Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Let v ZDA - Chicago

Dodan: 25.05.17 @14:26:17

Nina

Gost
Iščem najoptimalnejšo povezavo (najnižja cena za 1x prestopanje in čim krajše transferje - imava majhnega sina, s katerim si ne želim sto let letet do destinacije) do Chicaga v septembru.

Zaenkrat sem našla SAS iz Zagreba (preko Copenhagna, nazaj grede je 20h transferja, a razlika v ceni 60€/osebo bi lahko to opravičila, bi si pa pač ogledali še CPH) in LOT iz Ljubljane (preko Varšave). 

Vprašanja:

1. Ima kdo izkušnje s transoceanskim letom z LOT?

2 Ima kdo izkušnje s transoceanskim letom s SAS?

3. Kaj početi v Kopenhagnu, ko ima človek celo popoldne in noč čas do naslednjega leta?

4. Gledam, ali bi se izplačalo leteti na NYC ali kam drugam (si tam ogledati mesto), in potem leteti na notranjem letu do Chicaga. Ampak zaenkrat nisem našla nobene res ugodne povezave. Kakšna ideja?

Hvala!

Nina 

 

0     0

m

Registriran uporabnikPopotnik

manjka podatek za koliko dnarja si dobila karte, katera odhodna letališča pridejo v poštev ..in termin ...ok september.. za koliko dni 3,4,10,15,,21? kdaj bolj na začetku meseca, na sredi ..ipd? ..obenem praviš čim manj prestopanja, po drugi strani ti je pa zaradi 60 ih eurov vseeno za 20 urni postanek Mal skregan z logiko  

0     0

Neli

Gost
Mi smo letos leteli s SAS: Benetke - Kopenhagen - NYC. Normalna izkušnja, brez presežnikov... solidna letalska družba.

 

0     0

Neli

Gost
Aja pa še nekaj - med 20h postankom v KOpenhagnu boste zagonili toliko ali še več denarja kot za 1 dan NYC... se vam res splača? Kopenhagen je drag, mi smo na letališču pustili ful denarja samo za pijačo ali dve in mini prigrizek.

0     0

Nina

Gost
Ups, ja, se opravičujem. Imamo dva tedna, kdaj v septembru (+koncu avgusta/začetku oktobra) pa bi to bilo, nam je pa čisto vseeno.

Za SAS (iz Zagreba) sem našla ponudbo za vse tri za 1170 EUR, za LOT (iz Ljubljane) pa 1235 EUR. Cene podajam skupne za vse tri, ker je za malčka, ki še ne bo star dve leti, odvisno od letalske družbe. Recimo, da zanj pride nekje med 70-100€, torej cca 540 EUR za SAS na odraslo osebo in cca 570 EUR za LOT.

Saj pravim, daljši transfer pride vpoštev, če bi si tam lahko tudi kaj ogledali - Kopenhagen bi bil za moža (in sina :-)) nov, NY (Washington ipd.) pa za vse tri. Jemljem v zakup, da bi tam seveda nekaj zapravili, a tudi z ogledi nefinančno pridobili.

Saj tudi ugotavljam, da se nam za 60€ ne splača v Zagreb vozit in se cijazit po CPH... Izpostavljam ti dve ponudbi, ker sta najugodnejši, vse ostalo je precej dražje.

Je kdo letel z LOT?

0     0

Nina

Gost
Še to, odhodna letališča, ki pridejo vpoštev, so vsa, do katerih ni težko/drago priti: primarno Zagreb, Benetke, lahko tudi Dunaj. Milano in Budimpešta sta recimo že preveč zakomplicirana...

Hvala!

0     0

m

Registriran uporabnikPopotnik

aja pa pri Lot-u bi iz Varšave do Chicaga letl z B 787 Dreamliner-jem ..   Odlično novo letalo

0     0

Edvin

Gost
Pozdravljeni prosil bi za pomoc kje bi lahko najugodnije kupil karte za 3 osebe 2 odrasla 1 otrok 3leta za zda charlote v mesecu avgustu prosim za info lp

0     0

m

Registriran uporabnikPopotnik

skyscanner in začni iskat variante... si dal čisto premalo podatkov da bi kr tko malo poklikal nahitrco..

0     0

m

Registriran uporabnikPopotnik

pa še to ...ne pričakuj kšnih ful ugodnih letov ..je le top sezona to ..razen če bi res imel srečo in nabasal kšno akcijo

0     0

č

Gost
Turkish airlanes-ima hudo ugodne cene-moraš gledat pod special ofer

0     0

Lilijana

Gost
Iz Chicaga lahko tudi letiš v NY s njihovo nizkocenovno družbo. Če pa te pot zanese še kam lahko uporabiš tudi njihove poceni buse MEGABUS. Uživaj v Chicagu

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb