Kam te nesejo krila?

STA Travel Cafe

Delovni čas

  • Ponedeljek-četrtek: 08:00-00:00
  • Petek: 08:00-01:00
  • Sobota: 08:00-00:00
  • Nedelja, prazniki: zaprto 

Naslov

Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

Potopisna predavanja v STA Travel Cafe

Potopisna predavanja so vsako drugo sredo v mesecu, ob 19. uri, v STA Travel Cafe-ju. Če bi radi predstavili svoje popotovanje prijateljem in malo širšemu občinstvu, pišite na potopisi@stapotovanja.com
 

Termin

Tema oz. Destinacija

Ime predavatelja

28.9.2016
Venezuela s štiriletnico Matjaž Ficko
12.10.2016 Gora ["beli človek"] v Indiji Gašper Markun

+ otvoritev fotografske razstave

Opisi predavanj ...

Poglej si tudi seznam predstavitev izkušenj z delom v tujini in možnosti, ki so ti na voljo!

Fotografska razstava: Kuba skozi oči fotografov (Matic Kremžar in Boštjan Ohnjec)

Kuba je ena izmed bolj priljubljenih destinacij za turiste, saj ponuja pravi časovni preskok v preteklost, lahkotno vzdušje in rajske plaže. Še posebej pa je zanimiva za fotografe, saj uličnih in drugih motivov res ne manjka.
Matic in Boštjan sta po Kubi potovala 17 dni, in sicer v decembru 2015. Obiskala sta Havano, Vinales, Pinar del Rio, Trinidad, Santa Claro in Remedios. Med njimi je nekaj must-see turističnih točk, nekaj pa tudi skritih zakladov, ki niso bili načrtovani, so se pa izkazali kot pravi mali dragulji. Avtorja sta selekcijo fotografij črpala predvsem iz ulične fotografije, kjer se Kubo doživi na najbolj pristen način. Gre za omejen izbor, več pa si je mogoče ogledati na spletnih straneh obeh avtorjev.

O avtorjih:

Matic Kremžar se s fotografijo profesionalno ukvarja 5 let. Praktično ni tipa fotografije, v katerem nebi blestel. Najbližje so mu motivi ulične fotografije, znan pa je tudi po pokrajinski fotografiji. V zadnjem obdobju se bolj posveča poročni fotografiji in portretom, verjetno pa ste ga mnogi izmed vas videli tudi na kakšnem večernem dogodku.
Spletna stran: www.matickremzar.com

Boštjan Ohnjec se s fotografijo ukvarja dobra 4 leta. Tudi njemu so najbližji ulični motivi oz. street photography. Izziv so mu naključni trenutki, ki jih poskuša v največji meri ujeti skozi objektiv. V fotografiji poskuša čim več delovati premišljeno in čim manj impulzivno, kar je moč zaslediti tudi v njegovih fotografijah. Skupaj z Maticem sta tudi nepogrešljiv tandem pri poročni fotografiji.
Spletna stran: www.tretje-oko.com

 

Najem STA Travel Cafeja za privatno zabavo

 V STA Travel cafe lahko organiziraš privatne zabave za različne priložnosti ... 

STA Travel cafe, cyber kavarna in mini galerija z mednarodnim pridihom v središču Ljubljane za svetovne popotnike in lokalne avanturiste, je lahko odlična lokacija za praznovanje novoletne zabave, tvojega rojstega dneva, uspešno opravljenega zagovora diplomske naloge, obletnice mature ali pa česa drugega. Zabava je lahko odprtega ali zaprtega tipa, več informacij pa dobiš na cafe@stapotovanja.com

STA Travel Cafe vabi k sodelovanju glasbenike in druge umetnike

Predstavi se na enem izmed kulturno-umetniških večerov v STA Travel Cefeju!

V STA Travel Cafeju pripravljamo program večernih kulturno-umetniških dogodkov, sestavljenih iz različnih koncertov, literarnih in potopisnih večerov, kantavtorskih nastopov itd. bolj ali manj uveljavljenih ustvarjalcev. Več informacij dobite na e-naslovu marketing@stapotovanja.com.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb