Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

REFERENČNA PISMA......IN PRIPOROČILA

Dodan: 19.09.06 @20:19:37

Sandra

Gost
Ojla....

Torej situacija je taka : odhajam v uk, kjer imam par frendov in bom živela tam, zapuščam službo, kjer bi mi želeli napisati referenčno pismo in priporočila. zelo lepo....toda težava je v tem, da so mi rekli naj prinesem že sestavljeno referenčno pismo , da ga oni samo podpišejo, meni se pa še sanja ne.......Če mi lahko kdo pomaga v zvezi s tem bom vsem fffuuuuuuuuuuuuulll hvaležna, ker res nimam pojma.........

torej pošlji mi mejl : aja1978@gmail.com

pllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, thnx

LPS

0     0

ancy

Gost
Tega imaš drugače ful na internetu, če vtipkaš v googla ti najde tudi velik primerov in navodil. Sama ti v tem primeru ne morem tolk pomagat, ker sem rabla samo priporočilna pisma za študij v tujini, pa sem jih tudi mogla sama pripravit in sestavit. Pač moraš se na veliko hvalit in napihnit stvari, ki so drugače čisto same po sebi umevne, da jih imaš. V tujini pač to cenijo in ne biti skromna! Srečno :)
1     0

mojca

Gost
referenčna pisma so nekaj povsem sindividualnega, zato ne moreš kar skopirat o nekoga...Odvisno kaj si počela in odvisno, kaksno službo hočeš. Najprej poveš, kako te pisec pisma sploh pozna (da si delala pri njemu, recimo), potem pove, kako si super in vestna in delovna in prijetna, prijazna, da se dobro vklopis v delovni kolektiv in da znas individualno vodit projekte in oh in sploh. Potem moras pa nujno navesti se kaj bolj konkretnega - kar si pac dejansko pocela. Od tega, da imas profesiononalen odnos do strank, do tega, da si najboljsa v firmi, ki programiras v C-ju, ali da si odlicna za lektoriranje ali pa za terensko delo... Pohvalit se moras sama, saj najboljse ves, kaj si sama delala. Potem pa to se malo napihni, pa bo!
1     0

S

Gost
thnx za odgovor, vem kaj moram narest, ubistvu sem hotla videt sam kakšen primer.....to je vse, ker pač nisem prepričana, če prav mislim, dejansko glih ne pišem življenjepisa vsak dan a ne? :) kokrkol, thnx
0     0

za mojco!

Gost
HVALA MOJCA, AMPAK N I S E M TOK ZABITA, DA BOM ŠLA PREPISOVAT AL PA KOPIRAT CV, PA NE PAMETUJ PREVEČ. LP
0     1

Gost
ajaj... kakšna hvaležnost
0     0

mojca

Gost
No, ce si do vseh tako prijazna, res nimas dosti za napisati v priporocilno pismo...
1     0

Gost
ne ne ne, jst sem čist prijazen osebek, le tvoj odgover me je razkuril, tko kot sem rekla: nisem tok zabita da bom šla fotokopirat od koka drugega cv......pa še neki: če bom govorila kok sem se mela fajn, in kok je blo vredu, to glih ni vredu a ne.....pol se pa vpraša alhko..." ja če je blo pa tok super , oh in sploh, zakaj si pa odšla......."...ideja pač a ne? pa ne rabiš biti užaljena, lp
0     0

Gost
pa pardon za napake v tipkanju, se zgodi:)
0     0

V

Gost
Mene pa nekaj zdaj ni jasno - kaj zdaj ti pises, CV ali reference letter?!?!
0     0

Irena Ivančič, Mlins

Gost
0     0

salomon

Gost
Draga Sandra tam nekje v prejšnjem postu z poudarjenimi črkami trdiš, da NISI zabita, kasneje v naslednjem postu pa še pametno pripomniš, da si pogruntala, da ne bo pametno, če se boš preveč hvalila.... cccc jojojoj. Očitno ti ni jasno, da referenčno pismo napišeš tako, kot da ga je napisal tvoj predpostavljeni, torej te hvali on in ne ti samo sebe. Toliko o zabitosti. Aja lahko pa v pismu tudi omeniš, da še nisi opravila anger management tečaja ;-)

lp

0     0

S

Gost
po zelji, vsak ma svoje mnenje...
0     0

Gost
Saj ni čudno da si moraš sama sestaviti referenčno pismo, ker očitno v firmi ne vejo kaj dobrega bi lahko o teb napisali. Najbolj prijazna nisi. Ne pizdi se na ljudi ki samo odgovarjajo na tvoja vprašanja ampak bodi vesela da se sploh kdo trudi s tako nesamostojnim človekom ki še pisma ne zna sestaviti.
0     0

Šef od Mojce

Gost
Kra kra kra

0     0

leon

Gost
Salomon in gost - super povedano, se strinjam! Sem se spraseval isto ob branju njenih postov.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb