Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Maldivi

Dodan: 24.02.12 @22:29:10

kleme n

Gost
Po petih letih obiskovanja Maldivov imam boljšo varianto od ležanja v resortih in sicer aktivne počitnice na Maldivih, za ceno resorta z vključenim prevozom iz Slovenije, vso hrano in vsemi aktivnostmi in tudi z vodnikom. Uradnega programa še ni, ker je v sestavljanju v turistični agenciji. Tržiti naj bi ga začeli jeseni, če pa koga kaj več zanima pa mi lahko pošlje email na klemen1jereb@gmail.com s konkretnimi vprašanji. Program je 10 dnevni, spi se na otoku kjer so domačini, dnevno delamo izlete s kolesi na našem otoku, dolg je cca 8km, menjavamo plaže in obiskujemo ostale otoke tako poseljene kot resorte in čisto samotne, lovimo hobotnice in nabiramo školjke z domačini seveda jih tudi pripravijo za nas. Vse to in še več nas bo čakalo na poti. Kuhinja je odlična.
In zakaj bi znalo biti zanimivo? Gledano iz moje strani, greš lahko v resort in nikoli ne doživiš toliko stvari kot tukaj, so aktivnosti, ki ti jih nudijo za doplačila, tukaj pa imaš aktivnosti, da jim ne prideš do konca, tudi plaž in otokov je ogromno. In pa imaš stik z domačini, kot ga imaš na ostalih celinskih potovanjih. Če bo zanimanje lahko naredimo tudi kakšen potopis.

0     0

Rija

Gost
Ali je možno kaj takšnega tudi v mesecu juliju, in v kolikor je možno, kakšna je cena za cca. 3 - 4 tedne

0     0

Rija

Gost
Ali je možno kaj takšnega tudi v mesecu juliju, in v kolikor je možno, kakšna je cena za cca. 3 - 4 tedne

0     0

kleme n

Gost
Možno je vse. Za več pa mi piši na email klemen1jereb@gmail.com pa bomo videli kaj točno bi lahko naredili in za kakšno ceno.

0     0

tina

Gost
kakšna pa je približno cena?

0     0

kleme n

Gost
Tina, približna cena za kaj?

Za program, katerega sem govoril je okvirna cena 1800€. Vključeno je praktično, da vse. Zdravstveno zavarovanje, Transfer iz slo do letališča in potem nazaj. Transfer iz letališča do glavnega otoka Male z ogledi znamenitosti namestitev za eno noč na Maleju in povratni transfer. Notranji povratni let, panoramski. 7 nočitev na otoku Hanimaadhoo v dokaj novem guest housu z vsemi aktivnostmi, ogledi,.. vse je na osnovi VP, voda vključena. Za jesen zimo 2012/2013, ko bodo razpisani termini bo še vodnik v primeru zadostnega števila prijav. Možna je tudi kombinacija z ostalimi destinacijami. V glavnem program se lahko spreminja po vaši želji in ravno tako cena, če oklestimo aktivnosti, transporte ali kaj dodamo. Če mi pišeš na email klemen1jereb@gmail.com, ti posredujem tudi okviren program z aktivnostmi, kaj, kdaj, kako,.. Ob resnem zanimanju naredimo potopis s predstavitvijo in kakšnimi nasveti.

Če je kaj takega lahko tudi tukaj še vprašate.

Ne morem pa posredovati nekih cen za nekaj kar ni v programu in je treba tudi z vsemi sodelujočimi vskladiti zadeve, da dobimo ceno. Zato za kakšne tebi ljube zadeve piši pa bomo dobili ceno.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb