Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Kolumbija

Dodan: 16.01.18 @18:25:16

Columbia

Gost
S fantom razmišljava o potovanju v Kolumbijo, tam začetek julija, ker takrat dobiva istočasno dopust (možno bi bilo še kdaj septembra). Je to sploh pravi čas za obisk te države in pa ali je do 10 dni dovolj, saj nama čas ne dopušča dlje. Konkretno nisva prišla še do nobenega plana, kar zaenkrat veva, je to, da bi želela videti obmorske kraje kjer so lepe plaže in kaj za ogledat (pravi pridih Kolumbije). Utrip obmorskega življenja, hkrati pa, da ne gre za kakšne nevarnejše kraje ... Saj vem, da marsikdo iz svojih izkušenj oz. ene izkušnje rad reče, da je nek kraj zanj bil varen, a to je lahko prej izjema kot pravilo, zato se pač raje držim vsaj po renomeju takih krajev, kjer ravno ne izzivam nevarnosti čim se sprehodim po ulici malo bolj pozno popoldne  

 

Če je kdo bil tam ali ve za kakšen koristen blog (ne rabi bit slovensko), bom hvaležna za preusmeritev, saj do zdaj še nisem našla vseh informacij ki bi jih rabila, da lahko začnem bookirati letalske.. Aha, pa katerega časa bi bila karta najcenejša ter koliko časa prej začeti iskat? Trenutno cene niso niti najmanj privlačne (za julij).

0     0

Na dolge proge

Gost
Jaz še za Španijo nimam dovolj 10 dni. A je to nova disciplina - popotniški ultramaraton? 

0     0

Columbia

Gost
Ne vem glede ultramaratona pri drugih, meni ni pomembno čim več naštemplat v pasuš. Vsega itak ne moreš videti tudi če potuješ v nekih krajih 20 dni, itak pa ne dobimo vsi dopusta v večjem kosu skupaj, da ne rečem kakšna umetnost je dvema urediti dopust v istem času, tako da upravičeno upaš, da lahko nekako zorganiziraš tudi potovanje v daljnje kraje. 

Če ni neke koristne informacije, je včasih bolje bit tiho.  

0     0

Na dolge proge

Gost
Bi ostal tiho, ampak ubogih deset dni in še svinjsko draga karta sta nesmiselna kombinacija. Potem se že bolj splača na Šrilanko. Ali pa Maldivi pozimi.

0     0

Mojca

Gost
Draga popotnica,

trenutno pišem diplomsko nalogo na temo varnostne situacije v Kolumbiji in ti odsvetujem potovanje tja.

LP

0     0

falsch

Gost
Potem si se pa slabo lotila diplomske naloge. O varnosti  v Kolumbiji se že več kot desetletje pretirano dramatizira. Situacija je stabilna in za popotnika dokaj varna. Nevarno je lahko  praktično kjerkoli, od Madagaskarja do Mehike in Filipinov.In s takimi pomisleki človek res ne more v svet.

1     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb