All we do is travel

16. February 2018

Kaj početi in česa ne početi na Kitajskem

Kitajska je zanimiva dežela, ki jo je vredno obiskati in raziskati, vendar pa bo za res izjemno izkušnjo potrebno nekaj potrpljenja in razumevanja – no, nagrajen boš s spoznavanjem čudovite pokrajine, zanimive zgodovine in vznemirljive kulture.

18. January 2018

Kaj moraš vedeti, preden se odpraviš v Mehiko?

Razmišljaš, da bi se odpravil v Mehiko? Sanjske plaže, gore, puščave, Ciudad de Mexico, ostanki starodavnih civilizacij … Ni dvoma, Mehika res obljublja izjemno doživetje. Da bo potovanje enostavnejše, pa smo zbrali še nekaj uporabnih informacij.

17. January 2018

Organizacijo svoje naslednje avanture po Afriki zaupaj nam!

Si ob besedah »skupinska potovanja« predstavljaš gručo ljudi, ki zmedeno pogleduje sem ter tja in sledi vodički z rdečo zastavico v zraku? To zagotovo ni najboljša asociacija, ko razmišljaš o novih avanturah. Pri nas je drugače! Te zanima, zakaj?

12. January 2018

7 razlogov, zakaj je poletni kamp najboljša izbira za počitnice

Več kot deset milijonov ameriških otrok gre v kampe vsako poletje. Poletni kampi so v ZDA tradicija že več kot 150 let in otroci imajo ogromno razlogov, da se odločijo za tovrstne počitnice. Ali si vedel, da se en tak tipičen ameriški kamp nahaja le nekaj ur vožnje stran? To je Camp California v Dalmaciji!

9. January 2018

Kako potovati s prijatelji in prijateljstva tudi ohraniti?

Na potovanjih se sklepajo nova prijateljstva, sploh če potuješ sam, po drugi strani pa si vsi želimo deliti najlepše dogodke s svojimi najljubšimi. Pri načrtovanju potovanja s prijatelji pa je treba premisliti o marsičem. Če boš že po nekaj dneh težko prenašal zvok prijateljevega žvečenja, pri drugem ti bo šla na živce njegova ekstremna varčnost, tretji se bo zmrdoval nad vsako hrano, četrti pa se bo cele dneve pritoževal nad preostalimi tremi, ti bo vaše skupno popotovanje ostalo v vse prej kot lepem spominu.

2. January 2018

7 pomembnih navodil, preden se odpraviš na Inkovsko pot

Zakaj bi Machu Picchu obiskal kot navaden turist, če lahko izvabiš na plano svojega notranjega Indiano Jonesa (brez heca: menda naj bi bil njegov lik osnovan na Hiramu Binghamu, ki je odkril Machu Picchu) in se odpraviš po poti Inkov? Prehodi za približno en maraton kilometrov in ustvari spomine za vse življenje. Da pa boš na pustolovščino zares dobro pripravljen, smo zbrali nekaj pomembnih nasvetov za na pot.
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb