Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Datum rojstva

Dodan: 24.06.18 @11:39:20

Aegan airlines

Gost
Zivjo rabim nujno pomoc

Poleti lwtimo iz BELGRADA do ATEN in naprej do HERAKLIONA. Pa me zanima ko smo rezerviral karte prek GOTOgate smo vnesli datum rojstva vse pravilno, ko pa smo delali Check in online o pa za dve vsebi zamesali mesec in dan rojstva. A mislite da to zna biti problem.

 

Prosim za takojsne odg, hvala

0     0

Pokliči

Gost
Pokliči prevoznika in naj ti proba urediti. 

0     0

Zdenka

Gost
Imam isti problem in me zanima kako ste uredili. lp

0     0

Zdenka

Gost
V izogib vsem, ki boste kupovali letalske karte preko tega portala, opozarjam da je nakup sicer zelo ugoden vendar v končnem seštevku zelo drag. 

Imajo zelo pregledno spletno stran, kje je takoj vse vidno kaj se kam upisuje, vendar vsakič ko te iskalnik opozori, da moraš še kaj popraviti ali dopolniti ti del podatkov zbriše ali pa nadomesti z 00 00 00 pri datumih. To se je zgodilo v mojem primeru, pa sem prepotovala in nakupila kar nekaj kart zase in za znance.  

So zelo neodzivni, po vsem kar sem do sedaj po telefonskih pogovori izvedela, bo povračilo - stroški administracije dražje, kot pa če kupiš novo karto. 

lp

1     0

Zorica

Gost
@zdenka, praviš, da si izkušena...  hm. Zakaj pa potem kupuješ na nepreverjenih portalih? Ne morem verjet, kaj ste eni vse pripravljeni narediti, da 'privarčujete' par evrov. Čisto prav vam je. Človeška neumnost (in pohlep) ne pozna meja. 

0     0

Zdenka

Gost
Pozdravljena Zorica

 

Pri nakupih kart vedno preverim vse opcije in se mi je zdela na prvo izpolnjevanje podatkov zelo pregledna.  Ne gre, da bi se stiskala za nekaj eurov. 

Je pa res, da je lahko najcenejša katra lahko v končnem znesku tudi najdražja... ta riziko vedno obstaja. Zato sem tudi po vseh teh zapletih raje kupila še eno karto. 

Upala sem, da več komentarjev kako so drugi reševali svoje tezave...

 

lp 

2     0

Popotnica

Gost
Niste pomislili na to, da bi lahko bilo zapisovanje datumov na ameriški način? Američani vedno najprej pišejo mesec in nato dan...

0     0

Zorica

Gost
@zdenka, težavam se lahko vnaprej izogneš tako, da po deafultu ne kupuješ tam, kjer je najceneje. Sicer pa je najbolj ziher/komot nakup v agenciji. Jaz to počnem za vsako potovanje, saj imam agenta zmeraj na razpolago. Seveda pa za storitev nekaj plačam. Ponavadi 25 €/karto. Ker se mi v primeru moje napake ali dodatnih vprašanj, pojasnil ... res ne ljudi ubadati s temi spletnimi ponudniki. 

0     0

Zdenka

Gost
Zorica,

 

se toplo priporočam za kontakt. 

lp

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb