Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

DELO NA NAFTNI PLOŠČADI

Dodan: 07.08.06 @01:14:46

suljo

Gost
hahahahahaha... za crknit ko tole berem, tega človeka Knežević Anđelka poznam bolje kot svojega brata!!! Že pred 3L nazaj sem bral ta forum in že takrat sem vse opozoril, da tale Knežević jebe vse živo. Tako manipulira z vami kot z palčki na trapezu NAVALILI STE NA NJEGA KOT SOM NA DUDO BI REKEL ŠEŠELJ.  Vse vas nateguje in vas še bo, prijavlja se z nešteto nicki, vendar vaš um tega ne opazi, še več denar mu kar naprej in naprej nosite, LE TAKO DALJE KNEŽEVIĆ TI SI CAR!!!! . Pravilno je nek hrvoje ugotovil leta 2011, ko je rekel majku ti jebem Frenk kako si ti na ploščadi in se cele dneve prerekaš po forumu z nami No vso srečo, pa le pohitite z vašimi evrići k Frenku, Jožici, Miciki, Frančeku, Markotu, Matjažu, Stipe, Hrvoje,Pešo.....

0     0

boris

Gost
boriskondic31@gmail.com

0     0

M&L

Gost
Tarman8@Gmail.com

0     0

KO

Gost
Na Danskem je tko.

 

1: glede dela na Danski ali Norveski ploscadi potrebujete offshore certifikat.

2: potrebujete EMSO (danski), TRR (danski)... oz. brez naslova ni mogoce priti do EMSO-st., brez EMSO-st. ni mozno odprt racuna na banki.

Offshore certifikat je draga zadeva razen, ce vam uspe prek stika, podjetja ali obcine.

Najlazje prek Danske, ker je noter EU. Danski papirji veljajo 1 proti 1 na Norveskem.

0     0

Ptic

Gost
Seveda vam offshore certifikat v nobenem primeru ne garantira sluzbe jaz bi prej rekel denar proc vrzen, jaz imam te certifikate samo ker mi jih je firma placala sam si jih ne bi. V vsakemu primeru da pridobite te certifkate boste rabili najmanj 2000 EUR bi rekel, ker zadeva traja cel teden pa spanje hotel, letalska karta hrana itd ....

0     0

zlatko

Gost
Hej mene zanima delo na ploscadi .trenutno sem v svici.ves mogoce kje za prota delovna mesta in kolko so place? Hvala

0     0

zlatko

Registriran uporabnik
Hej mene zanima delo na ploscadi .trenutno sem v svici.ves mogoce kje za prota delovna mesta in kolko so place? Hvala

0     0

Ptic

Gost
Zlatko zdaj ti je najverjetneje najslabsi cas da si isces delo na ploscadi. Cena nafte je tako nizko in tukaj v Aberdeenu so se vedno masovna odpuscanja, place so padle za 20 % odprtih delovnih mest prakticno ni. Sam sem izgubil sluzbo Aprila to leto in sem se komaj pred dvema tednoma vrnil v Aberdeen ne vem kako mi je uspelo sluzbo najti tukaj v tej krizi. Za delo na ploscadi te ne vzamejo ce nimas certifikatov BOSIET, MIST, Banksman Slinger in zdravniski pregled. Vse to te stane cca 2000 EUR in ti ne garantira sluzbe probaj kjer drugje ce ti rata tukaj so stvari precej klavrne. LP.

0     0

plavec

Registriran uporabnikZapečkar

 

zdravo

Našel sem nasmeh je zaradi tega g. Plavec Jožef, da sem prejel posojilo v višini 18.000 € in dva od mojih kolegov tudi prejel posojila od ta gospod brez težav. Svetujem vam, da oseba bolj narobe, če želite dejansko dajanje posojila denarja za svoj projekt in katero koli drugo aplikacijo. Objavim to sporočilo, ker g. Plavec Jožef dobil mi dober s tem posojilom. Je s prijateljico sem srečal ta gospod, ki je dopustil, da pridobitev tega posojila.

Tako svetujem vam, da kontaktirate in vam bo izpolnjeval za vse storitve, zahtevate.

Tukaj je njegov e-poštni naslov: plavec.joz@gmail.com

0     0

pepe

Gost
bi bilo dobro,če bi  napisal v slovenskem jeziku

0     0

Domagoj

Gost
nas je navezo ovaj gospodin https://www.rtvslo.si/tureavanture/glej-ga-sloven-c/sebastjan-iz-danske-kjer-drzava-marsikaj-vzame-a-tudi-veliko-vrne/354536 na jedan biro u danskoj. Poslje nekoliko dana je zvonio telefon kad neki na njemackom se javi tako i tako od tog i tog smo dobili vas cv firme. Znaci rijec je o danskom birou koji povezu je danske firme sa firmama iz njemacke ili koje rade u njemackoj. Imena necu dati jer ova stvar nije dzaba bila. Poslje dobra tri mjeseca dobili smo ponudu. Naravno neke pomorske certifikate smo morali imati, a nismo pa smo ali su te danske firme to ponudile i placale. Tecaji se odvijaju na engleskom jeziku u trajanju od jednog tjedna. Bez znanja engleskog nece vas primiti, i ako ovi sto rade za taj biro su njemci opet sve to je u danskoj s danskim firmama.

 

pozdrav Domagoj skrbonja

0     0

Zbrincula

Gost
Kolega se zanima za delo na ploščadi... Zanima me kako poteka celoten postopek zaposlitve, kje se naredi vse potrebne papirje itd. Na koga bi se nenazadnje obrnil po informacije. To, da so trenutno masovna odpuščanja na naftnih ploščadih sem že slišala a vseeno, poskusiti ni greh, mar ne?

 

 

0     0

xxx

Gost
https://www.oilandgasjobsearch.com/

www.careers.total.com/

www.maerskoil.com/career/pages/careers.aspx

corporate.exxonmobil.com/en/company/careers

www.rigzone.com/oil/jobs/

 

0     0

Zbrincula

Registriran uporabnikZapečkar

POzdravljen "ptic"!

Kolega se zanima za delo na ploščadi in zanima me celoten postopek. Tvoj komentar sicer ni ravno vzpodbuden za prijavo, v smislu, da so šle plače dol in da je dosti odpuščanj a vseeno me zanima... 

1. kako poteka celoten postopek, na koga se obrnit?

2. Kje se naredi vse te certifikate, ki jih omenjate (certifikatov BOSIET, MIST, Banksman Slinger in zdravniski pregled.)

3. kolikšna je plača

hvala vnaprej in lep pozdrav

0     0

Ptic

Gost
1. kako poteka celoten postopek, na koga se obrnit?

Na naftna podjetja operatorje kot so Shell, Chevron, BP, Total, ENI itd. Ali pa podizvajalce, katerih je na tisoce. Najboljse je iti skozi rigzone stran pa pogledat kaj je na voljo.

2. Kje se naredi vse te certifikate, ki jih omenjate (certifikatov BOSIET, MIST, Banksman Slinger in zdravniski pregled.)

Absoluten minimum glede certifikatov je potreben BOSIET (offshore survival) in zdravniski pregled, opravi se lahko v Aberdeenu (Falck Nutec, Survivex) ali pa v Paviji - Italija. Cena vse skup bi znalo biti okoli 1500 EUR, zato ker tecaj traja 3 dni in v Slo se ga ne da opraviti. Ti certifikati ponavadi niso potrebni ker so to v preteklosti podjetja placala i ga se vedno, samo ne vem za nizje pozicije kot so posadka.

3. kolikšna je plača

Placa je odvisna v katerem delu sveta delas in pod kaksnimi pogoji (lokalno/expat) in se posebej koliko let izkusenj imas. Placa rangira od 300 do 1000 EUR na dan. Predvidevam da tvoj kolega nima nobenih izkusenj, v severnem morju bi znal dobiti okoli 250 - 350 funtov na dan.

Pa polno srece ker kjerkoli se bo prijavil bo tezko, ker je konkurenca je velika. LP.

0     0

Tim Kelsey

Gost
Iščete zelo resnično posojilo po ugodni obrestni meri, pod ugodnimi posojilnimi pogoji in pogoji?

 

Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolga ali plačilo računov? Ste nenehno zavrnili svoje banke in druge finančne institucije samo zato, ker imate nizko kreditno točko? Ali potrebujete posojilo ali financiranje iz katerega koli razloga, kot so,

 

* Posojila za vozila

* Nepremičnine Posojila

* Poslovna posojila

* Hipotekarna posojila

* Domača posojila

* Posojila za konsolidacijo dolga

* Osebna posojila

 

Opomba: Letno podajamo posojilo za samo 3% obrestno mero.

 

Zainteresirane osebe bi se morale obrniti na nas preko elektronske pošte: - williamlileyfinancialservice@gmail.com, da nam omogočite odprtje datoteke za obdelavo posojila.

 

Kontakt E-pošta: - williamlileyfinancialservice@gmail.com

 

Najboljše želje,

William Liley.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb