Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Ryan Air checking

Dodan: 06.10.06 @20:38:16

Liza

Gost
Se opravičujem za toliko sporočil, vendar me je kar malce zaskrbelo, saj se na ryanairu ne oglašajo, kontaktnega emaila pa tudi ni.. Zdaj sem našla tole.. http://www.ryanair.com/en/online-checkin
Jaz že na začetku nisem imela možnosti,da bi oblkjukala check in for return flight. Bila je samo možnost cannot check in for return flight, ki pa je tako ali tako nisem mogla označiti.

Sprintala sem si potrdilo o nakupu kart, ki so mi ga poslali na e-mail, ter podatke, ki se mi izpišejo na online check in-u. Bo to dovolj, tudi če ne dobim odhodne karte?

0     0

marko

Registriran uporabnikRaziskovalec

http://MegaStoon.Com/?share=259942

 

http://MegaStoon.Com/?share=259942

0     0

S

Gost
brez sprintanega boarding passa bos primorana plačati na letaliscu, s tem se oni ne hecajo, pa tudi nic se jim ne da dopovedati, razloziti

0     0

marko

Registriran uporabnikRaziskovalec

http://MegaStoon.Com/?share=259942

 

http://MegaStoon.Com/1/?share=259942

0     0

Ninch

Gost
Letim prvič. Zanima me kako je s check-inom? Za odhodni let se prijavim doma, kako je pa potem pri povratnem letu? Moram v tujini narediti ponoven check in? Letela bom na dva različna letališča,če je to pomemben podatek.

0     0

carniolan

Registriran uporabnikNomad

odvisno kako si napravila placilo in rezervacije ali eno ali dve - ce imas dvoje potrdil z kodami potem moras prijavljat dvkrat - pazi pa se na to ali je tvoj povratni let pri cekiranju oddaljen manj kot 14 dni ce ne moras

0     0

Ninch

Gost
Torej,če prav razumem mi ni potrebno se čekirati za povratni let,če ni oddaljen več kot 14 dni? Se lahko čekiram za povratni let kar preden grem?

0     0

J

Gost
Ker/Če letiš nazaj v roku 14 dni, opravi check-in za oba leta doma in si natisni obe karti. Verjetno ti je lažje opraviti check-in za oba leta in natisniti let. karti doma kot pa v tujini. Če pa imaš možnost tiskanja let. karte tudi med bivanjem v tujini, potem se komot čekiraš za povratni let tudi par dni (ali kadarkoli pač že) pred povratnim letom.

0     0

nanu

Registriran uporabnik
ciao, jaz bi imela eno uprašanje v zvezi z prestopom letala, kmalu odpotujem iz Benetk v Amsterdam kjer prestopim za it v Helsinki, kako v bistvu poteka prestop? do nasledjega leta imam 25 min časa je to sploh dovolj?

 

please help 

0     0

tezka bo

Gost
Za prestop je ponavadi potrebno kakšno uro, itak je potrebno biti na letališču dve uri prej - uradno. Glede na to, da je na voljo 20 ali 25 minut, je možno, da leti isto letalo, kar pomeni, da morate z letala vsi dol, na kontrole in čekiranje ter potem na letalo.....mislim, malo časa bo za to, skoraj ne verjamem, da bo uspelo. Jaz si nisem še nikoli upal kupiti kart za nadaljevanje poleta s tako kratkim vmesnim časom. Pri nizkocenovnikih sicer ne gre za prestopanje, gre za dva ločena leta. In če imaš slučajno še čekirano prtljago spodaj v trupu letala, potem je jasno, da ne bo šlo, ker se bo šalter za čekiranje prtljage za naprej sigurno zaprl najmanj pol ure preden bodo začeli spuščati na letalo. 

0     0

tezka bo

Gost
Od kdaj pa leti Ryainair iz Benetk v Amsterdam ? Kakšno vprašanje pa je bilo to prej o prestopanju ? Kakšno zvezo ima to z Ryainairom??

0     0

poka

Gost
Pozdravljeni,

zanima me, ali moram imeti ob chekinu, obvezno plačilno kartico, s katero so bile kupljene letalske karte. Lahko kupi karte nekdo ki ne potuje? Nekatere let. družbe to zahtevajo ne vem ali tudi Ryan air?

Hvala za pomoč.

0     0

BR

Gost
Na letališču hočejo videt le sprintano avio karto in osebni dokument. Lp Barbi

0     0

Ananas09

Registriran uporabnikZapečkar

No, pa še jaz imam eno preprosto vprašanje, če bi se komu dalo napisat kaj o tem
Prvič potujem z checked baggage, pa me zanima kako je s tem, vem da moram biti dovolj zgodaj na letališču in da moram to prtljago oddati na okencu za checked baggage. Kje jo potem poberem? in če se normalno čekiram online in ni treba na letališču še kaj doplačevati pri tem okencu? Pri rezervaciji sem namreč označila še dodatno prtljago do 15kg se pogosto dogaja, da bi se ta prtljaga izgubila?

Hvala za odgovore

0     0

BR

Gost
Živjo,

če si pri nakupu kart označila dodatno prtljago, si jo tudi že plačala. Zakaj bi ti jo računali še enkrat na letališču?? Prtljago običajno dvignemo po pristanku letala... če se bojiš, da boš zgrešila svoj kufer, se prepusti reki ljudi s katerimi boš letela, pa bo Običajno greš iz letala direkt mim sobe s tekočim trakom, kjer se pripelje prtljaga, počakaš, da zagledaš svojega in to je to. Nisem pa še slišala, da bi nizkocenovci izgubljali prtljago, saj letijo ponavadi na eno destinacijo, kjer iztovorijo vso prtljago. Srečno pot! Barbi

0     0

Ananas09

Gost
hvala, tako sem  tudi domnevala, mpak sem se morala prepričati

0     0

Ananas09

Registriran uporabnikZapečkar

Še eno vprašanje, kaj za to checked baggage potrebujem še kakšno potrdilo ko jo oddam ali samo pokažem boarding pass??? ker pri check in-u nisem dobila drugega kot boarding pass, kjer pri potniku piše še BAG1 - 1ST

CHECKED BAG (15KG)

0     0

BR

Gost
Ja to je to, brez panike. Sprintaj si Boarding Pass za oba leta: tja in nazaj. To sta tvoji karti zate in prtljago. Ko boš na letališču na šalterju, kjer piše odhodi za tvojo destinacijo, oddala dodatno prtljago, pokažeš Boarding Pass, tetica ti nalepi gor še nalepko od oddane prtljage in greš na Gate/Vrata, ki ga boš prebrala na ekranih, kam se moraš premaknit glede na destinacijo leta. Tam moraš bit vsaj pol ure pred letom. Isti postopek te čaka za nazaj. Ne pozabi tistega osebnega dokumenta, ki si ga navedla pri nakupu letalskih kart!

Bon Voyage, Barbi

0     0

Ananas09

Gost
Najlepša hvala! Morem bit na ziher

0     0

viktorija

Gost
V oktobru bi šla na tenerife ,kje dobit poceni letalsko karto?! hvala

0     0

viktorija

Gost
V oktobru bi šla na tenerife ,kje dobit poceni letalsko karto?! hvala

0     0

carniolan

Registriran uporabnikNomad

Pojdi na site Ryanair - Treviso Barcelona - Tenerife jug mogoce tudi kaj z V uelingom bo pa malo drazje Se mi ne da iskat za polrtyje, ker grem zmeraj na Tenerife februarja ker je cenejse

 

0     0

Gost

Gost
Živjo

Na ryanairu sem kupila povratno karto za Amsterdam. Sedaj je prišlo do spremeb in tja potujem z avtom, nazaj pa bi vseeno uporabila karto. Ali kdo ve, kaj se zgodi s povratno karto, če se na odhodnem letu ne pojavim? 

lP

0     0

::::

Gost
Nič se ne zgodi, se pač ne pojaviš itak imaš za vsako smer drugo karto. Denar gre v nič to je pa vse.

0     0

jessy

Registriran uporabnikRaziskovalec

Živjo,

z Ryanairom sem že večkrat letela, a vedno s check-in prtljago. Tokrat bom imela le ročno prtljago - koliko časa pred letom naj bom na letališču (Bologna)?

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb