Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

račun ali avionska karta?

Dodan: 29.11.17 @21:08:29

Lusila

Registriran uporabnikZapečkar

Že kar nekaj časa nisem kupovala avionske karte prek spleta. Zdaj pa sem jo (pri Delti) in mi tisto, kar sem dobila kot karto ravno ne zgleda karta ampak bolj račun. Na "računu" so sicer vsi podatiki o letu pa kdo vse potuje  itd. Ampak verjetno to nisto, s čimer vstopiš na avion. Ali pri check-in na letališču potem dobiš ta pravo karto za posameznega potnika...? Hvala za odgovor.

0     0

check

Gost
Po mojih izkušnjah na check-in okencu zelo redko sploh pogledajo "karte" (e-tickets), ker imajo itak vse že v evidenci - zadošča potni list, če greš v ZDA, še ESTA... pa tudi to, da imaš ESTA obrazec, pri nas nazadnje sploh niso čekirali (no, samo vprašali, pojazat ni bilo treba), tudi to je v evidenci oz. bazi. 

0     0

check

Gost
* ne pojazat, ampak poKazat cool

0     0

gost

Gost
Če je gor črtna koda greš pač s tem na letališče in poskeniraš, to je to.

0     0

s

Gost
toplo priporocam online check in,pac poglej kdaj lahko naredis check in in naredis.... ce ne je mozno da ne boste skupaj sedeli,kar pa seveda nocete in nihce vam ne bo pomagal... nazadnje smo bili trije ,potovali z Lot-om,dva leta v eno smeri,in celo online check in vnaprej sem naredil,pa sem bil prepozen,nismo skupaj sedeli, pa na letaliscu ti prav nihce ne more pomagat,ker je blo vse razprodano...ne cakaj do letalisca,da bos tam dobil sedeze

0     0

Lusila

Registriran uporabnikZapečkar

Hvala za odgovore, sem si oddahnila, sem mislila, da je kaj narobe. Zmeraj cvikam,če grem v lastni režiji. Se pa res spomnim, da nazadnje, ko sem letela z agencijo, da je bilo na Brniku dovolj, da sem osebni dokument pokazala.

0     0

izi

Gost
to bo zadostovalo - predvsem rabiš print, če te gnjavijo na vhodu v letališče. Na šalterju načeloma zadostuje potni list in te poiščejo v sistemu - zato je najbolj pomembno, da so osebni podatki na karti pravilno zapisani! - srečno!

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb