All we do is travel

8. February 2018

Kako preživeti potovanje z otroki?

Da se otroci ne obnašajo kot prtljaga, je jasno vsakomur, ki je šel kdaj na pot z enim ali večimi. Otroci se začnejo na daljši poti dolgočasiti, potem pa sitnariti - in tako kot oni ne morejo iz avta, jim tudi ti ne moreš uiti. Pripravili smo nekaj nasvetov in trikov, kako preživeti potovanje z avtom z otroki, ki bo prijetno (ali vsaj znosno) tako zanje kot za odrasle.

8. February 2018

Najboljši muzeji in umetnostne galerije na svetu

Če si med popotovanji rad ogledaš tudi kakšen muzej ali umetnostno galerijo, imamo zate izbor muzejev in galerij, ki te bodo gotovo prevzeli. Če te morda ne zanima, kaj se nahaja v muzejih, pa si oglej vsaj zunanjost, saj so pogosto že same stavbe prava paša za oči.

6. February 2018

5 stvari, ki jih je dobro vedeti pred potovanjem na Kubo

Kuba je kljub vedno večji priljubljenosti še vedno ena od destinacij, ki se jih splača doživeti. Čeprav imaš občutek, da so bili tam že skoraj vsi in da boš na vsakem koraku srečal skupine turistov, se lahko z malce iznajdljivosti hitro znajdeš v manj obljudenih in turističnih vaseh ali na plažah, kjer bodo večinoma le domačini.

5. February 2018

10 bizarnih, a okusnih gurmanskih doživetij na Japonskem

Vse pogosteje se moderni popotniki odločajo za spoznavanje dežel tudi skozi okusna doživetja. Če tudi tebe prepričajo kulinarična odkritja, je Japonska verjetno prava zate. Ne pravimo, da japonska kulinarika ni bizarna, vendar pa so po drugi strani te bizarnosti prav okusne, zato vabljen z nami v deželo vzhajajočega sonca, McFlurryjev z okusom po Pokémonih, curryja, postreženega v straniščih, in poceni japonskega piva v »Poscani ulici«.

2. February 2018

Najlepša letališča na svetu

Letališča so eden izmed ključnih delov naših popotovanj v oddaljene kraje. So kraj odhoda, prihoda in prestopanj, kraj srečanja in kraj slovesa. Vsakič, ko se z letalom odpravimo na potovanju, na letališču prebijemo vsaj nekaj ur, zato je vedno prijetno, če se na njem počutimo udobno. Dodaten bonus pa je, če so poleg tega še arhitekturno zanimiva in lepa na pogled. Če se tudi tebi zdi, da je pogosto pot pomembnejša od cilja, ti predstavljamo izbor najboljših letališč po mnenju obiskovalcev.

31. January 2018

Kaj obiskati v Aziji v letu 2018?

Da je Azija ogromna celina, ki skriva neverjetne zaklade, nam je že jasno, kajne? Tega edinstvenega in neverjetno raznolikega kontinenta najbrž ne moreš nikoli dodobra raziskati, pa čeprav bi imel vse življenje časa. Katere so torej najbolj vznemirljive azijske destinacije v letu 2018? Na seznamu ne boš našel Japonske ali Balija, vsekakor pa imamo nekaj za vsak okus, pa naj te mikajo plaže, žuranje v mestu ali raziskovanje stepe s konjskega hrbta.
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb