Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

oddam hišo ali sobe na Baliju

Dodan: 22.02.10 @06:06:02

žlahta

Gost
Prav moram se oglasit ... s Simono sva sestri in ne vem od kod sklepate, da je šlo za nateg. Bi se lahko sami pozanimali preko maila in sigurno bi vam poslala slike ali dala link - če se niste, ne kvasite neumnosti. Še vedno živi na Baliju, a ta ponudba res ni več aktualna. Če kdo misli, da je lahko takole it in si nekaj ustvarit, kar naj gre in potem priča gluposti. Nekako se je treba preživet in se postavit na noge. Mislite, da služita takšne bajne denarje? Pa ja de. Sama nevoščljivost vas je, direkt iz udobnega naslonjača.

Če se komu zdi 300€ na mesec drago za renovirano veliko hišo na nivoju, potem je enostavno bedak. To je le 10€ na dan! In oseba, ki trdi, da še v Sloveniji ne da tok na mesec za stanovanje v LJ in celo na Primorskem ... pol ne vem v kateri kleti je živel/a. Na obali smo 4 cimre za kolikor toliko solidno stanovanje dajale vsaka 180€ s stroški (imele smo še 40€ subvencije, tako da potem 140€ na osebo). Če bi sama živela, bi morala imet kar premožne starše. Torej, mlatenje prazne slame. Še za en klinčev nikakršen dijaški dom daš 100€ na mesec za tisto polomljeno posteljo in omaro, ta pa sanja o luksuzu s 300 evri.

Boljše, da doma ostanete, zaprti vase, faušljivi in obrekovalski. Tistim, ki jim je več do avantur, ne vem zakaj ste se potem sploh obregnili ob objavo. Če iščem kamp, ne bom valda kritizirala nekega x hotela, če tja sploh nisem namenjena in me ne zanima. 

Simono občudujem v vseh pogledih. Ne sodite človeka po eni takile objavi in zadržite žaljive komentarje zase. Srečno vsem popotnikom ... in predvsem moji dragi sestrici***

0     0

ana

Gost
Nujno bi potrebovala vaš kontakt-ga.Simona,ker konec drugega tedna priletim na Bali in še nimam prenočišča; Hvala!

0     0

ana

Gost
Nujno bi potrebovala vaš kontakt-ga.Simona,ker konec drugega tedna priletim na Bali in še nimam prenočišča; Hvala!

0     0

ana

Gost
Nujno bi potrebovala vaš kontakt-ga.Simona,ker konec drugega tedna priletim na Bali in še nimam prenočišča; Hvala!

0     0

trevelboy

Gost
zdravo,

midva sva bila letos na baliju čez novo leto 2013/2014. Z ruzaki, priletela ob 11h dopoldne, brez rezervirane sobe in sva po dveh urah hoje po kuti našla sobo za 10 EUR/noč za oba. Ni bil noben luksuz, soba, poslta in kopalnica z wc, bilo je čisto, pa balkon z mizo in stoloma. Ščurkov ni bilo. Pa kaj rabimo sobo na dopustu, tako ali tako zjutraj vstaneš in greš na ulico, kava, zajtrk, kruzanje okoli. Rabiš jo samo za spat. Za 35 EUR/noč/soba na drugi strani balija, candidasa, sva imela pa cel luksuz z zajtrkom bazenom ... Da se dobit vse sorte nastanitev... Letos greva spet, sicer ne Indonezijo, verjetno Filipini.

lp

0     0

alina

Gost
Spoštovana Simona, v katerem kraju oddajate hišo ali sobe? Decembra potujeva s soprogom na Bali. Priporočam se za vaš kontakt intudi še v vezi dodatnih vprašanj. Hvala

0     0

Primož

Gost
Pozdrav  od Suhodolčana!

Pozdravljena tajda.

Bica marija sestavlja družinske korenine, pa bi te prosil za malo več podatkov na MOJ NASLOV... PRIMOZ@SIOL.NET.

Primož Suhodolčan 

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb