Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

KAM??? JV Azija ali Latinska Amerika

Dodan: 17.12.10 @20:09:37

PikaPoka

Registriran uporabnikTurist

Živjo!

Imam velike težave z izbiro lokacije za potovanje konec februarja do konca marca. Po eni strani me vleče v JV Azijo, kjer sem parkrat že bila in je bilo fantastično (Filipini, Tajska), po drugi strani pa bi rada videla tudi Latinsko Ameriko, predvsem Mehiko.

Prosim za kakšen namig, torej ali:

- Vietnam, Malezija, Indonezija (predvsem me pri zadnjih dveh skrbi vreme v tem času) ali

- Mehika, Kostarika in Guatemala.

Če ima kdo kakršne koli iztkišnje, kaj se splača videt v naštetih državah (v enem mesecu), kakšne so cene, kako je z varnostjo (predvsem v teh predelih Latinske Amerike, ker za Azijo vem, da je varna) in še kakšen koristen nasvet, se toplo priporočam!

Pomagajte mi pri izbiri, ker meni ne gre!!!

Že vnaprej hvala za odgovore,

Pika Poka

0     0

smilingsun

Gost
Glede Azije ti nebi znala pomagat, bi ti pa priporočila Mehiko. Sem bila par let nazaj tudi v takem času (marec) in vreme je bilo super. Še ni prevroče. V enem mesecu sem jaz naredila krog po južni Mehiki : Mexico City - Taxco - Oaxaca - San Cristobal - Palenque - Tulum - Valladolid (Chitzen Itza) - Merida - Campeche - Villa Hermosa - Mexico City. Po par dni v vsakem mestu s kakimi dnevnimi izleti v okolico.

0     0

pipo

Gost
cenovno in varnostno izpusti Mehiko in Gvatemalo

0     0

Mozarta

Gost
Imam popolnoma isti problem, le da grem konec februarja do konca maja. bila sem v indiji in na šri lanki, zato mi azija, mislim da, ne bi delala problemov glede tamkajšnjih "presenečenj", j am pa.. hm. (?)

Razmišljam o laosu, kambodži in vietnamu, mogoče indoneziji; na drugi strani pa sanjarim o mehiki, kostariki, boliviji in peruju..

Vsekakor bi bil moj nasvet tebi- ne hiti preveč, izberi raje manj in to okušaj počasneje in intenzivneje, kakor hitenja, površno in pod nepotrebnim stresom..

0     0

mundo

Gost
Hej, nekaj malega nasvetov glede izbire lahko najdeš na mojem bologu preko linka http://www.mundo.si/portfolio/potovanja/galerijapotovanjasramerica-2008, kjer že v imenu piše, da sem bila v sr. Ameriki 2008 in sicer 3 tedne. Res je lepo, ampak cenovno dražje od Azije, predvsem Mehika, Gvatemala in Belize sta tam tam! Če si v Aziji že bila potem si pojdi pogledati ta konec sveta, bo naslednič lažja izbira. Glede varnosti nisem imela nobenih težav ne v Sr. Ameriki ne v Aziji, kjer sem tudi že prepotovala. Osebno pa grem raje nazaj v Azij.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb