Kam te nesejo krila?

Navodila za dopolnitev prijave

Za dokončno dopolnitev prijave mora vaš otrok izbrati še 10 aktivnosti, s katerimi bi se rad ukvarjal v kampu, vi pa morate izpolniti obrazec s podatki o njegovem zdravju. Kako to storite?

 

1. način - S PAPIRNATIMI OBRAZCI

Ročno izpolnite obrazce, ki jih potem pošljete po pošti, po faksu (01 439 16 95) ali poskenirano preko mejla na camp@staljubljana.com.

2. način - PREKO INTERNETA

 • Odprite spletno stran za prijavo:
 • Vpišete se z e-naslovom, ki ste ga posredovali ob prijavi - če gesla ne veste, ga pridobite s klikom na gumb "Retrieve password" ali pa nas pokličete v pisarni.
 • Z uspešno prijavo v sistem je nato potreben klik na zavihek Forms & Documents. Le ta vas popelje do obeh dodatnih prijavnic.
 • Klik na Activity Preference vam bo omogočil določitev desetih aktivnosti, s katerimi bi se otrok rad ukvarjal v kampu. Na listi navedenih izberete želene tako, da označite eno ali več in jo s klikom na > dodate na desno listo. S klikom na gumb < jo odstranite. Aktivnosti se navaja po pomembnosti od najbolj do najmanj pomembne.
 • Ko zaključite z izbiro aktivnosti, je potrebno izpolniti še zavihek Health History. Na prvi strani tega razdelka je potrebno določiti otrokov rojstni datum, spol in kontaktni naslov. Potrebno je navesti tudi kontaktne informacije obeh staršev ter kontakt, kjer so dosegljivi v času trajanja poletnega dopusta.
 • Klik na continue vas popelje na novo stran, kjer je na vrhu treba navesti kontakt dveh oseb (sorodniki oz. prijatelji), ki se jih kontaktira, v kolikor vas ni mogoče doseči.
 • V naslednem odseku je potrebno navesti informacije o zdravnikih, pri katerih se zdravi vaš otrok (v kolikor nimate vseh potrebnih informacij, navedite v okence N/A). V oddelku zdravstvenega zavarovanja pa svetujemo, da se ga zaradi zapletenosti ne poslužujete in na koncu odkljukate opcijo This child does not have health insurance.
  • POZOR: Otrok mora biti kljub temu v kampu nujno zavarovan. Priporočamo, da mu izdelate brezplačno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja ali pa se odločite za Coris, ki ga sklenete lahko tudi pri nas. V vsakem primeru mora vsa dokazila o zavarovanju otrok prinesti s seboj v kamp.
 • Na ta način vam bo omogočen prehod na naslednjo stran, kjer je sprva potrebno navesti morebitne bolezni, katere je otrok prebolel, nato morebitne alergije in na koncu želje, ki zadevajo hrano in pijačo.
 • V naslednjem koraku je potrebno navesti morebitne poškodbe in operacije otroka ter nato glavne značilnosti zdravstvenega stanja. Pred koncem je potrebno natisniti in podpisati Authorization form, ki ga otrok nese s seboj v kamp, in s klikom submit application je vaše delo končano.

Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se seveda lahko obrnete na 040 822 558 ali camp@staljubljana.com.

 

Sprehod po kampu

Seznam aktivnosti

Slike iz kampa

Cene in termini

>>PRIJAVA<<

Pogosto zastavljena vprašanja

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb