All we do is travel

27. March 2017

Skriti zakladi San Francisca

Četrto najbolj poseljeno mesto v Kaliforniji po Los Angelesu, San Diegu in San Joseju je San Francisco, mesto, ki ponuja veliko več kot le most Golden Gate in otok Alcatraz. Zate smo poiskali nekaj znamenitosti, kjer je manj turistov, zato pa ti bodo prikazale pravo bistvo San Francisca, v katerem, saj veš, 'be sure to wear some flowers in your hair'.

14. March 2017

Hitri vodnik po Los Angelesu

V Los Angelesu, LA-ju, The Big Orangeu, La La Landu ali kakor koli že imenuješ največje mesto v Kaliforniji, se za vsakogar najde nekaj po njegovem okusu: mesto ponuja nastavljanje sončnim žarkom na eni izmed slavnih plaž, kulturno udejstvovanje v galerijah in muzejih, nakupovanje na svetovno znanih avenijah ali oprezanje za filmskimi zvezdami. Iz Slovenije lahko v mesto angelov prispeš že v slabih 15 urah, zato nimaš več izgovorov, da se ne bi v prestolnico filmske industrije podal še letos ...

12. March 2017

Vodnik po Srednji Ameriki in Karibih za plitek žep

Karibi so sinonim za luksuzne počitnice, peščene plaže, kokosove palme, toplo, turkizno morje in najprijaznejše ljudi, kar jih lahko srečaš (no, tudi mi bi bili zelooo prijazni, če bi živeli na Karibih :) ).

5. March 2017

Vroče točke v vročem Madridu

Španska prestolnica je eno izmed tistih mest, ki te prevzame v prvem dnevu. Pisane ulice, šik ljudje, dih jemajoče kulturne znamenitosti in divje nočno življenje je le nekaj izmed značilnosti tega živahnega, a tradicionalnega mesta, ki leži sredi veličasne Španije. Ne glede na to, ali si obsedenec s kulturo, gurman ali pa modna bohemka, bo Madrid prava izbira za letošnje prvomajske počitnice.

27. February 2017

Otok Lanzarote skozi oči mlade popotnice

Ko sem pred kratkim bolj za šalo obiskala otok Lanzarote, sem, iskreno povedano, pričakovala dopust na enem izmed (morda celo preveč) turističnih Kanarskih otokov, polnih betonskih plaž, hotelov v obliki newyorških stolpnic in nemških turistov, ki se ob večerih pod neonskimi lučmi hotelske terase hladijo s Heinekenom.

20. February 2017

Preveri, kam moraš to pomlad odpeljati družino!

Čas zimskih počitnic je pač najboljši za načrtovanje, kam se odpraviti v naslednjih, kajne? Vsako pomlad veliko število popotnikov zapušča še vedno nekoliko sveže domače kraje in odpotuje južneje, da bi zaužili sončne žarke po dolgi zimi in dobili zagorelo polt pred ostalimi. Preveri 5 najbolj priljubljenih destinacij za ta čas!
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb