji, kjer se lahko lotiš surfanja ali pa se odpraviš na okusni potep po vinskih poteh.

Izziv potovanja: Poskusi pečeno kobilico ali hrošča na food marketu v BangkokuZakaj je to potovanje pravo zate? Ker si vedno želel novo leto preživeti v kopalkah in sedaj ti to tudi omogočamo. Ponujamo ti možnost preživljanja novega leta v Sydneyju, ki ga boš skupaj s številnimi lahko preživel na plaži. Prav tako se izogneš glavni sezoni na Tajskem in dežju v času praznikov na Baliju. In se namesto tega noro zabavaš ob helikopterski vožnji čez Darwin ali ob poslušanju odličnega koncerta v Sydneyju. Potovanje pa lahko zaključiš glamurozno - v Los Angelesu na podelitvi Oskarjev.

Izziv potovanja: Nauči se surfat in si privošči tečaj na Baliju


Veseli bomo tvojih vprašanj in mnenj na naš mail info@stapotovanja.com. Lahko nas pa seveda tudi pokličeš na 080 47 42 ali se oglasiš v agenciji na naslovu Ajdoviščina 1 v Ljubljani.

Naroči se na sestanek v agenciji

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb